Şimdi Ara

PS4 Port Açma Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle iyi günler. Bugün aldığım birkaç oyunu indirmek için uydunetin nitro servisini satın aldım. Daha önce nitro alıp kullandığımda artmış bir hızla indirme yapabilmiştim ama bu sefer her ne kadar ps içindeki bağlantı testine hızlar 30-50-70 mb/s vb. gözükse de indirmelerde, saniyede yaklaşık 1.4mb indiriyor. İnternetteki bilgilere baktıktan ve sony müşteri temsilcisiyle görüştükten sonra port açmaya karar verdim ama doğru yaptım mı bilemiyorum. Port açmadan önce ilk özel kurulum yapıp ip kısmına son kısmı kendim salladığım bir ip girip diğer verileri dns(195.175.39.39 ve 195.175.39.40) vs girdim. Daha sonra dmz i açtım bu son kısmını sallayarak oluşturduğum ip için. Belli bir süreliğine indirme hızı saniyede 5mb a kadar çıktı ama sonra geri eski haline döndü. Daha sonra dmzi kapatıp bu son kısmını sallayarak oluşturduğum ip adresini kullanarak müşteri temsilcinin bana söylediği portları açıp etkin hale getirdim. Bu yaptığım adımlarda yanlış yaptığım bir yer var mı? Bir de temsilci 2 saate etkinleşir demişti portlar için, 2 saat sonra mı indirme hızı artacak? Yardım ederseniz sevinirim, teşekkürler.

• boşuna uğraşma. portun ile alakalı değil olay. sana sunduğu indirme bant genişliği değişiklik gösteriyor psn'in. kaynak ile ilgili problem. alt yapısı ile ilgili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UyGaR___ -- 10 Ocak 2017; 14:46:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UyGaR___

boşuna uğraşma. portun ile alakalı değil olay. sana sunduğu indirme bant genişliği değişiklik gösteriyor psn'in. kaynak ile ilgili problem. alt yapısı ile ilgili.

Download etme ile ilgili portun bir alakası yok fakat online oyunlarda sunucuya kolay bağlanma,oyunda takılmaların en aza inmesi gibi şeyler için port veya dmz nin önemi vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efsunger hissi

quote:

boşuna uğraşma. portun ile alakalı değil olay. sana sunduğu indirme bant genişliği değişiklik gösteriyor psn'in. kaynak ile ilgili problem. alt yapısı ile ilgili.

Download etme ile ilgili portun bir alakası yok fakat online oyunlarda sunucuya kolay bağlanma,oyunda takılmaların en aza inmesi gibi şeyler için port veya dmz nin önemi vardır.

valla yeni modemlerde artık onun da pek espirisi kalmadı. eskidendi o işler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Efsunger hissi

quote:

valla yeni modemlerde artık onun da pek espirisi kalmadı. eskidendi o işler.

Valla ben superonline verdiği huawei hg253s model modemden var çok yeni bir modem değil fakat aradaki online bağlantı farkını görünce dmz yi tercih ettim.Şu anki modemler öyleyse güzel bir gelişme hocam.

• Ben de anlayamadım zaten normalde önceden bu tarz pek sorun çıkarmamıştı, insan ister istemez sinirleniyor, hevesi kursağında kalıyor.
  • Ara ara hızın yükselip sonra tekrar 1.5mb/s lere düşmesini engelleyip çoğunlukla yüksek hızla indirmek için yapabileceğimiz bir şey yok yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aerodactil

Ara ara hızın yükselip sonra tekrar 1.5mb/s lere düşmesini engelleyip çoğunlukla yüksek hızla indirmek için yapabileceğimiz bir şey yok yani?

sana bağlı bir şey olmadığı için yapacağın bir şey de yok hali ile. yalnız download'ı durdur/başlat yapmak bazen işe yarıyor. kısa da sürese...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aerodactil

Ara ara hızın yükselip sonra tekrar 1.5mb/s lere düşmesini engelleyip çoğunlukla yüksek hızla indirmek için yapabileceğimiz bir şey yok yani?

sana bağlı bir şey olmadığı için yapacağın bir şey de yok hali ile. yalnız download'ı durdur/başlat yapmak bazen işe yarıyor. kısa da sürese...

Onu deniyorum ya da böyle akabinde hızın arttığı şeyleri bir daha yapmaya çalışıyorum ama kafasına göre takılıyor gibi, cidden resmen makinenin keyfine bağlı gibi :D
  • Merhaba ,
    Biraz geç cevap oldu, internetiniz ne kadar hızlı olursa olsun düşük hızda oyun indirmesi ps4 yazılımı ile alakalı.
    Durumu detaylı anlatacak olursak kablonetten nitro hizmeti aldınız ve download hizmetiniz 100mb/s oldu , ps4 modeme kablosuz bağlı ise mesafe yakın olmalı bu gerçekten önemli ben kablo ile bağlantı taraftarıyım kesinlikle fark eder online oyunlarda.Nitro var modeme kablo ile bağlı bildirimlere girdiniz hala yavaş iniyor nasıl olur diyerek şoktasınız :) Bu ps4 sisteminin bir kısıtlaması arka plan uygulamaları vs . için download hızınızı sona dayamıyor.Gelelim nasıl tam performans alabilirsiniz?
    - Ps tuşuna basılı tutup güç e geliyoruz ordan dinlenme moduna aldığınızda cihazınız kapanmıyor arka plan uygulamalarını kapatıp sadece indirmedeki güncelleme veya oyunlara son hız veriyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.