Şimdi Ara

PS4 Oyundayken Bekleme Moduna Girme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Öncelikle uzun zamandır karşılaştığım bir problem bu ve bu problem yüzünden makineyi aylardır kullanamıyorum fakat yeni fırsat bulabildim bu konuyu açmaya .
    Oyun oynarken birden dıt sesi geliyor ve makine kendini bekleme moduna alıyor.
    Aynı şekilde kapalı iken makine birden açılıyor ve tekrar bekleme moduna giriyor.
    Elektrik sistemi ile ilgili bir problem olduğunu düşündüm fakat arkadaşımın evinde de aynı sorunla karşılaştık.
    Bu problemle ilgili bir bilgisi olan, bu tür bir arızayı Adana veya Mersin'de nerde yaptırabilirim bilen var mı ?
    Şimdiden cevaplarınız için çok teşekkür ederim.

• Kardesim sorun anakartta olabilir. Bir spotcuya gotur istersen ucuza tamir edebilirler. Gecmis olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazın içerisinde toz birikmiş olabilir. Youtube'dan içini açanların videolarına bir bak derim

• Teşekkürler ısınma ile ilgili bi problem olduğunu düşünmüyorum çünkü kapalıyken kendi kendine açılıyor geri . Tamir edecek bir yer bulmak en sağlıklısı sanırım.

• Bu konuyu geçen senelerde biri daha açmıştı. Ne oldu sonra bilmiyorum

• Sorunu çözen biri şunu yazmış

Sorunu servise göndermeden çözdüm. Eğer bu sorunla karşılaşırsanız cihazı güvenli moddan açıp tekrar güncelleme yapınca çözülüyor aklınızda bulunsun :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.