Şimdi Ara

[PS4] MMORPG OYUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
9.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Ps4 te online olarak karakter açıp kasabileceğimiz bir oyun var mı ? Birçok konuyu ve forumu incelememe rağmen net bir bilgi veya oyun bulamadım. Türkçe olarakta bir konu mevcut değil malesef. Oynayan veya bilen arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Destiny

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi There goes your life -- 25 Haziran 2015; 14:26:41 >
  • Ücretli olarak Final Fantasy XIV A Realm Reborn, Destiny ve The Crew var. Ücretsiz oynayabileceğin de DC Universe ve Warframe var. DC Universe Tr Psnde yok haberin olsun. FFXIV tam bir mmo. Uzun süre oynadım. Baya kalitelidir. Biraz daha instanced bir oyun tercih ederim dersen Destiny'i de gözün kapalı alabilirsin. The Crew'de open world sayılır. Oyun gayet güzel. İçerik dolu. Ancak sürüş dinamikleri biraz sorunlu ve grafikler de bir Driveclub değil. FXIV p2p bir oyun. Oyunun kendi ücreti dışında aylık ücrette ödemek zorundasın. Destiny ve The Crew'de ise oyunu satın alman yeterli. FFXIV ve Destiny için trial/demo versiyonu var deneyebilirsin. FFXIV için trial ile kesin bir yargıya varabilirsin ancak Destiny demo versiyonunun çok daha fazlası. Haziran ayında Elder Scrolls Online'da gelecek b2p olarak. Destiny gibi aylık ücret olmadan oyunu satın alıp oynayabileceksin.

Edit: Yukarda yazmışlarda Dragon Age sadece rpg. Mmo değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nepheth -- 25 Şubat 2015; 1:35:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: leventlert

Destiny
    Dragon age inquisition

onun dışında moba saçmalıkları pcye özel şükürler olsun ki

Dragon Age MMORPG değil.
  • alcnarslan kullanıcısına yanıt
    Haziran ayında ESO gelecek konsola.

• Bende eso yu b2p olunca denemeye karar verdim,PS4 oynamak için bekliyorum.

• Arkadaşlar değerli yorumlarınız için hepinize teşekkür ediyorum. The Crew pc de satın almıştım tabi ki herkesin zevki farklıdır ancak benim pek hoşuma gitmemişti. Final fantasy aslında ps3 ten beri içimde merak uyandıran fakat demeye de bir o kadar korktuğum oyun. Neden ? Çünkü sürekli bir başka seri ile çıkıyor oyun tabi ki geliştirilmesi güzel de bari patch olarak çıksa falan bir karakteri anca bir yılda toparlarım tam karakter i topladık diyince de yeni oyun çıktı hoba ona olmaz :)

Not: Ffasntay i hiç oynamadım yanlış bir yorumda bulunduysam duzeltirseniz sevinirim.

• Eso diye belirttiğiniz Elder Scrolls Online değil mi? Ps3 un ilk çıktığından beri hep düşünmüşümdür. Neden MMORPG yok diye aslında ps3 bile bu tür oyunları kaldıra bilecek bir makinaydı. Yavaş yavaş geliyor oyunlar ancak gerçekten çok yavaş :) War Thunder i görmek özellikle çok şaşırmıştı. Beta sından belirli bir zamana kadar oynadığım kendi tarzında en iyi oyun diyebilirim

Neverwinter 31 martta xbox one çıkıyor
    www.bolumsonucanavari.com
    Neverwinter'ın Xbox One Çıkış Tarihi Duyuruldu
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Neverwinterin_Xbox_One_Cikis_Tarihi_Duyuruldu-77061.htm
    daha sonrada ps4 e gelecek. çok uzun sürmez heralde.http://mmoatk.com/mmo-news/neverwinter-announced-for-xbox-one-ps4-to-follow/ Neverwinter Türkçeydi konsolada Türkçe gelirse denenebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: alcnarslan

