Şimdi Ara

ps4 oyun satın almak için ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://www.ps4oyunlari.com

bu iki sitede ps4 oyunları aşırı derecede ucuz ama güvenli mi hiçbir bilgim yok.
    buradan alışveriş yapmak doğru olurmu. bana yardımcı olabilirmisiniz.

• Eastanvent E kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, ikinci verdiğiniz bağlantı ile ilgili bir bilgim yok fakat ilk linkteki siteye ait aynı zamanda forumun ikinci el bölümünde ilan var. Oradan da indirimli olarak oyun alışverişi yapabilirsiniz. Aynı zamanda *worldbazaar veya *syd firmalarını da fiyat için takip edebilirsiniz.

*İlgili firmaların/satıcıların aynı zamanda gittigidiyor veya n11 üzerinde de ilanları bulunmaktadır. Kendi sistemleri yerine bu yolu da tercih edebilirsiniz.

İyi oyunlar dilerim.
  • İlk linkte ki siteden alışverişim oldu herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Fiyatın düşük olması zaten spotçu oluşlarından geliyor bir diğer sebebi de ps4 oyunlarının şu an psn veya aral gibi siteler de aşırı pahalıya satılmasıdır. Herhangi bir sıkıntı yaşamazsın diyebilirim.
  • Sporcu olmasını biraz daha açıklayabilirmisiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • psoyunu.comdan 2-3 tane oyun aldim hiçbirinde sıkıntı çıkmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eastanvent

Sporcu olmasını biraz daha açıklayabilirmisiniz?

fiyatlara baktım normal tüm spotçular aşağı yukarı bu fiyatlara satıyor
    gidipte aralgame veya teknoloji mağazalarından alma oyunları oralar utanmazsa 300 e verecek oyunları
    direkt kendi siteleri yerine GG den al hem sorunlu çıkarsa ödemeyi onaylamazsın
  • psoyunu.com güvenilir bir site. Diğeri için de bir şikayet yada eleştiri yok.. Ancak PSoyunu.com un en kötü yanı kredi kartı ile ödeme kabul etmemeleri. Havale sistemi ile çalışmaları. Bu yüzden oyun ve aksesuar alımı sıkıntı benim için.
    Diğer site kredi kartını destekliyor. Haliyle oraya yönelebilirim ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • PSoyunundan alabilirsin forumda konusuda var foruma indirim yapıyorlardı yanlış hatırlamıyorsam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.