Şimdi Ara

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2017 - ANA KONU / *MyClub* (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.251
Cevap
63
Favori
378.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Pc de modlu versiyonlardan birisidir hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UlasAsmadili

Olabilir üstad

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa323

quote:

Orijinalden alıntı: Football Always

Yeni bir video gönderdi arkadaş yurtdışından, burda paylaşayım dedim, ama 16ya çok benziyor, gerçek olabilir mi bu?

Offf 17 :)) oyun bu haliyle cok oturaklı oyun hizida dusuk seyircilere de el atmışlar hadi bakalım

2016 modlu hali bu hocam.video fake

• quote:

Orijinalden alıntı: kafkas kurtları

quote:

Orijinalden alıntı: mustafa323

quote:

Yeni bir video gönderdi arkadaş yurtdışından, burda paylaşayım dedim, ama 16ya çok benziyor, gerçek olabilir mi bu?

Offf 17 :)) oyun bu haliyle cok oturaklı oyun hizida dusuk seyircilere de el atmışlar hadi bakalım

2016 modlu hali bu hocam.video fake

PES'in normalinde o animasyonlar yok diye biliyorum.

• Oyun bu haliyle yeterli bence

• Yahu şu pasların ayaktan çıkış hızı ne kadar kötü. 0'dan hızlanmıyor resmen 5 m/s ile çıkıyor ayaktan. Bunu göremeyecek kadar beceriksiz olamazlar.

• fake in önde gideni video

• Football Always kullanıcısına yanıt
    Evet bu 2017 olmalı grafiklerde değişim var. Stad atmosferi geliştirmişler ,taraftarların grafikleri filan artmış. Ayrıca futbolcu tepki hızı artmış artık daha seri paslaşabiliyorlar.Şimdilik gördüklerim bunlar...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Oyun pcde grafik olarak berbat durumda yama filanda kurtarmaz. Dolayısıyla 16 nın yamalı versiyonu olması ihtimali sıfır. Görüntülerin 2017 den alıdnığını rahatlıkla söyleyebilirim. 2016 yı pcde oynuyrum birsürü grafik yamassı denedim asla bu videodaki seviyeye yaklaşılamıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lumiafanx920

Evet bu 2017 olmalı grafiklerde değişim var. Stad atmosferi geliştirmişler ,taraftarların grafikleri filan artmış. Ayrıca futbolcu tepki hızı artmış artık daha seri paslaşabiliyorlar.Şimdilik gördüklerim bunlar...

Bu videoya 2017 diyen ben pesci yim demesin

bi defa 2017de kale görünümü kale ağları fln değişti! fifa dakine benzer bi görünüm var. artı taktik ekranı farklı olcak 2017 de!

• quote:

Tartışmaya açık bir video, neden?

Çünkü Konami kolaya kaçan bir firma, bu sebeple acaba 16nın hafif elden geçmiş hali olabilir mi 17 diyorum.

Ama şahsi fikrim video gerçek değildir

• quote:

quote:

Oyun pcde grafik olarak berbat durumda yama filanda kurtarmaz. Dolayısıyla 16 nın yamalı versiyonu olması ihtimali sıfır. Görüntülerin 2017 den alıdnığını rahatlıkla söyleyebilirim. 2016 yı pcde oynuyrum birsürü grafik yamassı denedim asla bu videodaki seviyeye yaklaşılamıyor

1.15dk kısa bir görüntü vardı onla buna baktım bu pes 2017 değil arsenal formasında kollarında kırmızı ince bir cizik var bunda öyle birşey yok youtube yaz pes 2017 e3 diye ordaki görüntü ile burdakini karşılaştır arsenal forması farklı

• oynanisi degistirmek zorunda pes. dk 90 1-0 ondesin , korner kullaniyorsun ve kontra ataktan gol yiyorusun. yapay zeka yok, oyun kontrolu yok. Fifa konuda cok iyi idi, otobusu cek, tum adamlarla saldir gibi secenekleri cok ise yariyordu.