Arkadaşlar değerli yorumlarınız için hepinize teşekkür ediyorum. The Crew pc de satın almıştım tabi ki herkesin zevki farklıdır ancak benim pek hoşuma gitmemişti. Final fantasy aslında ps3 ten beri içimde merak uyandıran fakat demeye de bir o kadar korktuğum oyun. Neden ? Çünkü sürekli bir başka seri ile çıkıyor oyun tabi ki geliştirilmesi güzel de bari patch olarak çıksa falan bir karakteri anca bir yılda toparlarım tam karakter i topladık diyince de yeni oyun çıktı hoba ona olmaz :)

Not: Ffasntay i hiç oynamadım yanlış bir yorumda bulunduysam duzeltirseniz sevinirim.

Final Fantasy'i yanlış anlamışsın sen. Sürekli çıkan devam oyunları single player. Onlar düz rpg. FF14 tamamen ayrı bir mmo. Sürekli patchlerle güncel tutulan bir oyun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nepheth

quote:

Orijinalden alıntı: alcnarslan

Arkadaşlar değerli yorumlarınız için hepinize teşekkür ediyorum. The Crew pc de satın almıştım tabi ki herkesin zevki farklıdır ancak benim pek hoşuma gitmemişti. Final fantasy aslında ps3 ten beri içimde merak uyandıran fakat demeye de bir o kadar korktuğum oyun. Neden ? Çünkü sürekli bir başka seri ile çıkıyor oyun tabi ki geliştirilmesi güzel de bari patch olarak çıksa falan bir karakteri anca bir yılda toparlarım tam karakter i topladık diyince de yeni oyun çıktı hoba ona olmaz :)

Final Fantasy'i yanlış anlamışsın sen. Sürekli çıkan devam oyunları single player. Onlar düz rpg. FF14 tamamen ayrı bir mmo. Sürekli patchlerle güncel tutulan bir oyun.

Vay teşekkür ederim hocam o zaman aranan kan bulundu peki isim olarak satın almam gereken oyun nedir ? Fınal fantsy 14 reborn mu ?

Evet Final Fantasy XIV Online: A Realm Reborn
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nepheth

Evet Final Fantasy XIV Online: A Realm Reborn

Anladım hocam çok teşekkür ederim ilgi ve yardımınız için sağolun :)

• Hocam sanırım diabloyuda ekleyebiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19yusuf05

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Neverwinterin_Xbox_One_Cikis_Tarihi_Duyuruldu-77061.htm
    daha sonrada ps4 e gelecek. çok uzun sürmez heralde.http://mmoatk.com/mmo-news/neverwinter-announced-for-xbox-one-ps4-to-follow/ Neverwinter Türkçeydi konsolada Türkçe gelirse denenebilir.

Biraz hort olacak ama neverwinter PS4 versiyonu ile ilgili bir gelişme var mı? PCde halen oynadığım bir oyun olarak PS4 versiyonunu dört gözle bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: komoli

quote:

Orijinalden alıntı: 19yusuf05

Biraz hort olacak ama neverwinter PS4 versiyonu ile ilgili bir gelişme var mı? PCde halen oynadığım bir oyun olarak PS4 versiyonunu dört gözle bekliyorum.

son zamanlarda birşey duymadım ben yeni bir haber yok.

• Bu konuyu tekrar açmaktansa burdan sormak istedim; güncel öneriniz nedir? P2W olup olmaması mühim değil, karakter geliştirip pvp yapılabilecek bir oyun mevcut mudur?

• quote:

Orijinalden alıntı: MrAktacir

Bu konuyu tekrar açmaktansa burdan sormak istedim; güncel öneriniz nedir? P2W olup olmaması mühim değil, karakter geliştirip pvp yapılabilecek bir oyun mevcut mudur?

Elder Scrolls Online geliyor hocam aklıma en düzgün onda da pvp var mıdır bilemiyorum

• Tam bi mmorpg olarak eso ve ff var şuan. Gelecek olanlardan da tera online ve granblue fantasy var bu sene çıkarlar umarım bende bekliyorum.

• Peki ESO denediniz mi hiç?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.