Şimdi Ara

Ps4 Oyun Fiyatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler çok genel bir tartışma olacak ama konuyu açmadan rahat edemedim.

GTA V kardeşime doğum günü hediyesi GTA V almaya karar verdim çok istiyordu. Sürekli oyun alan biri değilim genel de yılda 1-2 kere oyun alırım o da Pes, Fifa, Nba dışına çıkmazdı. Fiyatlar eskiden de yüksek gelirdi fakat Ps4 ile resmen tavan yapmış. Ben öğrenciyim çalışan birini düşünüyorum 1000-1500 tl maaş alan bir insan oyuna 250 tl nasıl versin?

Sizce de bu fiyat çok uçuk değil mi? Diğer oyun fiyatları biraz daha düşük ama sadece GTA V'e göre tabi ki. Yoksa 180 TL de az değil. Bu fiyatlar ne zaman inecek?

• Dijital olarak almanızı tavsiye ederim hocam oyunları, Endonezya Psn ve Hong Kong Psn'deki oyunlara bir göz atın derim.
  • Kutulu ikinci ellere yonel.zaman cok onemli oyunu populede iken alma misal aradan 8-9 ay gecsin .bu zor dersen bence oyunlari 8-9 ay geriden takip et.ne demek istedigimi anlarsi .ben oyle yapiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı internet siteleri de baya ucuz oluyor orijinal.

• 2. eli kutulu temiz şekilde 100 110 TL arası satılmakta.

• Yaklaşık 2 yıldır PS4 kullanıyorum daha hiç bir oyuna 150 liradan fazla vermedim. Araştırın ve doğru yerlerden alın. İkinci el alabilirsin. Ben 1 ay önce 90 liraya sattım kendi oyunumu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHO3N1X

2. eli kutulu temiz şekilde 100 110 TL arası satılmakta.

2. El satan dukkanlar var mi? Yok internetten haberlesip mi takas yapiliyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 Koleksiyon ve Normal oyunlar
    4 yıl önce açıldı
    PS4 Oyun
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEFIR

quote:

Forumun 2. el bölümü var zaten oraya bir göz atın.https://forum.donanimhaber.com/showForum.asp?forumID=629

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHO3N1X -- 28 Haziran 2015; 20:00:32 >
  • Düşmez kardeşim düşmez hala araldan mediamarketten teknosadan Türkiye psnden sacma sapan oyun alanlar oldugu muddetce cikar ama inmez

• Gta v primary 60-65 tl gibi fiyatlara satılıyor hocam forumda konusu var. Hiç birimiz oyunlara o kadar para vermiyoruz

• quote:

quote:

quote:

Forumun 2. el bölümü var zaten oraya bir göz atın.https://forum.donanimhaber.com/showForum.asp?forumID=629

Teşekkürler hocam Ps4 konusunda acemiyim biraz k.bakma. Ben şimdi sahibinden vs gibi sitelere bakıyorum GTA V 120 liraya falan var. Adam bonuslara falan dokunmadım gibi şeyler yazmış. Ben bu oyunu aldığımda bütün özelliklerini sıfırlayıp baştan başlayabiliyor muyum oyuna yoksa ilk kullanan kişinin bazı yaptıkları kalıcı olabiliyor mu?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler hocam Ps4 konusunda acemiyim biraz k.bakma. Ben şimdi sahibinden vs gibi sitelere bakıyorum GTA V 120 liraya falan var. Adam bonuslara falan dokunmadım gibi şeyler yazmış. Ben bu oyunu aldığımda bütün özelliklerini sıfırlayıp baştan başlayabiliyor muyum oyuna yoksa ilk kullanan kişinin bazı yaptıkları kalıcı olabiliyor mu?

hiç bir şey kalıcı olmaz rahat ol

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.