Bildirim
[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2017 - ANA KONU / *MyClub* (24. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: --CarpeDiem--
Arkadaşlar 2x saçmalığı olmasa her pozisyon gol olucak. Oyle olmasındansa böylesi daha yi bence.
Yerden pas yapıyorsun 3m den rakip 2X yaparak pası kesiyor,
Defansta veya kaleciyle top uzaklaştırırken rakip ayaktan çıkmış ve yükselen topu 2X le kesiyor,
İkili omuz omuza mücadelelerde rakip 2X yaparak oyuncuyu itip düşürüyor, topu alıp devam ediyor.
Adama çalımı basıp geçiyorum arkadan 2X yaparak beni yere düşürüp topu alıyor, oyun devam ediyor.
Kaleciyle karşı karşıyayım, şut barını doldurdum, rakip arkadan 2X yaparak itiyor benim oyuncu şut barı dolu olsa da o şutu çekmiyor
Kornerlerde 2X sayesinde birsürü kural dışı kafa golü oluyor.
Kanatlardan orta açıyorum rakip havadaki topu 2X le kesiyor.
Oyuna tuş kombinleri girilerek el becerisi gerektiren özel çalımlar koyulmuş, ben bu çalımları yediriyorum ama rakip arkadan 2X le kural dışı şekilde topu alıyor.
Böyle bir müdahale olamaz, direkt oynanış kalitesini düşürüyor, basitleştiriyor. 2X hareketi Pes15teki ideal seviyesine dönmeli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam ancak bunu oynayinca görebiliriz. Ama umarım dediginiz gibi olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dediğin lafa bak sanki Pes 2011 güzel oyundu
Kalas adamlar vardı be ! -
inanamıyorum lan kornerlerde hala sadece 1 direkte futbolcu duruyor onu bile düzeltmemişlr. inanılmaz!
saha yine halı saha gibi, çimden eser yok, animasyon & ortam yine oyunda yok. seyirci 2016'nın aynısı geliştirme yok, seyircinin oyuna katkısı yine sıfır.
ayrıca yine R2 'ler havada uçuşacak gibi.
ekim-kasım gibi myclub free versiyonu çıkar ancak o zaman alır sararsa myclub oynarım, hayatımda hiç fifa oynamayan biri olarak bu sene şansımı fifa da deneyeceğim, yeni oyun motoruda kullanıyorlar..
bakalım nasıl olacak? -
quote:
Orijinalden alıntı: kvadankpakal
saha yine halı saha gibi, çimden eser yok, animasyon & ortam yine oyunda yok. seyirci 2016'nın aynısı geliştirme yok, seyircinin oyuna katkısı yine sıfır.
ayrıca yine R2 'ler havada uçuşacak gibi.
ekim-kasım gibi myclub free versiyonu çıkar ancak o zaman alır sararsa myclub oynarım, hayatımda hiç fifa oynamayan biri olarak bu sene şansımı fifa da deneyeceğim, yeni oyun motoruda kullanıyorlar..
bakalım nasıl olacak?
Oynanışı çok dandik, pes gibi çift adam pres yapma defansif hakimiyet yok. Hiç çekilmiyor
Yazık kardeşim sana 2014 2015 2016'yı mı çektin ? O zaman aklın neredeydi fıfaya geçmek için ? -
evet benzer yorumları okumustum daha önce ama bir anda hemen farklı bir konsepte adapte olmayı beklememek lazım, onunda kendine göre oynanış stilleri vardır sanıyorum.
yani tabi pes'ten ayrılmak öyle kolay degil, o kadar oynanış alışkanlığımız var, pes oynar gibi fifa oynamaya çalısacağım sanırım ve beceremeyince beni de yıldırabilir bu durum ama değişiklik iyidir ya.. bir denemekten zarar gelmez, bakarsın pes'in değeri daha çok ortaya çıkar. -
Arkadaşlar hemen acele etmeyin önce bir demo yu oynayın full sürüme kadar oyun çok değişir
pres yapma yok diyen arkadaş acaba fifa'da defansta kare tuşunun ne işe yaradığını söyleyebilir mi?
ayrıca defans hakimiyeti için fifa'da L2 kullanılır bilginize -
evet nedense demo kötü bile olsa full oyun daha da kötü oluyor. Klasik konami işte -
quote:
Orijinalden alıntı: blaze07
pres yapma yok diyen arkadaş acaba fifa'da defansta kare tuşunun ne işe yaradığını söyleyebilir mi?
ayrıca defans hakimiyeti için fifa'da L2 kullanılır bilginize
23 yıldır oyuncuyum ben neyin ne olduğunu çok iyi bilirim. Pes oynayan üst düzey bir oyuncuya Fifa nın defans anlayışı dandik geliyor, dümdüz gidip gol atıyor millet birbirine online da. Defans izliyor, koşsa da pes gibi rakibi çevirip yıpratma, hırçın pres yok. Pes te o golü bomboş duran cpu bile yemez
Anlaşılan demo hazırlanmış çatur çutur oynuyorlar.Resmi olarak erken çıksada bari denesek bizde.
quote:
Orijinalden alıntı: karbonat eroll
YIL OLMUŞ 2016 HALA PES OYNAYAN VAR
YAZIK LAN SİZE AÇIN ARTIK GÖZÜNÜ FIFA BU ALEMİN HER ZAMAN 1 NUMARASIDIR !
KONAMİ'YE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM PES 2014 KADAR BERBAT BİR OYUN ÇIKARDIĞI İÇİN. O OYUN ÇIKMASAYDI BEN FIFAYA GEÇEMEYECEKTİM.
Yazık lan size derken? Bu üslup nedir şimdi açıklama yaparmısın.
Pes'in artılarını her zaman savunmuşumdur fakat elimdeki kozlar her sene daha da azalıyor. Koca bir yıl ne yaptı bu adamlar gerçekten.
hala buraya gelip ''ay pes bu sene bence baya ilerleme kaydetti .s.s. yazarlarsa sinirlenirim lan derim. Biraz objektif olmaya çalışsalar sinirlenmeyecem. BU OYUNUN NERESİNİ SAVUNUYORSUNUZ ! -
Ben savunmadım ki artı olarak savunsam bile kimse bana lan diye hitap etmemeli. Çünkü onu enterese eden bir durum yok
yok kardeşim sana demedim farkındaysa ''yazarlarsa, objektif olmaya çalışsalar'' gibi cümleler kurdum. Diğer arkadaşlara söylüyorum. -
Tamam sıkıntı yok her sene Pes alırım suyunu çıkarana kadar oynarım fakat artık bu adamların hiç birşey eklemeden, geliştirme yapmadan, bütün sene yatarak oyun çıkarmalarından bıktım. Demoyu da denerim aynen devamsa kuruş vermem artık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X