Şimdi Ara

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2017 - ANA KONU / *MyClub* (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.251
Cevap
63
Favori
378.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: stalker7777

quote:

Orijinalden alıntı: avei21

konami çok tembel bir firma. gidip amerika kıtasındaki takımları oyuna ekleyeceğine, lisanssızda olsa bundesliga, türkiye ligi gibi ligleri eklesin.. lisans sorunu zaten yamalarla halloluyor senelerdir..

pc de halloluyor ama ps4 de hallolmuyor maalesef, Türkiye'de bi ekip yama yapmış ama 100 lira para istiyor yamaya , yama değil oyun satıyor sanki

Pes 2016 formalar lisanslı oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-İ-E_SN

E3 Teaser

https://youtu.be/6qgFj4roRRY

günaydın

• Sanada

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gameplay ne zaman gorecez acaba neden bunlar son 2 senedir bilgi vermiyor ya çıkış tarihine yakın gelişmeleri paylaşıyor yada değişikleri oyun çıkınca görüyoruz ofline önem vereceğini online önem verse daha iyi şeyler olur ama yapmıyor işte Şampiyonlar Ligi var lisanslı ama kullanamiyor kim oynar ofline olarak bir kere kupa alsan bir daha oynamazsin çünkü sıkıcı oluyor ofline boşa alıyor Şampiyonlar ligini kullanamadiktan sonra ne yapacan

• Şu gerçekçiliği 0, çöp oyunu bekleyenler var.

• Siz beklemiyorsaniz neden gelip yazı yazmakta buluyon kendini almazsin olur biter

• quote:

Sanada

günaydın kamki.

pes 2016 konusunu sen açtığın için berbat bir oyuna mahkum olduk 1 sene bu sene senden önce davrandılar efsane oyun yolda demektir.
    totem yapıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

quote:

quote:

konami çok tembel bir firma. gidip amerika kıtasındaki takımları oyuna ekleyeceğine, lisanssızda olsa bundesliga, türkiye ligi gibi ligleri eklesin.. lisans sorunu zaten yamalarla halloluyor senelerdir..

pc de halloluyor ama ps4 de hallolmuyor maalesef, Türkiye'de bi ekip yama yapmış ama 100 lira para istiyor yamaya , yama değil oyun satıyor sanki

nasıl oluyor hocam yardımcı olur musunuz, ps4 te takım ve transfer yaması yapabiliyor muyuz , ben tek bi yerde gördüm o da paralıydı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

nasıl oluyor hocam yardımcı olur musunuz, ps4 te takım ve transfer yaması yapabiliyor muyuz , ben tek bi yerde gördüm o da paralıydı.

Youtube gir
    İngiltere ligini lisanslı yapma yaz ilk videoda sadece formalar lisanslı oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: kvadankpakal

quote:

Sanada

günaydın kamki.

pes 2016 konusunu sen açtığın için berbat bir oyuna mahkum olduk 1 sene bu sene senden önce davrandılar efsane oyun yolda demektir.
    totem yapıyorum.

Benden önce davrandılar değil ben pek ilgileniyorum artık bu işlerle :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Youtube gir
    İngiltere ligini lisanslı yapma yaz ilk videoda sadece formalar lisanslı oluyor

takım ve futbolcu isimlerini düzelten bir yama var mı peki?

• stalker7777 kullanıcısına yanıt
    Bu yil oyle bir yama yok manuel girmek gerekiyor ama seneye tek bir dosya ile hepsi yapilabilecek.

• ben yılki oyundan sıkıldım artık yav. yenisi sıkmicak bişey olsa bari.

• eğer ki transfer yaması rahatça yapılabilirse , kaleci ve hakemler elden geçirilirse pes 2017 de iş yapabilir.
  • Aslında Bundesliga başta olmak üzere birçok ligi de İngiltere ligi gibi çakma takım isimleriyle koyabilirler oyuna..

Neden yapmıyorlar anlamıyorum, mesela Almanyadan 3 takım lisanslı zaten, yanına diğerlerini de koysana değişik isimlerle..

Bu sene zaten tek bir USB takarak 1-2 dakka içinde tüm takımlar ve formalar lisanslı olabilecek...

