Bildirim
PS4 OYNARKEN ELEKTRİKLER KESİLDİ BİR SORUN ÇIKAR MI?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bişi olmaz ama çekirge bir zıplar iki zıplar üçüncüye servis yolu gözükür. Eğer sürekli kesiliyorsa ucuzunda bir güç kaynağı almanızda yarar var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Unc 3 oynadığında gittiği için bişey olabilir. BF1 oynasaydın bişey olmazdı -
En son oynadığın oyunun save dosyayı ya da herhangi bir oyunun save dosyasında bozuk veri hatası oluşabilir.
Hdd de bad sector hatası gerçekleşebilir ki böyle bir şey olursa hdd ye format atmak zorunda kalabilirsin, başıma gelmişti hdd'ye format atmak zorunda kalmıştım bütün her şey gitmişti
Zaten elektrik kesintisinde oluşabilecek en kötü durum hdd'de bad sector oluşması onun dışında hiçbir sorun olmaz
O yüzden bir güç kaynağı mutlaka kullanılmalı diyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: zack06
En son oynadığın oyunun save dosyayı ya da herhangi bir oyunun save dosyasında bozuk veri hatası oluşabilir.
Hdd de bad sector hatası gerçekleşebilir ki böyle bir şey olursa hdd ye format atmak zorunda kalabilirsin, başıma gelmişti hdd'ye format atmak zorunda kalmıştım bütün her şey gitmişti
Zaten elektrik kesintisinde oluşabilecek en kötü durum hdd'de bad sector oluşması onun dışında hiçbir sorun olmaz
O yüzden bir güç kaynağı mutlaka kullanılmalı diyorum
Hocam bu gibi durumlar için Line İnteractive güç kaynağı kullansak işimize yaramaz mı Online güç kaynağı mı kullanmak lazım sizce ? -
Elektrikten dolayi yanarsa garantiye girmez..Akim korumali priz veya guc kaynagi tavsiye ederim -
Ben normal bir güç kaynağı aldım
http://www.tuncmatik.com/urun/genel-bakis/lite-ii-1000va.html
Alırken ilk önce vatana bakmanız iyi olur media markt da 399 iken vatan da 295 tl idi vatandan aldım
Aynısının 650 olanı var bende. Sağlam cihaz
Tuncmatik UPS kullanıyorum sülalemiz raad -
benim sürekli başıma geliyor bir şey olduğu yok ps açılırken uyarı veriyor sadece normal şekilde kapatılmadı diye -
Bende de 650 vardı elektrik gidince bütün her şey kapanıyordu gücü yetmiyordu almışken sağlam olsun dedim 1000 aldım gayet güzel dediğin gibi ama ömürleri 2 yıl ondan sonra işlem yapmıyor o yüzden 2 yıl dolmadan birkaç hafta önce garantiye yollamak da fayda var bu sefer öyle yapacağım
Elektrik kesildiğinde hemen kapanıyorsa içindeki aküsü bitmiş demektir. Ama regülatör görevini aküsü bitse bile görür. Sadece hemen kapandığı için sorun olur. Onun dışında cihaz sağlam akü değişse cihaz sıfırlanırdı
yenisini aldım artık bakalım gittiği yere kadar
Bu arada iyi yıllar -
quote:
Orijinalden alıntı: zack06
Ben normal bir güç kaynağı aldım
http://www.tuncmatik.com/urun/genel-bakis/lite-ii-1000va.html
Alırken ilk önce vatana bakmanız iyi olur media markt da 399 iken vatan da 295 tl idi vatandan aldım
Çok teşekkür ederim, tavsiye ettiğiniz ürünü almayı düşünüyorum :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X