Şimdi Ara

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2017 - ANA KONU / *MyClub* (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.251
Cevap
63
Favori
377.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nooxn

ISS den beri PES oynayan biri olarak PES defterini 2010 yilindan sonra kapattim. PES 2010 zirveydi bana göre. PES 4, PES 6 ve PES 2010 gibisini KONAMI daha yapamaz.

PES te sevmediğim çok yan var birincisi oynarken özgür değilsin. Topla dribbling yaparken karşına rakip geldi fifada direk son anda tereyağından kıl çeker gibi topu kurtarabiliyordum. Peste ise dribbling animasyonunun bitmesini bekliyorsun, bittikten sonra hamleni yapıyorsun. O yönden çok kıt pes.

Şunu net söyleyeyim FIFA oynayan birinin PES e dönüp sürekli oynaması imkansızdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Football Always -- 10 Haziran 2016; 14:52:23 >

• Şu tarz ve şunun gelişmiş grafikli hali ne zaman çıkar? Şu oynanışı neden yapamıyorlar ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: nooxn

ISS den beri PES oynayan biri olarak PES defterini 2010 yilindan sonra kapattim. PES 2010 zirveydi bana göre. PES 4, PES 6 ve PES 2010 gibisini KONAMI daha yapamaz.

PES te sevmediğim çok yan var birincisi oynarken özgür değilsin. Topla dribbling yaparken karşına rakip geldi fifada direk son anda tereyağından kıl çeker gibi topu kurtarabiliyordum. Peste ise dribbling animasyonunun bitmesini bekliyorsun, bittikten sonra hamleni yapıyorsun. O yönden çok kıt pes.

Şunu net söyleyeyim FIFA oynayan birinin PES e dönüp sürekli oynaması imkansızdır.

PES'in FIFA'yı gerçeklikte yakalaması imkansız zaten.

PES'i FIFA'yı becemeremeyenler oynuyor. PES kolay diye PES oynuyor hepsi. Yoksa PES gibi oyunu kim gerçekçi diye oynar. Ronaldo'yu al kaleden kaleye koş gol at.

• birisi çıkıp ben acayip fifa oynarım pes çöp ama yine de bütün pesçileri yenerim hatta pes oynayan adamı her oyunda yenerim diyor

birisi çıkıp peste adam geçmek top sürmek kolay değil o yüzden fifa daha gerçekçi diyor

bir başkası çıkıp peste ronaldoyla kaleden kaleye rahatlıkla top sürüp gol atabiliyorsun o yüzden fifa daha gerçekçi diyor

ne desem bilemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Football Always

quote:

Orijinalden alıntı: Desmond

PES denen çöpü oynayana helal olsun demek düşer bize de.

%99 kolaylığından oynuyor. FIFA'yı beceremediği için. Ne kadar PES'ci tanıdıysam hepsini PES'te yendim bugüne kadar. PES oyuncusunun beni herhangi bir oyunda yenmesi imkansız.

Davet atsana bana, merak ettim napıyosun da yenemiyor bu pes ciler seni, ps4ü bıraktırırlar burda sana, ne konuşuyorsun? Ortalama 1dk da bir gol yersin burdaki iyi oyunculardan

Sen beni yen dile benden ne dilersen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

%99 kolaylığından oynuyor. FIFA'yı beceremediği için. Ne kadar PES'ci tanıdıysam hepsini PES'te yendim bugüne kadar. PES oyuncusunun beni herhangi bir oyunda yenmesi imkansız.

Davet atsana bana, merak ettim napıyosun da yenemiyor bu pes ciler seni, ps4ü bıraktırırlar burda sana, ne konuşuyorsun? Ortalama 1dk da bir gol yersin burdaki iyi oyunculardan

Oyun dünyasına küstürürüm seni, boş konuşma davet at

• quote:

quote:

quote:

quote:

PC mi PS mi? İmzayı göremiyorum.

• konami e3 e katılmıyor değil mi ? pes 2017 yi gamescom da mı tanıtıyorlar ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

PC mi PS mi? İmzayı göremiyorum.

Playstation oyuncusuyum yıllardır

• quote:

Orijinalden alıntı: angelsbjk

birisi çıkıp ben acayip fifa oynarım pes çöp ama yine de bütün pesçileri yenerim hatta pes oynayan adamı her oyunda yenerim diyor

birisi çıkıp peste adam geçmek top sürmek kolay değil o yüzden fifa daha gerçekçi diyor

bir başkası çıkıp peste ronaldoyla kaleden kaleye rahatlıkla top sürüp gol atabiliyorsun o yüzden fifa daha gerçekçi diyor

ne desem bilemedim

Dur daha yeni başladık oyundan biraz görüntüler gelsin gör buraları konudan çıkmazlar fifacilar hep aynı cümleler

• quote:

Orijinalden alıntı: avei21

konami e3 e katılmıyor değil mi ? pes 2017 yi gamescom da mı tanıtıyorlar ?

Geçen sene gamescom da tanitmislardi yanılmıyorsam

• Birkac yildir oyle olmustu. Gamescom agustosta ama daha once belki teaser yada gameplay yayinlarlar, gamescom zamani demo gelebilir.

• Geçen sene e3'te tanıtmışlardı hatta gameplay de göstermişlerdi. Tabi bu sene konami katılmıyorsa ne olur bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sonic.Storm

Geçen sene e3'te tanıtmışlardı hatta gameplay de göstermişlerdi. Tabi bu sene konami katılmıyorsa ne olur bilmiyorum.

Almanya ile oynayan kişi hayatında ilk defa pes oynuyor bu kadar berbat oynayan hiç görmedim

• istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    E3'te genelde abdliler olduğu için futbolla ilgileri yok belki ondandır
  • Demo bu senede fifadan önce çıkacak sanırım?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sonic.Storm

Geçen sene e3'te tanıtmışlardı hatta gameplay de göstermişlerdi. Tabi bu sene konami katılmıyorsa ne olur bilmiyorum.

Benim aklimda gamescom diye kalmis herhalde yilin spor oyunu sectikleri icin. Bide oyunu online degerlendirseler ne olacak cok merak ediyorum

• 20 yılın rezaleti demeleri gerekirdi heralde, pes 6 nın online ı bile bundan iyiydi hile hurda yok, lag yok, pc-ps2 cross platformdu üstelik. İzleyici modu bile vardı ya üçüncü kişi girip maçı izlerdi

• Fifa ilk trailerı göstermiş, nba 2k daki gibi hikayeli bir kariyer modu var, oyun motorundaki değişiklik yüz modellemelerine yansımış gibi duruyor. Pesten hala ses çıkmadı, şu online meselesini çözseler, hakemleri düzeltseler, az da pasa dayalı birşey yapsalar herkes pese razı olacak aslında. Ama korkum bu konami denen firmanın bunu bile yapamayacak olması. Bekleyelim bakalım ne olacak.

• Fifanın tanıtımı güzel görünüyor Alex Hunter falan kariyer modu gayet kaliteli duruyor adamlar hakkaten süslemede reklamda çok iyiler inşallah pes de iyi bişey yapar

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.