Koy Bundesligayı, koy Mekska, MLS, Rusya, Belçika, Türkiye, Yunanistan hatta Çin ligini..

Hem takımlar çoğalır, hem de en önemlisi MyClub'da değişik takımlar olur ve oyuncu havuzu da genişler!...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pessi63 -- 21 Haziran 2016; 10:28:11 >
  • pessi63 kullanıcısına yanıt
    Ayni seyleri twitter'dan falan konami'ye cok yazdim ama en azindan bu yil kopyala yapistir gelmis o da bi basari bu kafasizlar icin...

• Birçok Pes oyuncusu tarafından beğenilmeyen Pes 2016 nın genelde online sıkıntıları ve lisans sorunu konuşuluyor..Bunlar önemli sorunlar olmakla birlikte Pes 2016 da, daha önceki pes oyunlarında görülmeyen ve halı saha maçlarını anımsatan,sürekli pozisyona girme, defansın yapay zekasının, hızının, kademe anlayışının çok düşük olması gibi sorunlar mevcut..Bence bunun nedeni, Pes yapımcılarının ,aslında 2011 den sonra hiç de iyi bir oyun sayılmayan Fifa'ya özenerek ,oyuna Tam,defans, kontra atak, önde baskı, yoğunluk vb oyunu simülasyon haline getiren ama aslında oyunun bütün kontrolünün yapay zekaya geçtiği sistemi eklemeleridir..Gelmiş geçmiş en iyi pes oyunlarından olan Pes 6 da bu kadar karışık bir taktik menüsü yoktu..Şimdi diyelim ki ben tam defans taktiğini ve ölçülü pressi ve kontra atağı ve uzun pası seçtim..Seçtiğim takımın oyuncuları, yapay zeka tarafından kontrol ediliyor ve o taktiğe uygun olarak agresif press yapmıyorlar..Benim o maçta, top çevirmem , paslaşmam, ya da kısa pasla atağa gitmem imkansız hale geliyor..İşte bu durum saçmalıktır..Efsane Pes serilerinde maçlarda kontra atağı da kendimiz yapardık, defans yapmak istiyorsak ,defansı ve orta sahayı kalabalık hale getirirdik..Pes6 ve öncesindeki Peslerde oynayanın kontrolüne göre doğaçlama gelişen atak ve defans şekilleri, yeni Peslerde yapay zekaya bırakılmış..O yüzden maçlarda sanki oyunun kontrolü elimizde değilmiş hissini yaşıyoruz..Bence defans derinliği dışında şu, tam defans, önde baskı, uzun top kısa topla ilgili taktiksel seçenekler oyundan kaldırılmalı ve eski pes oyunları gibi basit taktiksel seçenkler oyuna elenmelidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 21 Haziran 2016; 12:57:07 >

• neo23 kullanıcısına yanıt
    PES 2017 son 2 sene olduğu gibi bu sene de E3 oyun fuarında en iyi spor oyunu ödülünü almış..

FİFA nın yeni oyun motoruyla sıkıntıları var, bence önümüzdeki seneye iş yapabilir ancak, tek dayanakları lisansları...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pessi63

PES 2017 son 2 sene olduğu gibi bu sene de E3 oyun fuarında en iyi spor oyunu ödülünü almış..

FİFA nın yeni oyun motoruyla sıkıntıları var, bence önümüzdeki seneye iş yapabilir ancak, tek dayanakları lisansları...

Her sene aynı muhabbet , oyun piyasaya çıkınca ben bu pes2017 yi hiç beğenmedim deyip 2018 paylaşımları yapacaksın pess63
  • quote:

Orijinalden alıntı: nooxn

Pesi çok oynadığım zaman 2010 senesinde PESEdit diye alman bi grup KONAMI den daha gerçekçi lisans yaması yapıyordu. Onu kurduğun zaman sanki KONAMI DLC getirmiş gibi oluyordu. PES 16 ya yapıyorlar mı bilmiyorum ama varsa FIFA dan farkı olmaz.

aynen ben de 2010 da tanıştım pesedit ile ama adamlar maalesef pes14 ten sonra yama yapmayı bıraktı pes e :(
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.