Ayrica pesde pas oyunu oynamak imkansiz, sadece tenis gibi oynayabiliyorsun. pas yapsan bile inanilmaz sekilde pres yapiliyor. hic gercekci degil.

l1+ucgene hic konusmaya gerek yok herhalde. hizli adam al, is bitsin.

ya da santradan gol atma bugu. 16da yedigim gollerin en az %60i bu sekildeydi. adam santra yapiyorsa adama tekme tokat dalsan bile ise yaramiyor, topu taca atamiyorsun, birsey yapamiyorsun ve gol yiyorsun. bu kadar sacmalik olmaz.

momentum zaten facia.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

oynanisi degistirmek zorunda pes. dk 90 1-0 ondesin , korner kullaniyorsun ve kontra ataktan gol yiyorusun. yapay zeka yok, oyun kontrolu yok. Fifa konuda cok iyi idi, otobusu cek, tum adamlarla saldir gibi secenekleri cok ise yariyordu.

Ayrica pesde pas oyunu oynamak imkansiz, sadece tenis gibi oynayabiliyorsun. pas yapsan bile inanilmaz sekilde pres yapiliyor. hic gercekci degil.

ya da santradan gol atma bugu. 16da yedigim gollerin en az %60i bu sekildeydi. adam santra yapiyorsa adama tekme tokat dalsan bile ise yaramiyor, topu taca atamiyorsun, birsey yapamiyorsun ve gol yiyorsun. bu kadar sacmalik olmaz.

momentum zaten facia.

eskiden olsa bu zamanlar oyun hakkında bilgileri paylaşırlardı
    yazdıkların hepsi tam tersi olacak diyorlar özellikle yapay zeka çok iyi olacakmış kontrol etmediğimiz oyuncular oluyor bazen o oyuncular daha aktif olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: kafkas kurtları

quote:

Bu videoya 2017 diyen ben pesci yim demesin

bi defa 2017de kale görünümü kale ağları fln değişti! fifa dakine benzer bi görünüm var. artı taktik ekranı farklı olcak 2017 de!

Ben dedim kardeşim ayrıca sega nin super star soccer oyunundan beri oynuyorum ... Pes 17 olmayabilir doğrudur ama bu oyun bariz bir şekilde pes 16 veya diğer serilerinden birisidir diyemezsin ... Rutuslanmis oynanmış olabilir ama tamamen budur diyecek bir video degil .. saygılar ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

oynanisi degistirmek zorunda pes. dk 90 1-0 ondesin , korner kullaniyorsun ve kontra ataktan gol yiyorusun. yapay zeka yok, oyun kontrolu yok. Fifa konuda cok iyi idi, otobusu cek, tum adamlarla saldir gibi secenekleri cok ise yariyordu.

momentum zaten facia.

Pes 17 de en çok isteğim olay momentumun biraz hafifletilmesi kesinlikle tamamen kaldirmazlar işin ucunda para var ama biraz ayar cekerlerse iyi olur.. 85. dk ya kadar 3-0 ondeyim o dakkikadan sonra maç donermi diye tirsiyorum :)) bu kadar da ızdırap olmammali bir oyun bazi maçlarda önde olmanın keyfini surmelisin bazılarında da geriden gelmenin ... Her maç gerilim filmi olmazki arkadaş :)

• quote:

Orijinalden alıntı: BoSS_228

Yahu şu pasların ayaktan çıkış hızı ne kadar kötü. 0'dan hızlanmıyor resmen 5 m/s ile çıkıyor ayaktan. Bunu göremeyecek kadar beceriksiz olamazlar.

Evet güzel bir konuya parmak basmissin .. gerçeklik diyorsan ışte gerçeklik ..

• video gerçek değil bence. pes 2016 nın birebir aynısı, sadece renk paleti farklı. gamescom a 1 ay kaldı zaten. offical gameplay gelir orada
  • Aynen bariz şekilde renk paletiyle oynanmış Pes 2016. Hatta PC sürümü de olabilir. 2017'den gameplay gelecek de sadece birkaç kişinin haberi olacak
  • PES 2017 RESMİ TRAİLER

https://youtu.be/6B6r91GAfR0

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.