Bildirim
Ps4 oyun
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
PS3'te de, PS4'te de bölge kilidi oyun yapımcılarının insafına bırakılıdır.
Koskoca PS3 neslinde sadece Persona 4 Arena isimli oyun bölge kilidi kullanmıştır ve yoğun tepki almıştır. Bu yüzden kelime kalabalığı yapmamak için kısaca "oyunlarda bölge kilidi" yoktur diyebiliriz.
Yani PAL - NTSC kesinlikle sorun olmaz.
Ama DLC'lerde bölge kilidi vardır. Öncelikle:
1. Bölge NTSC-U = Amerika
2. Bölge PAL = Avrupa (Türkiye)
3. Bölge NTSC-J = Asya
Mesela Amerika'dan veya Amerika PSN'den aldığınız oyuna sadece Amerika PSN'den DLC alırsanız çalışır. Yani oyun ile DLC alacağınız hesabın aynı bölge olması gerekir. Bazı Bluray filmlerde ise bölge kilidi vardır. Bazılarında yoktur.
Ama özellikle yeni çıkanlarda yok.
-
Ben Türk hesabımın yanında iki tane ek hesap açtım biri amerikan diğeri ingiliz yani aldığım oyunu bu üç hesaptada açabilirim ama dlcyi sadece amerikan hesabımda mı açabilirim -
quote:
Orijinalden alıntı: TheFool
Ben Türk hesabımın yanında iki tane ek hesap açtım biri amerikan diğeri ingiliz yani aldığım oyunu bu üç hesaptada açabilirim ama dlcyi sadece amerikan hesabımda mı açabilirim
Oyunları istediğin hesapta oynarsın.
DLC konusuna gelince:
Mesela Türkiye'den veya Amazon.de'den PAL oyun aldın. Bu oyuna ya Türkiye ya da İngiliz PSN'den DLC almalısın.
Sadece oyun ile DLC'yi alacağın PSN hesabının aynı bölge olması gerekir. Sonra DLC'li oyunu istediğin hesapta oynayabilirsin. -
Peki bana verilen 14 günlük playstation plus denemesi üç hesabımdada ayrı ayrı mı yoksa bir kere kullandımmı bitiyor mu? -
quote:
Orijinalden alıntı: TheFool
Peki bana verilen 14 günlük playstation plus denemesi üç hesabımdada ayrı ayrı mı yoksa bir kere kullandımmı bitiyor mu?
Sadece bir hesap için girebilirsin.
Ayrıca 14 günlük Plus denemesi için kredi kartı girmek şart. Türk kredi kartlarıda sadece Türkiye PSN'de çalıştığından, 14 günlük deneme Plus'ını kredi kartınla Türkiye PSN'e girmen gerek.
Unutmadan; 14 günlük deneme Plus'ı için kredi kartı bilgilerini girdikten sonra kart bilgilerini sil. Yoksa Sony kredi kartından otomatik para çekerek Plus üyeliğini uzatır.
-
Bana ps4 oyunlarından ön sipariş yapabileceğim ve türkiyeye kargo olan bir yer önerebilirmisiniz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X