Şimdi Ara

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2017 - ANA KONU / *MyClub* (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.251
Cevap
63
Favori
378.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Süper görünüyor o kaleciler ne öyle ya 😲

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Camp Nou sadece PES2017'de olacak!
     [PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2017 - ANA KONU / *MyClub*
  • trailer güzel duruyor üstüne koymuşlar pes 2016 nın videoda göründüğü kadarıyla. umarım şu kalecilerin ağır çekim uçma olayını düzeltmişlerdir. çok kötü görüntü oluşturuyordu 2015 ve 2016 da
  • Vay vay vay Pes neler yapmis oyle ya.Yillardir beklenen formayi cikararak gol sevinci yapma olayini getirmisler.Sadece Neymar a ozel degildir umarim.Ronaldo ile bokunu cikarana kadar yapabilsin herkes :)

Camp Nou nun geri gelmesi de onemli.Video cok gaz olsa da oynanis olarak ustune neler katti ben goremedim acikcasi.Gorenlerin yorumlarin bekleriz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yıldırım Demirören

Vay vay vay Pes neler yapmis oyle ya.Yillardir beklenen formayi cikararak gol sevinci yapma olayini getirmisler.Sadece Neymar a ozel degildir umarim.Ronaldo ile bokunu cikarana kadar yapabilsin herkes :)

Camp Nou nun geri gelmesi de onemli.Video cok gaz olsa da oynanis olarak ustune neler katti ben goremedim acikcasi.Gorenlerin yorumlarin bekleriz.

gerçekteki gibi forma çıkarınca sarı kart verirse hakemler , çok kullanan olmaz
  • Umarim taraftar tezahüratları duyulur kuru gürültü olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek gördüğüm yenilik formayı çıkarıp sevinme oldu, bir de stad atmosferi arttırılmış galiba.
  • 2014 e kadar wining eleven pes oynardim ps4 ile fifa ya gectim çünkü bana göre gerçekten leşti pes 2015 ve 2016 fakat 17 nin trailerini baya begendim. Özellikle renk paletine bi ayar çekilmiş sanırım gerçek maç gibi duruyor sahneler. Bu oyunu alabilirim tek isteğim sutlar 15 ve 16 daki gibi nerden vurursan vur kaleyi bulmasın.

• istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    O konuda birsey beklemeyin.

Nedense hersey amerika icin yapiliyor. Mls maclarini izlerseniz pes atmosferinin mlsten geldigini anlayabilirsiniz. tam mls atmosferi. Hatta ingilizce konusan spiker ve yorumcu bile mls spikeri ve yorumcusu

• Animasyonlar hala o kadar berbat ki o geçişlerde ki robotumsu hareketler aman allahım..
    Bu adamlar bütün yıl ne yapıyorlar anlamıyorum çok mu zor bir mocap stüdyosu kurup adam akıllı gerçekçi ve akıcı animasyon oluşturmak.

• bu senede lisanslar da sorun var galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: Yûnus

Animasyonlar hala o kadar berbat ki o geçişlerde ki robotumsu hareketler aman allahım..
    Bu adamlar bütün yıl ne yapıyorlar anlamıyorum çok mu zor bir mocap stüdyosu kurup adam akıllı gerçekçi ve akıcı animasyon oluşturmak.

O konuyu bir türlü çözemiyorlar zaten yada çözmek istemiyorlar.Oyuncular topla dönerken 90 model şahin gibi yanlıyorlar

• Tahminlerim:oyuncular bu seneki gibi dağınık olmayacak.bu oyunun biraz yavaşlamasına neden olur.pasları düzeltmişler gibi.son olarak pes bu oyun motoruyla yol alamaz.fifa çok beğenilmesine rağmen yeterli görmeyip frostbite motoruna geçti.

• myclub hakkında bilgi geldi mi?
  • Ps3 surumu ile ilgili neden bilgi yok arkadaslar

• Arkadaslar demo tarihi bellimi birde ps3e demo gelicekmi

• henüz belli değil demo tarihi
  • Pre-order ne zaman gelcek

• quote:

Orijinalden alıntı: AdiosKid

Pre-order ne zaman gelcek

bu sene gecikti nedense . fifa nın bayağıdır açık pre order ı ama pes ten ses yok . tahminime göre gamescom da bir trailer ile pre order ı açarlar
  • Son 2-3 yıldır en çok beni etkileyen trailer oldu bu. Ne gördük ki der gibisiniz haklısınız. Oyun biraz daha oturaklı bir yapıya bürünmüş gibi geldi. Umarım daha iyi hükmedebiliriz oyuna. Animasyonlardaki geçiş problemlerini trailer da bile görüyorsak problem var ama bir tık daha iyi gözüktü gözüme. Anlaşıldığı üzere player id ve team id yine tavan noktada bu çok iyi atmosfere ve gol sevinçlerine el atmışlar bunlar önemli detay. Üzerine bir de ses efektleri ve gerçekçi traftar tezahuratları eklenirse bu sene bizi daha çok içine hapseden bir atmosfer oluşturulabilir. Bunu demo çıkmadan konuşmak yanlış olabilir fakat renk paletindeki farklılık gözüme çarptı. Kontrastta da sanki biraz artma vardı. Bu renk paletini beğendim. Bireyselliğin az olduğu, mükemmel takım oyununun prim yapacağı bir oyun olur umarım. Kalecilere de ciddi ayar vermişe benziyorlar. Demo çıksında iyicene teyit edelim. Bu arada online altyapısından yine pek bir şey beklemiyorum bu sene

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.