Şimdi Ara

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2017 - ANA KONU / *MyClub* (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.251
Cevap
63
Favori
378.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konaminin Pes 2017 sayfasında en altta Edit Data Sharing yazıyor, bu da demektir ki lisans sorunu bitti, milletin yaptığı yamaları tak diye yükleyebileceğiz. Konami stadyumları çözse yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: lumiafanx920

Önceden peste topun bir ağırlığı olurdu vurdunmu topun gidişini hissederdin ama o olay pes 2014 den itibaren bitti. Bakın eski pes2010 topun gidişine ağırlığına bakın.

Ne oyunmuş,şutlar tok,top fiziği şahane.Varsın animasyon da olmasın.Şu haliyle ,sağlam lagsız bir online alt yapı ile gelsin,her türlü oynarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cybershock

Konaminin Pes 2017 sayfasında en altta Edit Data Sharing yazıyor, bu da demektir ki lisans sorunu bitti, milletin yaptığı yamaları tak diye yükleyebileceğiz. Konami stadyumları çözse yeter

Lisanslarla ilgili bir güzel haber de ben ekliyimmm

Adam Bhatti'nin dünkü tweet'lerine göre;

Geçen seneye göre yama amaçlı takım slot sayısı arttırılmış,

Ayrıca eksik olan Şamp. Ligi ve UEFA Avrupa Ligi takımları da sahte isimlerle tam kadro olacakmış!

• Konu sahibi 3 ay çizik yemiş. Varsa konuya talip olan yöneticilerle görüşsün alsın konuyu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps1 de o zamanki adıyla Winning Elevendan beri oynarım her sene bu oyunda ayrı sorun .
    -Lisans olaylarını hala düzeltmediler,büyük birkaç takım haricinde kimin hangisi olduğunu ancak tipine bakarak kestirdiğin adamlar aynı şekilde formalar ve kulüp adları.
    Koca premıer lıgın bıle lısansını almamıs adamlar futbol oyunu çıkarıyorlar.North london ne aq,chelsea'nin forması hala düz mavi pijama gibi ne sponsoru gorunur ne bişeyi.
    -Her sene mutlaka oyunda bir bug olması 2009 da ceza sahası içinda kare,x ile fake yaptıgınızda arkadan adam otomatık kayar penaltı ve kırmızı kart cıkardı hatırlayanlar bilir.Hem 10 kişi bırakır hemde bır sayı gerıye duserdınız.Sonrakı seneler kare,r2 belası cıktı ceza sahası dışı/içi farketmezksizin hafif kaykılarak her yaptıgınız vurus vurus falsolu çatala gıderdı kaleci farketmeksizin.Oyun esnasında sıznden bagımsız bır yerlerde adamlar çarpısır penaltı felan olurdu.Zaten onlıneda lag olayı her sene olan bısey oyun sılme/satma sebebıydı baslı basına yukarıda zaten diğer arkadaslarda değinmişler.

Her sene aynı terane benım pek ümidim yok gene ama mecbur alacaz,Japon ne anlar futbol oyunundan anca savaş oyunu yapsınlar.

• Lisans işi kolayda stadyum problem.Pes 2011 de stat yapabiliyorduk ama sonraki oyunlarda neden kaldirdilar acaba?

• neo23 kullanıcısına yanıt
    2010 u ben beğenmiştim.şutlar aynen çok iyidi,bir de formalar çok canlı gercekci idi.Fenerbahçe nin forması 10 numaraydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: pessi63

quote:

Orijinalden alıntı: cybershock

Konaminin Pes 2017 sayfasında en altta Edit Data Sharing yazıyor, bu da demektir ki lisans sorunu bitti, milletin yaptığı yamaları tak diye yükleyebileceğiz. Konami stadyumları çözse yeter

Lisanslarla ilgili bir güzel haber de ben ekliyimmm

Adam Bhatti'nin dünkü tweet'lerine göre;

Geçen seneye göre yama amaçlı takım slot sayısı arttırılmış,

Ayrıca eksik olan Şamp. Ligi ve UEFA Avrupa Ligi takımları da sahte isimlerle tam kadro olacakmış!

Ayrıca eksik olan Şamp. Ligi ve UEFA Avrupa Ligi takımları da SAHTE ISIMLERLE tam kadro olacakmış!

• Herkese iyi bayramlar millet!

