Şimdi Ara

Ps4 oyun guncelleme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar witcher 3 gta v gibi onceden bitirip sildigim oyunlari yukledigimde oyunları guncellemiyor cihaz. Kurulu oyun zaten gunceldir diyor ama versiyon 1.00 gosteriyor. Black ops 3u denedim guncellemeyi indirdi onda. Her oyuna tek tek bakmadim ama sorunun kaynagini biliyor musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben destniy diye bi oyun aldım senin söylediğin sorun ondada var malesef türkçe senin yazından başka olayı anlatan yazı bulamadım ben çözdüm çeşitli denemeler sonunda yabancı forumlarda oyunun forumlarında oyunun şirketine bir sürü yağmışlar bazı çözüm önerileride yazanlar var ama hiç biri işe yaramadı sanırım bu sorun yeni gelen ps4 güncellemesinde olmuş umarım bi an önce düzelir ben oyunu aldım 8 saat güncelleme yaptırmaya çalıştım şuan güncelliyor güncelleme bitmediği için oyunada girebilmiş değilim yabancı forumlara yazmaya uraşmıcam ama seni es geçmek istemedim dns modem ayarları falan hiç biri işe yaramadı onları deneme ben son denemem de oyunu ps4 ten sildim disk i çıkardım ve demo versiyonunu indirmeye başladım ama cım biraz da acemibir ps4 kullanıcısıyım demoyu indirip disk versiyonuna döndürmek ti demoyu 7,5 gb inene kadar bekledim sonra dayanamadım ve disk i taktım yazıçıktı disk versiyon kurulursa indirilen silinir diye hayırdedim ve oyun indirmesini yanına birde güncellme dosyası geldi sonr adisk versiyon ageç dedim ve indirdiğim 7,5 gb silindi diskten kurdu güncelleme dosyası ise silinmedi resetlendi baştan başladı şuan iniyor tam olarak çözüm sayılmaz ama ben böleyle başardım yabancı forumlarda bu sorunu yaşayan çok var yakında düzeltir psn tahminim

• quote:

Orijinalden alıntı: resi45

ben destniy diye bi oyun aldım senin söylediğin sorun ondada var malesef türkçe senin yazından başka olayı anlatan yazı bulamadım ben çözdüm çeşitli denemeler sonunda yabancı forumlarda oyunun forumlarında oyunun şirketine bir sürü yağmışlar bazı çözüm önerileride yazanlar var ama hiç biri işe yaramadı sanırım bu sorun yeni gelen ps4 güncellemesinde olmuş umarım bi an önce düzelir ben oyunu aldım 8 saat güncelleme yaptırmaya çalıştım şuan güncelliyor güncelleme bitmediği için oyunada girebilmiş değilim yabancı forumlara yazmaya uraşmıcam ama seni es geçmek istemedim dns modem ayarları falan hiç biri işe yaramadı onları deneme ben son denemem de oyunu ps4 ten sildim disk i çıkardım ve demo versiyonunu indirmeye başladım ama cım biraz da acemibir ps4 kullanıcısıyım demoyu indirip disk versiyonuna döndürmek ti demoyu 7,5 gb inene kadar bekledim sonra dayanamadım ve disk i taktım yazıçıktı disk versiyon kurulursa indirilen silinir diye hayırdedim ve oyun indirmesini yanına birde güncellme dosyası geldi sonr adisk versiyon ageç dedim ve indirdiğim 7,5 gb silindi diskten kurdu güncelleme dosyası ise silinmedi resetlendi baştan başladı şuan iniyor tam olarak çözüm sayılmaz ama ben böleyle başardım yabancı forumlarda bu sorunu yaşayan çok var yakında düzeltir psn tahminim

Tesekkurler cevap verdiginiz icin. Evet yabanci forumlarda ve ps twitter adresinde bu sorunu yasayan bircok kisi var. Sizin sorunu cozmenize sevindim. Umarim yakin zamanda tum oyunlar icin hallolur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.