Şimdi Ara

Ps4 Mortal Kombat X Kilitli Modlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba ben ps4 için mortal kombat x satın aldım. Sonra oyunu açtığımda online ve krypt kilitli gözüküyor ve oyunda çoğu kombo kilitli story mode kilitli internette araştırdım hiç kimsede böyle bir sorun yok kafayı yemek üzereyim 230 tl verdiğim oyunda neredeyse herşey kilitli sadece practice ve 1vs1 dövüş açık lütfen yardımcı olun

• quote:

Orijinalden alıntı: OptimusPrime123

Öncelikle herkese merhaba ben ps4 için mortal kombat x satın aldım. Sonra oyunu açtığımda online ve krypt kilitli gözüküyor ve oyunda çoğu kombo kilitli story mode kilitli internette araştırdım hiç kimsede böyle bir sorun yok kafayı yemek üzereyim 230 tl verdiğim oyunda neredeyse herşey kilitli sadece practice ve 1vs1 dövüş açık lütfen yardımcı olun

İnternete baglanin ve guncellemeyi yukleyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam oyunu büyük ihtimal psn den satın aldınız. şuanda oyun tam inmemiştir. indikçe yavaş yavaş açılacak herşey :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: what_tha

quote:

Orijinalden alıntı: OptimusPrime123

Öncelikle herkese merhaba ben ps4 için mortal kombat x satın aldım. Sonra oyunu açtığımda online ve krypt kilitli gözüküyor ve oyunda çoğu kombo kilitli story mode kilitli internette araştırdım hiç kimsede böyle bir sorun yok kafayı yemek üzereyim 230 tl verdiğim oyunda neredeyse herşey kilitli sadece practice ve 1vs1 dövüş açık lütfen yardımcı olun

İnternete baglanin ve guncellemeyi yukleyin.

oyunun internete bağlı olup olmadığını nereden anlıyabilirim

• Bölüm kuralları, 8. madde;

8) Basit sorularınız için yeni konu açmak yerine sorularınızı mevcut konularda dile getirmeye çalışınız. Oyunlarla ilgili geçemediğiniz bölümlerde, mevcut oyunun Ana Konusunda yardım almaya dikkat ediniz. Arama yapmadan konu açmamaya özen gösteriniz. Bu tür konular kilitlenip mevcut ana konulara yönlendirilebilir.

Mortal Kombat X Ana Konu;http://forum.donanimhaber.com/m_91560105/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.