Şimdi Ara

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2017 - ANA KONU / *MyClub* (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.251
Cevap
63
Favori
378.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: neo23

quote:

Orijinalden alıntı: suÇ

Tuş geçikmesi,server la alakalı değil,oyunun motoru ile alakalı bir sorundur.motor değişmediğini göre,geçikmelere devam 17 de de

Ben de ,oyun motoruyla ilgili olduğunu düşünüyorum.Pes13 ve pes 6 daha eski konsollarda ve daha eski serverlarla oynatılan oyunlardı ve bu 2 oyunda herhangi bir tuş gecikmesi,pasların sürekli rakibe yapışması gibi sorunlar yoktu.Ne zamanki bu yeni motora geçildi,oyunun eski peslerle ilgisi kalmadı.

Pes 6 ve Pes 2013 de online oyunlar single oynanış ile aynı idi zerre takılma yoktu dediğin gibi.
    15 ve 16 da ise single ile online oynışta dağlar kadar fark vardı.online da oyun tank gibi ağır komut işlemi görüyordu oyuncular..

15 ve 16 nın online'ı pes 6 13 gibi sağlıklı olsaydı keşke.single oynarken pamuk gibi çünkü oyunlar.

Dediğim gibi oyun motoru ile alakalı bir hata bu sorun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• suÇ kullanıcısına yanıt
    Oyun motorunda paslarla ilgili bir eksiklik bariz olarak göze çarpıyor.Oyun,yerden attığımız pasları ,büyük oranda rakibe doğru yönlendiriyor ve mecburen havadan oynamak zorunda kalıyoruz.Oyundaki tek sorun ,oyun motorundan kaynaklanmıyor.Bazı maçlarda oyuncular , daha rahat paslaşırken ,bazı maçlarda ,topu ayaklarından çıkaramıyorlar. Yani server ,ping kaynaklı önemli bir sorun da var.Pes winning serisini 1999 dan beri oynarım.Pes 2008 ile birlikte en kötü pes oyunu Pes 2016 ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 11 Temmuz 2016; 0:44:54 >
  • bir oyun bu kadar gizleniyorsa o kadar büyük beklentileri yoktur yaptıklarıyla ilgili
  • Haklısınız, ben de bu durumdan dolayı kimse büyük beklenti içine girmemeli diyorum. Mortal kombat hakemler az yumuşar, bir iki animasyon bla bla bla al sana 2017 ver 200tl.

• quote:

Orijinalden alıntı: drdogan79

Haklısınız, ben de bu durumdan dolayı kimse büyük beklenti içine girmemeli diyorum. Mortal kombat hakemler az yumuşar, bir iki animasyon bla bla bla al sana 2017 ver 200tl.

Traileri izledim aynı 2016

• Fazla birşey beklemeye gerek yok.16 gibi aynı olur,yalandan bir kaç süsleme yaparlar tamam.

Oyun motoru değişmediği sürece, gerek görsel açıdan gerekse oynanış açısından büyük yenilik olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suÇ -- 11 Temmuz 2016; 12:36:23 >
  • Adamlar E3 oyun fuarında biz de varız demek için alelade bir video hazırlayıp koymuşlar. Trailer falan demeye bin şahit ister, dediğiniz gibi birşey yapmadıkları için paylaşmıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: neo23

Oyun motorunda paslarla ilgili bir eksiklik bariz olarak göze çarpıyor.Oyun,yerden attığımız pasları ,büyük oranda rakibe doğru yönlendiriyor ve mecburen havadan oynamak zorunda kalıyoruz.Oyundaki tek sorun ,oyun motorundan kaynaklanmıyor.Bazı maçlarda oyuncular , daha rahat paslaşırken ,bazı maçlarda ,topu ayaklarından çıkaramıyorlar. Yani server ,ping kaynaklı önemli bir sorun da var.Pes winning serisini 1999 dan beri oynarım.Pes 2008 ile birlikte en kötü pes oyunu Pes 2016 ....

