Şimdi Ara

Ps4 Oyun Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, Ps4’ üme oyun alacağım. Kafamdaki oyunlar;

Detroit

Spiderman

Witcher 3

Horizon

Oynanış süresini de dikkate alarak cevaplarsanız sevinirim. Sizce hangisini almalıyım.

• Yapay Zekanın Yanıtı

PlayStation 4 İçin Önerilen Oyunlar

PlayStation 4, oyunseverler için geniş bir oyun yelpazesine sahip popüler bir oyun konsoludur. İster aksiyon dolu maceralar ister sürükleyici bulmacalar arıyor olun, PlayStation 4'te herkes için bir şeyler vardır.

Aksiyon ve Macera Oyunları

• God of War (2018): Kratos'un Norveç mitolojisindeki yolculuğunu konu alan çarpıcı bir aksiyon-macera oyunu.
    • Horizon Zero Dawn: Robot dinozorlarla dolu muhteşem bir açık dünya RPG'si.
    • Spider-Man (2018): Örümcek Adam'ın Manhattan'ın gökdelenleri arasında süzüldüğü yüksek oktanlı bir aksiyon oyunu.

Rol Yapma Oyunları (RPG)

• The Witcher 3: Wild Hunt: Açık dünya görevleri ve seçimlere dayalı dallanma hikayesi ile ödüllü bir RPG.
    • Final Fantasy VII Remake: Klasik RPG'nin modernleştirilmiş ve genişletilmiş bir yeniden yapımı.
    • Persona 5 Royal: Sıra tabanlı savaşlar ve sosyal simülasyon unsurlarını birleştiren büyüleyici bir RPG.

Birinci Şahıs Nişancı Oyunları (FPS)

• Call of Duty: Modern Warfare (2019): Gerçekçi savaş deneyimi sunan çok oyunculu ve tek oyunculu modlara sahip bir FPS.
    • Apex Legends: Takım tabanlı bir battle royale oyunu, yüksek tempolu aksiyon ve değişken oynanış sunuyor.
    • Destiny 2: Massively multiplayer online (MMO) öğeleriyle birleştirilmiş bir FPS, ekip çalışması ve ganimet toplamayı vurguluyor.

Spor Oyunları

• FIFA 23: Dünyanın en popüler futbol simülasyon oyunu, gerçekçi oyun ve çok oyunculu modlar sunar.
    • NBA 2K23: Basketbol meraklıları için kapsamlı bir simülasyon, güncel listeler ve gerçekçi oyun.
    • Gran Turismo 7: Ayrıntılı grafikler ve gerçekçi sürüş fiziği ile çığır açan bir yarış simülatörü.

Yukarıda listelenen oyunlar, PlayStation 4'te mevcut olan çok sayıda harika oyun seçeneğinden sadece birkaçıdır. Kendi ilgi alanlarınıza ve tercihlerinize göre mükemmel oyunu bulmak için araştırmanızı yapın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • witcher ve horizon ilk başlayanlar için zor gelebilir size tavsiyem önce uncharted serisini bitirin sonra last of us oynayın sonra spiderman until dawn detroit god of war diye gidersiniz daha daha önce witcher oynamadıysanız zor gelebilir ayrıca kafadan 100 saat süresi var.
  • dimontales kullanıcısına yanıt
    Şöyle diyim beni yanlış anlamışsınız ben ps4 de çok yeni değilim 3 sene önce aldım sadece öncesinde de pc geçmişim de var zor oyunlar konusununda da sıkınıtım yok sadece bu oyunlar çok pahalı olduğu için alamadım şuan ki büyük indirimle fiyatları düştü o yüzden şöyle sorayım siz olsanız bu 4 oyundan hangisini seçersiniz 3 günde 1 var falan oynarım oyun oturduğum da da 4-5 saat falan oynarım benim bu oynanış hızımla 1 ay götürmesi lazım beni.
  • o zaman direkt spidermanı alın hocam aksiyonu bol sizi sıkmaz asla görevleri zevkli ve kolay bir oyun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.