Bugün pes 2017 web sitesi güncellenecek

ve yeni bilgiler gelecekmiş, hadi hayırlısı
  • gameplay isterik

• Oyun 15 Eylül de 60 dolardan çıkacakmış. Şahsi fikrim eğer myclub oynamak için alacaksınız, almak için acele etmeyin.. Pes 2016 da olduğu gibi bu sene de free sürüm çıkacak bence.

https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-PES_2017nin_Cikis_Tarihi_Duyuruldu-84184.htm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demo Ağustos ayının ortasında gelir o zaman.
    My club da keşke takas olayı olsaydı

• Single oynayanlar için de 3 ay bekleyip yılbaşı indirimi ile almakta fayda var. Yarıya yarıya fiyatı inecektir, eğer sabredebilirseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azor Ahai -- 6 Temmuz 2016; 9:43:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azor Ahai

Single oynayanlar için de 3 ay bekleyip yılbaşı indirimi ile almakta fayda var. Yarıya yarıya fiyatı inecektir, eğer sabredebilirseniz.

Gerçek PES oyuncuları o kadar bekleyemiyor işte, hatta free bile olur myclub ama atı alan üsküdar ı geçtikten sonra anlamı yok
  • Football Always kullanıcısına yanıt
    Ben Master Lig'de önemli değişiklikler yapmazlarsa, stad sayısını arttırmazlarsa oyunu geç alacağım. Aralığa kadar Nba 2k17 beni idare eder. Kariyer modunun içeriğine göre Fifa alıp onunla da birkaç ay oyalanabilirim. Tabii bu oyunun müptelası olmadığım için böyle düşünüyorum. Herkesin böyle beklemesi elbette mümkün değil.

• quote:

Ben Master Lig'de önemli değişiklikler yapmazlarsa, stad sayısını arttırmazlarsa oyunu geç alacağım. Aralığa kadar Nba 2k17 beni idare eder. Kariyer modunun içeriğine göre Fifa alıp onunla da birkaç ay oyalanabilirim. Tabii bu oyunun müptelası olmadığım için böyle düşünüyorum. Herkesin böyle beklemesi elbette mümkün değil.

Önceden birçok stad vardı, lisanslı takımları ve stadları yavaş yavaş EA şirketi büyük paralar saçarak ambargo yoluyla ele geçiriyor, rakibine böyle çelme takmaya çalışıyor,
    ama ne yaparsa yapsın PES in gameplay fiziğini, topun ağırlığını/belirginliğini, oyuncu yüzlerini ve oynanış yapısının doğallığını asla yakalayamıyor, adiliklerle, çakallıklarla işini götürüyor sadece.

• Football Always kullanıcısına yanıt
    Benim için stadın lisanslı olması mühim değil. Konami stadyum gibi 10 tane daha generic, özgün stadyum eklerse o bile beni mutlu eder. Ayrıca sırf Türkiye'de bile oyuna düşük bir ücretle ekleyebileceğin bir sürü stad var. Ama bunların yaptığı tembellikten başka bir şey degil. Bütün sene yatıyorlar mı nedir?
    Fifa'nın tam bir kapitalist canavar olduğunun farkındayım ama kimse de bana Pes elinden geleni yapıyor demesin. Nerede Pes 5'te oyuna sedye ve sağlık görevlilerini eklemeyi başaran zihniyet, nerede bu?

• quote:

Benim için stadın lisanslı olması mühim değil. Konami stadyum gibi 10 tane daha generic, özgün stadyum eklerse o bile beni mutlu eder. Ayrıca sırf Türkiye'de bile oyuna düşük bir ücretle ekleyebileceğin bir sürü stad var. Ama bunların yaptığı tembellikten başka bir şey degil. Bütün sene yatıyorlar mı nedir?
    Fifa'nın tam bir kapitalist canavar olduğunun farkındayım ama kimse de bana Pes elinden geleni yapıyor demesin. Nerede Pes 5'te oyuna sedye ve sağlık görevlilerini eklemeyi başaran zihniyet, nerede bu?

Evet Konami ekibindeki değişiklikler resmen oyunun tarihine ihanet eder cinsten çalışıyorlar, Fifa nın kösteği de eklenince tek tesellimiz gerçekçi, kaliteli oynanış ve yüz modellemeleri oldu şuan
  • bence pes'in en büyük sorunu dengeli bir oyun yapamamaları. uzun top'u düzelttilerse başka bi yeri bozmuşlardır. her pes'te böyledir bu. özellikle son yıllarda.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.