Şimdi Ara

PS4 Oto İndirme Kapatma Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
8.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar internet bağlandığı anda bişeyler indiriyor ben sınırlı net bağlayacağım birazdan ancak cod aw 37/41 gb indi arkada indiriyor net bağlayınca bunu nasıl kaparım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayarlar menüsünden otomatik indirme veya yükleme gibi bir seçenek olması gerek ya da bağlantı ile ilgili bir şey, orada ki iki kutucuğun tikini kaldırırsanız otomatik indirmeler durur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jerksabird

Ayarlar menüsünden otomatik indirme veya yükleme gibi bir seçenek olması gerek ya da bağlantı ile ilgili bir şey, orada ki iki kutucuğun tikini kaldırırsanız otomatik indirmeler durur.

Tamam teşekkürler kotanın ırzına geçti dün canı sağolsun :D

• O arkada inen oyunu duraklatma ozelligi yok diye biliyorum. ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

O arkada inen oyunu duraklatma ozelligi yok diye biliyorum. ?

Onu kapatamadım aynen otomatik güncellemeler kapandı sadece saçma onu durduramamak zaten oyun 40 gb

• Bu oyunlara gelen güncellemeleri kapatma istiyorum ama cihaz zorla indiriyor. [Sistem] > [Otomatik İndirmeler] den tiki kaldırıyorum ama yinede download ediyor ve kuruyor güncellemeyi, bilen yardımcı olabilir mi bana?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet2576

Bu oyunlara gelen güncellemeleri kapatma istiyorum ama cihaz zorla indiriyor. [Sistem] > [Otomatik İndirmeler] den tiki kaldırıyorum ama yinede download ediyor ve kuruyor güncellemeyi, bilen yardımcı olabilir mi bana?

Son güncelleme ile oto güncelleme özelliği bozuldu. Kapatsan bile güncelleme dosyalarını yüklüyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone iptv izleme acil yardım.
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ps3 deki gibi degil mi bu olay ps4de? oyuna girince download kesiyor ps3 !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prestigi10

ps3 deki gibi degil mi bu olay ps4de? oyuna girince download kesiyor ps3 !

Hayır oynarken devam ediyor PS4te.

• En sevmediğim olay da otomatik indirmenin kapalı olmasına rağmen, daha önce yarıda bıraktığım indirmeleri, bir indirmeyi tamamladıktan sonra otomatik diğerlerine devam etmesi Bu kadar saçma birşey yok. Kapatılmıyor mu bu?

Gece Beyond Two Souls indiriyordu. Daha önce de oynamadığım 6 oyunun güncellemesini duraklatmıştım zaten oynamıyorum bu aralar diye.
    Arkadaş Beyond Two Souls indirmesini bitirince sıradan devam edip hepsini indirmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4spenox -- 2 Aralık 2015; 8:26:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.