Şimdi Ara

PS4 malesef bozuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese iyi geceler geçen hafta içi garantili olarak aldığım ps4 kill zone oyunu daha başlarken donmalar meydana geldi daha sonra makina kapandı yeniden açtım mavi ışık devamlı yanip sönüyor beyaz dönmüyor ekrana goruntu gelmiyor. Safe modda açtım system rebuild sifirladim tekrar restart ediyor fakat görüntü gelmiyor,elimdeki sshd hybrid hdd taktım sonuç yine aynı yabancı forumlardan okudum büyük ihtimal makina brick oldu , sağlık olsun ne diyelim , iyi bir sony servisi var ise tavsiye edeceğiniz yer neresi...
    Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dostum hatalı cihazlardan birisi de sana geldi demekki.binde 4 lük dilimdesin. geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: bysparks

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Buna saglik olsun denmez gercekten ben olsam 5 gun kendime gelemzdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aimstein

Buna saglik olsun denmez gercekten ben olsam 5 gun kendime gelemzdim

Alıntıları Göster
    Çok üzücü bir durum umarım çok fazla bekletmezler teknik serviste
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcan

Çok üzücü bir durum umarım çok fazla bekletmezler teknik serviste

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun, cihaz nereden alınmıştı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serothesnake

Geçmiş olsun, cihaz nereden alınmıştı?

Alıntıları Göster
    cihaz garantili ise değişim yaparlar, geçmiş olsun üzücü bi durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esoterickk

cihaz garantili ise değişim yaparlar, geçmiş olsun üzücü bi durum.

Alıntıları Göster
    Şu dönemlerde başına gelebilecek en kötü durumdur heralde. Geçmiş olsun hocam... Nerede oturuyorsunuz ona göre bir servis önermeye çalışabilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps3 'üm bozuldu yardım edin :(
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geçmiş olsun. Eğer ürünü Sony garantili aldıysan doğrudan kimseyle muhattap olmadan Sony'i arayıp cihazı gönder. En kısa sürede sana dönüş yaparlar diye umut ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Recharged

Geçmiş olsun. Eğer ürünü Sony garantili aldıysan doğrudan kimseyle muhattap olmadan Sony'i arayıp cihazı gönder. En kısa sürede sana dönüş yaparlar diye umut ediyorum.
    ver gararantiye yapsınlar
  • Sen niye üzülüyorsun ki dostum amazondan alanlar telaş yapsın

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Sen niye üzülüyorsun ki dostum amazondan alanlar telaş yapsın
    şansın bukadarıda pes yani ne diyeyim 3 gün uyuyamazdım
  • ilksav İ kullanıcısına yanıt
    dostum oyunu yeni mi oynamaya başladın yoksa bir haftadır oynuyormuydun???yani bozuk makina baştan belli mi yoksa bir ay sonra bizimde başımıza gelme ihtimali varmı???ona göre bizde gardımızı alalım
  • Ps4 garantili allaha şükür makineyi bayrampaşa carrefourdan aldım elimde sadece faturasi var içinden garanti belgesi çıkmadı istanbul eyupde oturuyorum, sony tr yi arayıp yarın cihazı nerdeyse götürüp elden teslim ederim, fazla acelemde yok yas oldu 34, ama üzüldüğüm kızım için kamera aldım play room da oynasın diye, şimdi soracak baba ne oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: mvlt42

dostum oyunu yeni mi oynamaya başladın yoksa bir haftadır oynuyormuydun???yani bozuk makina baştan belli mi yoksa bir ay sonra bizimde başımıza gelme ihtimali varmı???ona göre bizde gardımızı alalım

Ps4 aldığım zaman 1 hafta dokunmadim dün kutudan çıkarıp kurdum ve dün aldığım oyunu gece 1 de makinaya taktım kill zone fragmani takila takila ilerliyordu oyun başladı sonra makine kapandı

• Zamanında benim ps3 bozulmuştu servise verdim araya yılbaşı filan da girdi 1.5 ay sonra gelmişti

• quote:

Orijinalden alıntı: ilksav

Ps4 garantili allaha şükür makineyi bayrampaşa carrefourdan aldım elimde sadece faturasi var içinden garanti belgesi çıkmadı istanbul eyupde oturuyorum, sony tr yi arayıp yarın cihazı nerdeyse götürüp elden teslim ederim, fazla acelemde yok yas oldu 34, ama üzüldüğüm kızım için kamera aldım play room da oynasın diye, şimdi soracak baba ne oldu

Garanti belgesi var..Ama gizli yede..Kutunun kenarlarında açıklık var, oraların içine bak...

PS4 malesef bozuldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

quote:

Ps4 garantili allaha şükür makineyi bayrampaşa carrefourdan aldım elimde sadece faturasi var içinden garanti belgesi çıkmadı istanbul eyupde oturuyorum, sony tr yi arayıp yarın cihazı nerdeyse götürüp elden teslim ederim, fazla acelemde yok yas oldu 34, ama üzüldüğüm kızım için kamera aldım play room da oynasın diye, şimdi soracak baba ne oldu

Garanti belgesi var..Ama gizli yede..Kutunun kenarlarında açıklık var, oraların içine bak...

PS4 malesef bozuldu

Evet bende sonycenter dan aldım garanti çıkmadı diyordum.Aynen resimde gösterildiği yerde.Nası bi kafa ile oraya koymuşlar :)

• Arkadaşlar makine zannedersem hdd kaynaklı bi sorun kendi hdd sini pc de formatladim taktım yine basdan basladim 1.52 updateyi yüklüyor şu an ve evet makina system set up kısmına geldi oldu bu sefer hayret yaww

• quote:

Arkadaşlar makine zannedersem hdd kaynaklı bi sorun kendi hdd sini pc de formatladim taktım yine basdan basladim 1.52 updateyi yüklüyor şu an ve evet makina system set up kısmına geldi oldu bu sefer hayret yaww

Hadi hayırlısı iyi haberleri bekliyoruz
  • Shadow Fox kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler buldum belgeyi ...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.