Şimdi Ara

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2017 - ANA KONU / *MyClub* (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.251
Cevap
63
Favori
378.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: onur89tr

quote:

Orijinalden alıntı: drdogan79

Grafik,yüz modellemeleri, fizik görüntü PESte daha iyi, sadece stad ve atmosfer konusunda zayıf. Fifa bir sürü çalı bacaklı adamdan oluşuyor, grafik konusunda zayıflar.

Dostum FIFA ile PES'in sistem gereksinimlerine bak, öyle fikrini beyan et istersen... PES 2GB isterken FIFA 8GB RAM kullanıyor. FIFA'ya kurban olun siz...

Herhalde pesi övmek için söylediniz bunu. Optimizasyonu kimin iyi yaptığı daha belli. Gerçi pc de pes ps4 e gore daha kotu duruyor ama yine de tebrik etmek lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: onur89tr

quote:

Grafik,yüz modellemeleri, fizik görüntü PESte daha iyi, sadece stad ve atmosfer konusunda zayıf. Fifa bir sürü çalı bacaklı adamdan oluşuyor, grafik konusunda zayıflar.

Dostum FIFA ile PES'in sistem gereksinimlerine bak, öyle fikrini beyan et istersen... PES 2GB isterken FIFA 8GB RAM kullanıyor. FIFA'ya kurban olun siz...

fifaya kurbanmı olalım

iki top toplayıcı ve spreyle kandırdılar sizi bu sene! lastik gibi uzayıp kısalan oyuncular! kalkmış pes in grafikleri ile kiyasliyor

• quote:

PES e sadece atmosfer ve lisans gelmesi lazım.
    şerefsizce lisanslara ambargo koyan EA firması yüzünden problem yaşıyoruz ama Konami de buna karşılık olarak Şampiyonlar Ligi, Uefa kupası, süper kupa ve Libertadores lisanslarını elinde tutuyor, iyi de yapıyor.
  • pes de kaleci ve hakemlere de acil el atılması lazım bence, karşıya karşıya pozisyonlar yüzde doksan gol oluyor maçlar bu yüzden bol gollü skorlarla bitiyor, hakemler çoğu faulü es geçiyor.
  • PES ve FİFA karşılaştırılması yapılmadan önce herkes lütfen her iki oyunda da top fiziğine odaklanasın. Hangi topla oynamak daha çok zevk veriyor bir düşünsün. Birde orta yaparken her iki oyunu karşılaştırsınlar. Hangisi daha gerçekçi. Ortalar ayak içi ile hangi oyunda yapılıyor dikkat etsinler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Football Always

quote:

şerefsizce lisanslara ambargo koyan EA firması yüzünden problem yaşıyoruz ama Konami de buna karşılık olarak Şampiyonlar Ligi, Uefa kupası, süper kupa ve Libertadores lisanslarını elinde tutuyor, iyi de yapıyor.

Dostlar kotu haberlerim var

La Liga lisansi da EPL gibi olmus..

Takim isimleri ve formalar degisik olcak, oyuncular ayni..

Atletico Madrid ve bir takim daha lisansli olcakmis...

• Football Always kullanıcısına yanıt
    Ayrica eski spiker Jim Beglin Peter Drury yanina yorumcu olarak geliyomus

• quote:

Orijinalden alıntı: pessi63

quote:

Orijinalden alıntı: Football Always

quote:

Dostlar kotu haberlerim var

La Liga lisansi da EPL gibi olmus..

Takim isimleri ve formalar degisik olcak, oyuncular ayni..

Atletico Madrid ve bir takim daha lisansli olcakmis...

ben bunların amk o zaman

real madrid ve barça lisansız,düşünebiliyor musunuz

lanet olsun böyle firmaya

• Şampiyonlar Ligi'ndeki tüm takımlar lisanslı olur mecburen.

EA kadar şerefsiz bir firma görmedim, tam Amerikan kafası var, dandik oyununu kakalamak için rakibine lisans ambargosu koyuyor, kendi oyununu süsleyip abartılı reklamlarla satmayı hedefliyor.

Yine aynı EA yapmış olduğu NFS yarış oyununda Porsche markasına ambargo koymuş, diğer yarış oyunlarında Porsche lisansı yok, onun yerine Ruf var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Football Always -- 14 Haziran 2016; 15:17:29 >
    CL deki tüm takımlar lisansı olmaz. CL ye giden İngiliz takımları neden lisanslı değildi? Bu gidişle lisanslı olarak sadece Ajax ile CL oynayacaksınız gibime geliyor
  • konami çok tembel bir firma. gidip amerika kıtasındaki takımları oyuna ekleyeceğine, lisanssızda olsa bundesliga, türkiye ligi gibi ligleri eklesin.. lisans sorunu zaten yamalarla halloluyor senelerdir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 14 Haziran 2016; 14:25:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nooxn

CL deki tüm takımlar lisansı olmaz. CL ye giden İngiliz takımları neden lisanslı değildi? Bu gidişle lisanslı olarak sadece Ajax ile CL oynayacaksınız gibime geliyor

Manchester United lisanslıydı, tüm takımlar yama ile lisanslı oldu

• Vay anasını yaa Rael Mardin ve Barcelinho'ya hazır olalım o zaman

Pesi çok oynadığım zaman 2010 senesinde PESEdit diye alman bi grup KONAMI den daha gerçekçi lisans yaması yapıyordu. Onu kurduğun zaman sanki KONAMI DLC getirmiş gibi oluyordu. PES 16 ya yapıyorlar mı bilmiyorum ama varsa FIFA dan farkı olmaz.
  • orkunbjk kullanıcısına yanıt
    Sanırım PES 2017 - E3 traileri paylaşmak istedin..

Yayından kaldırmışlar..

Ben izleyebildim ve şaşırdım doğrusu..

Bu kadar mı kötü trailer hazırlanır arkadaş!!

Kusura bakmayın belki oynanış olarak bu sene önde olabilir pes 17,

ama bu kadar mı kötü yapılabilir bir oyun tanıtımı yaa, YAZIKLAR OLSUN!
  • İngiltere ligini yama ile lisanslı yapıyorduk ispanya ligi için yama yapılacak mi önemli olan bu yapılmiyorsa çok kötü olur

• quote:

Orijinalden alıntı: nooxn

Pesi çok oynadığım zaman 2010 senesinde PESEdit diye alman bi grup KONAMI den daha gerçekçi lisans yaması yapıyordu. Onu kurduğun zaman sanki KONAMI DLC getirmiş gibi oluyordu. PES 16 ya yapıyorlar mı bilmiyorum ama varsa FIFA dan farkı olmaz.

Olmaz olur mu, başta ben olmak üzere birçok oyuncu aynı yamayı kurdu bu yıl, o kadar geniş bir kitle bu yamayı kullanıyor ki online da bile full lisans oynuyoruz hep.

Lisans ambargosu olmasa Fifa nın dayanabilecek hiçbir şeyi kalmayacak, ondan deli paralar saçıp rakibine ambargo koyuyor.

Mesela burda online ım ve rakip Arsenal deplasman forması ile karşımda
    (Normalde logosu, formaları ve kaleci formaları, takım isimleri yoktu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Football Always -- 14 Haziran 2016; 17:26:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: orkunbjk

Bu ne ya

rezillik!....

R2+ ÜST OK + SAĞ OK + KARE :)) DS4 le oynadığın için analogtan tarif edemedim Eski pes serilerinde böyle falso vuruyordum yön tuşları hep ters dışa doğru.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.