Şimdi Ara

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2017 - ANA KONU / *MyClub* (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.251
Cevap
63
Favori
378.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam Arsenal nasıl North London gibi uyduruk bir isim, uyduruk stad, uyduruk forma gibi geliyorsa R. Madrid de aynı o şekilde gelecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgi için teşekkürler arkadaşlar. birkaç yorum okuyunca , acaba oyunda komple mi olmayacak diye düşündüm
  • Rica ederim kardeşim ne demek

• Eğer gerçekten oyunda real madrid lisanslı degilse almıyorum ben bu oyunu.patch offline için geçerli.online oynarken real madrid seçtiğimde rakibim degişik tuhaf bi takım ismi görecekse hakikaten hiç gerek yok.yeni lig lisansları alamama sebeplerinin ea lobisi olduğunu biliyorum ama mevcut lisansları kaybettiğin an iş değişir hoca.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • strikeer kullanıcısına yanıt
    Yamalar hem offline, hem online için geçerli..

Bu yıllardır böyle!
  • quote:

Orijinalden alıntı: pessi63

Yamalar hem offline, hem online için geçerli..

Bu yıllardır böyle!

Arkadaş başka birşey söylemiş ama.
    Misal PES 2016'da Beşiktaş yok, bunun yerine pes united takımını aldın ve BJK yaması yaptın..
    Sen online oynarken o yamalı halini yani BJK halini görürsün ama karşındaki rakip yine eski Pes united versiyonunu görür.
    Bunu söylemek istemiş, karşı taraf senin yaptıgın yamayı göremiyor ya..
  • geçen sene demo bayağı erken çıkmıştı. acaba bu senede bir sürpriz yapıp erken çıkarır mı demoyu konami ?
  • kvadankpakal kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam real madrid bu.anlamadığım nokta şampiyonlar ligi lisansın var ama real madrid yok.en çok sampiyonlar ligini kazanan takım ve son yılın sampiyonu.yamayla olacak iş degil.tam lisanslı olması lazım.formalar amblem formalar vs.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BENCE OYUNUN ARKASINDAN GELECEK OLAN BÜYÜK YAMA İLE BİRLİKTE BAZI KALBUR ÜSTÜ TAKIMLARIN HERŞEYİ DÜZELECEKTİR OYUN OYANANIŞI OLARAKTA BİRAZ BEKLEYİP GÖRDÜKTEN SONRA TERCİH YAPMAK LAZIM AÇIKÇASI 2016 DA ÇOK EZİYET ÇEKTİM
  •  [PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2017 - ANA KONU / *MyClub*

• ByAliTR kullanıcısına yanıt
    BU FAKE VİDEO!

PES 2017'e ait izlenim ve gameplay videolarını yarından itibaren bol bol görebilicez, bilginize
  • pessi63 kullanıcısına yanıt
    bana feyk gibi gelmedi

• Fifa ya karşı şampiyonlar ligi lisansını gösteriyordu, en çok kupayı almış olan ve son şampiyon takımın lisansını kaybet.
    Yani kabul edilir gibi değil, var olanları yitirmesi çok kötü. Gerekirse La liga olmasın ama Real Madrid takımı ve stadı olmalı.

Hiç şampiyonlar ligi lisansından bahsedemeyiz artık şu olaydan sonra, komik bir durum.

• bu sene online düzelmeli en önemli olan düzelmesse fifa geçerim artık bugün sırf bu online sıkıntıdan dolayı sildim pesi aletten umarım bu sene düzelir kimse müdahale edemez maçlara
  • ps3 için psn kardeşliği yapmak istiyorum gewcen sene 2016 yı da bu şekilde almiştim ama neymar hediyesi kiralıktı 10 mac için şimdi barcelona paketini alıp kiralık olsun istemiyorum kadromda kalsın bu paaketi alacak olan varsa irtibata gecelim ps 3 için iyi oyunlar
  • https://youtu.be/yKpgXrSuGtE

Arkadaşlar bu 2017 olabilir gibi geldi. Siz de bakin bir de.

• gameplay geldi arkadaşlar pes 2016 nın aynısı hiç bir farkı yok nerde eski konami be

https://www.youtube.com/watch?v=yKpgXrSuGtE
  • utanmamışlar aynı oyunu çıkartmaya ya
  • Bana hic ayni oyun gibi gelmedi. Oynamadan da bunu anlayamayız. Ama nasıl görmek istiyorsak o şekilde görüyoruz galiba her şeyi.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.