Şimdi Ara

Ps4 Monitor Tavsiye Benq Vs Asus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ps4 için odama monitor almayı düşünüyorum. 27 inçde karar kıldım. Tek sıkıntım tn(1ms) ips(5ms) ikileminde kalmak. Pc için elbette fark ediyordur bu 5ms lik fark fakat ps4 için hangisi daha iyi olur.
    Kullanma amacım:
    *Battlefield oynamak kesinlik başka oyun oynamam :)
    *Internette ders amacli calismalar yapmak
    *Video izlemek
    Düşündüğüm modeller:
    http://www.hepsiburada.com/benq-rl2755hm-27-1ms-analog-dvi-hdmi-full-hd-led-oyuncu-monitor-p-BD803435
    http://www.hepsiburada.com/asus-mx279h-27-5ms-analog-hdmi-full-hd-ips-led-monitor-p-BD302705

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Asus input lag , ghosting vs yapar mı ?
    Ya da benq asusun goruntu kalitesini verir mi ? Yardimlarinizi bekliyorum. Çok tesekkurler.

• Benq tavsiye ederim aynı modelin 24inçi var bende.1ms olması ve mat ekran (gündüz parlama sıfır neredeyse).
  • 2. linkdeki ekrani bende gozume kestirdim aylar once su anki monitoru biraz daha eskitmem lazim cok harika bi tasarimi var teknoseyir incelemesini yapmisti izle kafana takilanlarin cevabini alirsin belki youtube uzerinden arat cikar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayraktar42 -- 13 Aralık 2015; 23:44:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALPEREN A.

Benq tavsiye ederim aynı modelin 24inçi var bende.1ms olması ve mat ekran (gündüz parlama sıfır neredeyse).

Peki hocam normal kullanim icin goruntu kalitesi nasil ? Ips e yakin performans veriyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

2. linkdeki ekrani bende gozume kestirdim aylar once su anki monitoru biraz daha eskitmem lazim cok harika bi tasarimi var teknoseyir incelemesini yapmisti izle kafana takilanlarin cevabini alirsin belki youtube uzerinden arat cikar

Hocam izledim de input lag, ghosting vs onlarin cevabini vermiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: thesilence1090

quote:

2. linkdeki ekrani bende gozume kestirdim aylar once su anki monitoru biraz daha eskitmem lazim cok harika bi tasarimi var teknoseyir incelemesini yapmisti izle kafana takilanlarin cevabini alirsin belki youtube uzerinden arat cikar

Hocam bu fiyat araliklarinda ki monitorlerden bu saydigin sorunlari bekleme,tv degil bunlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi Asus Monitör?
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ALPEREN A.

Benq tavsiye ederim aynı modelin 24inçi var bende.1ms olması ve mat ekran (gündüz parlama sıfır neredeyse).

Peki hocam normal kullanim icin goruntu kalitesi nasil ? Ips e yakin performans veriyor mu?

Fps oyunlarında ips ekrandan ziyade 1ms olması önemli . İps olan da yok 1ms. Ancak viewsonic marka iPs ekranlar bayağı iyiymiş YouTube'da vardı incelemeleri. Benq dediğim gibi parlamıyor mat olduğu için her an oynanır.

• ALPEREN A. A kullanıcısına yanıt
    Hocam bende de 24ich lik var benq nun. Fakat bana ghosting veya ne deniyorsa fazla geldi. Gta oynarken arabayla donerken bile renklerin kaydigini gorebiliyorum. Ama yi high veya premium yaptigimda da arkasinda beyaz bir siluet olusuyor. Ama battlefield de ise gta kadar olmuyor. Oyunlami ilgili bilemiyorum ama sizde de boyle mi ve ips ekran almis olsaydim da bu sekilde mi olurdu?

• BenQ RL2455HM benimki bu. Öyle bir sorunum hiç olmadı. Nette ayarları mevcut menüden yapabilirsin aynı monitör varsa.
  • Yanlış anlama ama nacizane fikrim tv evde 24 benq var ama 65 inç tv den aldığım keyfi vermiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • asus tan şaşmayınız. çok kaliteli bir monitör.
  • PS4 için en az 102ekran led tv alınmalı bence. Bende 124ekran var

• quote:

Orijinalden alıntı: arkham92

quote:

quote:

Hocam bu fiyat araliklarinda ki monitorlerden bu saydigin sorunlari bekleme,tv degil bunlar.

Anladım hocam. 5ms lik asusta da mı olmaz bu problemler.

• Görüş açısı dışında, IPS'nin pek bir avantajı olmaz. Görüş açısı da, tek kişi kullanırken önemli değildir.

Gerçek 8 bit olmaları, IPS'lerin daha doğru renk vermelerini sağlar; ama oyun oynarken anlaşılacak farklar değil. Fotoğrafçılıkla uğraşanlar için anlamlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 14 Aralık 2015; 16:57:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: false shepherd

Görüş açısı dışında, IPS'nin pek bir avantajı olmaz. Görüş açısı da, tek kişi kullanırken önemli değildir.

Gerçek 8 bit olmaları, IPS'lerin daha doğru renk vermelerini sağlar; ama oyun oynarken anlaşılacak farklar değil. Fotoğrafçılıkla uğraşanlar için anlamlı.

Peki gunluk kullaninda internette dolasma youtube vs tn panel sikinti olur mu

• thesilence1090 T kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı olmaz. Tam tersine, yazıları scroll ederken daha az "ghosting" yaşarsınız.

Bunun yanında, alacağınız TN monitör 120-144 Hz ise, bu da fazladan katkı sağlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 14 Aralık 2015; 19:28:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: false shepherd

Sıkıntı olmaz. Tam tersine, yazıları scroll ederken daha az "ghosting" yaşarsınız.

Bunun yanında, alacağınız TN monitör 120-144 Hz ise, bu da fazladan katkı sağlar.

Tamam hocam o zaman Benq Rl2755 alıyorum 960 tl ye. 400 lira fazla verip asus almaya degmez anladigim kadariyla. Cok tesekkurler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.