Şimdi Ara

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2017 - ANA KONU / *MyClub* (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.251
Cevap
63
Favori
378.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: --CarpeDiem--

Bana hic ayni oyun gibi gelmedi. Oynamadan da bunu anlayamayız. Ama nasıl görmek istiyorsak o şekilde görüyoruz galiba her şeyi.

bana tek bir fark göster oynayış olarak hocam 16dan bu konami tam bir düzenbaz
  • Kaleciler çok çok iyi olmuş, hakemle ilgili birkaç pozisyon vardi. Doğru karar verdi ama tabi maçın tamamında nasıl olur bilemiyorum. Zaten orada faul olan pozisyonları göstermiş. Ama dediğim gibi gösterdiklerinde de doğru karar vermiş hakem. Oyuncuların oynanışı hakkında yorum yapamam. Ancak onu oynayınca anlarız. Yani 2016 ile tamamen ayni diyemeyiz. Adamlar soz verdikleri şeyleri yapmış gibi duruyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: --CarpeDiem--

Kaleciler çok çok iyi olmuş, hakemle ilgili birkaç pozisyon vardi. Doğru karar verdi ama tabi maçın tamamında nasıl olur bilemiyorum. Zaten orada faul olan pozisyonları göstermiş. Ama dediğim gibi gösterdiklerinde de doğru karar vermiş hakem. Oyuncuların oynanışı hakkında yorum yapamam. Ancak onu oynayınca anlarız. Yani 2016 ile tamamen ayni diyemeyiz. Adamlar soz verdikleri şeyleri yapmış gibi duruyorlar.

kaleciler düzelmiş ama arcadelik devam ediyo biraz lag olsa bu oyun çekilmez
  • Ben de izledim, oyun biraz daha oturaklı gibi ama grafiklerle ilgili pek bi gelişme olmaması üzücü, arcade tarza devam malesef!
  • Tamam da oyun her zaman böyleydi. Oyun motoru değişmeden bu da değişemez zaten. Onu da geçtim fifa zaten simülasyon tarzında ve basarili. Adamlar da öyle yaparsa fifa daha da one geçer. Bu riski alamazlar zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --CarpeDiem-- -- 4 Ağustos 2016; 11:24:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pessi63

Ben de izledim, oyun biraz daha oturaklı gibi ama grafiklerle ilgili pek bi gelişme olmaması üzücü, arcade tarza devam malesef!

hocam oyuna bir şans vermelimiyiz bence paslar biraz daha oturaklı olmuş ama oyun hızı gerçekten çok yüksek pes 2014 efsaneydi benim için ama hiç onun gibi bi oyun çıkartamadılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3C120B679 -- 4 Ağustos 2016; 11:26:51 >
  • Messinin penalti atarken topa gelmesine özellikle dikkat edin. Bence bu oyun güzel olacak gibi görünüyor. Futbolcularin maçtaki hareketleri tepkileri,vs.. bunlarin farkina varmadan hemen de bayiliyorsunuz Pes2016 nin aynisi demeye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Nomad_ -- 4 Ağustos 2016; 11:43:33 >
  • PES 2014 görüşüne ben de katılıyorum.. O oyunun şanssızlığı ps4'e değil de ps3'e çıkması oldu malesef!

Diğer videoları da görmek lazım ve oyunu elimize alıp, oynadığımızdaki hissiyat da çok önemli tabi..
  • _Nomad_ kullanıcısına yanıt
    FULL GAMEPLAY VİDEOSU;

https://youtu.be/fHoeO8fEBxo

• quote:

PES 2014 görüşüne ben de katılıyorum.. O oyunun şanssızlığı ps4'e değil de ps3'e çıkması oldu malesef!

Diğer videoları da görmek lazım ve oyunu elimize alıp, oynadığımızdaki hissiyat da çok önemli tabi..

pes 2014 yeni nesile kurban gitti öyle bir oyun daha gelmedi bence
  • Lanet olası 2X saçmalığı devam ediyor gibi geldi bana

• Football Always kullanıcısına yanıt
    1 yıl boyunca beklediğimiz oyuna bak, yazık valla!
  • quote:

FULL GAMEPLAY VİDEOSU;

https://youtu.be/fHoeO8fEBxo

Ben ilk oyun içi videoda gördüğüm kadariyla Konami vermis olduğu sözleri yerine getirmis. Ancak biraz daha zorlayici bi oyun yapilabilirdi. Fifa bunu çok iyi basariyor. Benim için futbol oyununun en iyi özelliklerinden birisi topu alip rakip kaleye gidince got atma heyecani yaratmasi. Ama gene de bu oyun da bariz gelistirmeler var

• Arkadaşlar 2x saçmalığı olmasa her pozisyon gol olucak. Oyle olmasındansa böylesi daha yi bence.

• İlk gözlemlediğim,Pes 2010 daki top fiziği nin aynısı gibi geldi bana nedense!özellikle şut çekerken,topun bana gereğinden biraz fazla ağır geldiği gülle gibi sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suÇ -- 4 Ağustos 2016; 12:31:08 >
  • manyak yine yapmis yapacagini

https://www.youtube.com/watch?v=EeZbNPQofec&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evs4evs -- 4 Ağustos 2016; 12:35:09 >
  • YIL OLMUŞ 2016 HALA PES OYNAYAN VAR

YAZIK LAN SİZE AÇIN ARTIK GÖZÜNÜ FIFA BU ALEMİN HER ZAMAN 1 NUMARASIDIR !

KONAMİ'YE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM PES 2014 KADAR BERBAT BİR OYUN ÇIKARDIĞI İÇİN. O OYUN ÇIKMASAYDI BEN FIFAYA GEÇEMEYECEKTİM.
  • Bence oyun hiç fena değil demo yu oynayinca daha iyi anlarız
    Savunma yapmak daha etkili olmuş kaleciler daha iyi paslasmalar çok iyi sanki bu oyun pes 2011 benziyor

• en iyi gameplay videolarindan birisi, 1080p 60fps izleyin

https://www.youtube.com/watch?v=mLLmyqY6QEA
  • quote:

Orijinalden alıntı: evs4evs

manyak yine yapmis yapacagini

https://www.youtube.com/watch?v=EeZbNPQofec&feature=youtu.be

Video harika olmuş özellikle tevez golü güzeldi umarım pasa dayalı bir oyun olmuştur sanki uzun top o kadar etkili değil gibi

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.