Şimdi Ara

PS4 Move Oyunları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
7.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

PS4 almak istiyorum ama move oyunları neler var acaba? Ben araştırmaya çalıştım ama PS4 için pek birşey bulamadım. Benim istediğim spor tarzı oyunlar, sports champions, fitness gibi oyunlar. Bunlar PS4 için de var mı acaba?
    Yoksa PS3 mü almalıyım? Daha çok move oyunları için kullanacağım.
    Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

PS4 Move Oyunları: Nihai Kılavuz

PlayStation 4'ün hareket algılama denetleyicisi olan PS4 Move, sürükleyici ve fiziksel olarak ilgi çekici bir oyun deneyimi sunar. PS4 Move oyunları, oyunculara benzersiz bir hareket kontrol düzeyi sunarak gerçek zamanlı olarak oyunlarla etkileşim kurmalarına olanak tanır.

PS4 Move Controller ile Oynanan Oyunlar

PS4 Move controller, sanal gerçeklik deneyimlerinden spor oyunlarına kadar çok çeşitli oyunları destekler. Bazı popüler PS4 Move oyunları şunlardır:

• PlayStation VR Worlds
    • Job Simulator
    • Superhot VR
    • Beat Saber
    • Creed: Rise to Glory
    • Sparc
    • Rush of Blood

PS4 Move Oyunları Listesi

PS4 Move ile uyumlu oyunların kapsamlı bir listesi için PlayStation Store'u ziyaret edebilirsin. İster hareketli maceralar ister sanal gerçeklik deneyimleri arıyor olun, PS4 Move oyunları listesinde herkes için bir şeyler vardır.

PS5 Move Oyunları

PlayStation 5 henüz PS4 Move denetleyicisini desteklemiyor. Ancak Sony, gelecekte PS5 ile uyumluluk sağlayacaklarını belirtti. PS5 Move oyunları hakkında en son güncellemeleri almak için PlayStation'ın resmi web sitesini takip edebilirsin.

PS4 Move oyunları, benzersiz ve ilgi çekici bir oyun deneyimi sunar. İster sanal gerçekliği keşfetmek ister spor oyunlarında rekabet etmek isteyin, PS4 Move oyunları geniş bir yelpazede heyecan verici seçenekler sunar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ps4 te move yok diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HatimİndirenSteveJOBS

Ps4 te move yok diye biliyorum

Nette okuduklarıma göre PS4 kamerasıyla move'a ihtiyaç duymadan o tarz oyunlar oynanabiliyor, ayrıca move'u da destekliyor, yani move kullanılabiliyor diye okudum. Ama benim merak ettiğim işte PS3 de ki oyunlar PS4 için de var mı acaba.
  • Ilk defa sizden duydum hocam. Takipteyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HatimİndirenSteveJOBS

Ilk defa sizden duydum hocam. Takipteyim.

Bende buradan okudum;

http://www.ps4-tr.com/ps4-move-destegi-olacak-mi/
  • ps 4 de move kullanmadan erişim olacak yüz tanıma vs ama hangi oyunlar var bilmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox 360 oyunları
    3 yıl önce açıldı
    Kutulu Xbox One Oyunları
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.