Cok dogru tespit ustad ... 17 de stabil bir online ortami sunmazsa hic strese girmeye gerek yok paraya da yazik zaten .. hilecilerde konaminin isine geliyo zaten goz yumuyo ... Momentum almis basini yurumus momentumu yedigin zaman topun rakip forvete gelmesi ve kareye basmasi yeterli ..gol sevinclerini kendimiz yapacaktik guya oda oflline olarak kakaladilar ne yapim offlineda gol sevincini attigin golun keyfine de varamiyosun ... Hakemler yuzunden oyun amerikan futboluna donmus zaten ... Uzun top olayi avantacilara prim yapiyo zaten 100 de 69 topla oynadigim macta 5-0 yenildim gecende :)) oyun pas yapmaya olanak saglamiyor ... Momentum yapistimi golu yiyene kadar birakmiyo momentumla ugrasirken gol yememek icin insanin beyni yaniyo ... isin ozu pes 16 evet tarihe gecti ama rezil bir oyun olarak ..

• Yeni bir video gönderdi arkadaş yurtdışından, burda paylaşayım dedim, ama 16ya çok benziyor, gerçek olabilir mi bu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Football Always

Yeni bir video gönderdi arkadaş yurtdışından, burda paylaşayım dedim, ama 16ya çok benziyor, gerçek olabilir mi bu?

Umarim gerçek değildir pes 2016 gibi değil aynısı

• istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    sahte video

• quote:

Orijinalden alıntı: Football Always

Yeni bir video gönderdi arkadaş yurtdışından, burda paylaşayım dedim, ama 16ya çok benziyor, gerçek olabilir mi bu?

Offf 17 :)) oyun bu haliyle cok oturaklı oyun hizida dusuk seyircilere de el atmışlar hadi bakalım

• Video sahte galiba, normalde ingiltere liginde formalar ve logolar olmaması lazım?
  • 4 ay önce bıraktım sinir stresten uzağım umarım pes 2017 hayal kırıklığı yaşatmaz...

• mehmet2576 kullanıcısına yanıt
    önceki resmi tanıtımda gösterilen resimlerde arsenal lisanslı idi . bana sahte gibi gelmedi ama 2016 ile aralraında fark yok neredeyse .. konami her zamanki gibi yatışta.
  • maydo67 kullanıcısına yanıt
    tanitimdaki arsenalin formasiyla gameplaydekini karsilastir farki gorursun

• quote:

Orijinalden alıntı: 06beck

tanitimdaki arsenalin formasiyla gameplaydekini karsilastir farki gorursun

iyide ben onu demiyorum ingiliz takımı lisanslı değil diye videoya sahte diyen arkadaş için bilgi paylaştım. sonuçta seninde dediğin gibi arsenal lisanslı o yüzden videoya sahte diyemeyiz diyorum forma karşılaştırma işini siz yapın ben onlarla uğraşacak değilim . oyunu alacaklar düşünsün ben konsolda futbola bu sene itibariyle veda ettim ayrıntılar benden çok sizi ilgilendiriyor...
  • maydo67 kullanıcısına yanıt
    arkadasim ben de bilgi paylastim. oyuna baktim pes 2016 ya cok benziyor tanitim screenshotlarina baktim arsenal formasinda dikey serit var olay budur. senin oyunu birakip birakmaman beni ne ilgilendirir ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: 06beck

arkadasim ben de bilgi paylastim. oyuna baktim pes 2016 ya cok benziyor tanitim screenshotlarina baktim arsenal formasinda dikey serit var olay budur. senin oyunu birakip birakmaman beni ne ilgilendirir ki?

oyunu bırakmam değil oyundaki ayrıntılar seni ilgilendiriyor beni ilgilendirmediği için ayrıntıya bakacak halim yok diyorum yoksa benim ne dediğim ne düşündüğüm tabiki kimseyi ilgilendirmez sen bayağı yanlış anlamışsın neyse uzatmayalım ....
  • Pes 16 nin hicbir sürümünde gameplay boyle degil canlar video gercek bence bide seyirciler çok daha farkli oyuncu yuzleride farkli 16 ile alakasi yok 15 degil zaten 14 hic degil :)

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.