Şimdi Ara

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2017 - ANA KONU / *MyClub* (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.251
Cevap
63
Favori
378.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Football Always

Demo ağustos başında gelse güzel olurdu

4 ağustosta gameplay gelecekmis belki açıklar demo tarihini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün ön sipariş verdim eylülün 12 sinde indirebilicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SS27 -- 30 Temmuz 2016; 20:38:28 >
  • snnpnr04 kullanıcısına yanıt
  • Son yıllarda atmosfer yok yine aynı gözüküyor

• Almak için acele etmeyin derim arkadaşlar, demoyu görün, deneyin, birkaç yorum alın. Özellikle iyi bilinen yabancı forumlara bakmak lazım, bu oyunun online hali 2016da çöptü. Aynı hataya düşmemek lazım.

• Pes 2016 bnde hemen acele edip önsipariş verdim pre-order aldım .Son anniversary versiyonu çıktı. Yani demek istediğim myclub oynayanlar için almakta acele etmeyin son 1 hafta kala alın derim belki genişletilmiş DLC sürümü satışa çıkarırlar

• bu trailerde myclup ve analig de bazı yenilikler dışında ben bi gelişme göremedim. hatta daha da hantal geldi bana oyuncular!

• Myclub modunu oyunun içinden tamamen çıkartsınlar. Ayrı bir oyun olarak bedava versinler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • My clubta top çevirme olmayacak mi şimdi onu anlayamadım ben :)

• Sonunda Hakem spreyi gelmiş oyuna :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam hakem spreyi olsa ne olmasa ne ama şu online düzgün olsa yeter. Topa bir dokunuyorsun uçuyor,bir dokunuyorsun gitmiyor.Ara pas atıyorsun taaa kaleciye kadar geri pas veriyor,herkes saçma saçma hareket ediyor. Bunlar düzelmedikten sonra ister sprey olsun ister sahaya sedye ile sağlık ekibi girsin bence bunlarla göz boyamalarına kanmayalım.
  • Arkadaşlar Fifanın onlineında güzel oynarken gol yemekten bıktım ya sizce Pes in online modları nasıl bilgi verebilir misiniz
  • drdogan79 kullanıcısına yanıt
    Yo hocam online da gecikme sorunu haricinde pes 16 yı ben çok beğendim anlattığın kadar değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha bundan fazla ne verebilirler ki sanmıyorum daha ekstralı çıkıcagını ya da az verip düşük fiyatlı olanı olur zaten ben şuan bi tane kadroyla başlar gibi bişi olucam hediyelerde yemezlerse bizi:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: SS27

daha bundan fazla ne verebilirler ki sanmıyorum daha ekstralı çıkıcagını ya da az verip düşük fiyatlı olanı olur zaten ben şuan bi tane kadroyla başlar gibi bişi olucam hediyelerde yemezlerse bizi:D

Anniversary de. 2000 coin + 20 hafta 10.000 gp verdi ekstradan.

• bana pes 15 tede vermişti coin miktarını hatırlamıyorum fakat sanmıyorum çıkarcaklarını daha ne vercekler barçayımı vercekler yeni gelicek dlc li oyunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peskolik61

quote:

daha bundan fazla ne verebilirler ki sanmıyorum daha ekstralı çıkıcagını ya da az verip düşük fiyatlı olanı olur zaten ben şuan bi tane kadroyla başlar gibi bişi olucam hediyelerde yemezlerse bizi:D

Anniversary de. 2000 coin + 20 hafta 10.000 gp verdi ekstradan.

20.yıla özel olarak çıkmıştı o pes 2017 ondan çıkmaz büyük ihtimal

• quote:

bana pes 15 tede vermişti coin miktarını hatırlamıyorum fakat sanmıyorum çıkarcaklarını daha ne vercekler barçayımı vercekler yeni gelicek dlc li oyunda

Pes 2016 ön sipariş vererek mi aldın
    Pes 2017 avrupada 15 eylülde çıkıyor
    Oyunu ayin kaçında indirmeye başlıyoruz

• istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    hocam pes 16 yı çıktıktan 1 2 hafta sonra aldım müsait degildim o ara bide üşendim gidip karta para yükle felan 12 sinde otomatik olarak indircek yazdı bende alınca 15 i dedigi o online ı olabilir 12 eylülde görürüz artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SS27 -- 31 Temmuz 2016; 23:09:39 >
  • quote:

hocam pes 16 yı çıktıktan 1 2 hafta sonra aldım müsait degildim o ara bide üşendim gidip karta para yükle felan 12 sinde otomatik olarak indircek yazdı bende alınca 15 i dedigi o online ı olabilir 12 eylülde görürüz artık

tamamdır sağol
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.