Şimdi Ara

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2017 - ANA KONU / *MyClub* (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.251
Cevap
63
Favori
378.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çift adam pres yapma var hocam nasıl yok? R1 e çift basaraktı yanlış hatırlamıyorsam. Hemen takım arkadaşın yardıma geliyor hatta 3 kişi bile basabiliyor. Sizin dediğiniz başka bir şey mi bilemiyorum ama pres var iki ve üç kişi ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyblitzer -- 4 Ağustos 2016; 20:44:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • heavyblitzer kullanıcısına yanıt
    2016 da yoktu. Oynanış kötü, momentum Pesten daha iyi ama. Oyuncu Transfer pazarı işte o paha biçilemez. Pes gibi 63626161 tane top çevirmiyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hile olayını cozerlerse stabil bir online ve momentum duzenbazligina biraz ayar cekerlerse oynanır ...yıl olmuş 2017 hala hileye musama gösteriyolar ve bog gibi bi online ...momentum dolandiriciligina zaten diyecek bişey yok ...

• abi izledim ve pre order olarak aldım pes her zaman eglence odaklı fifa daha çok simülatör oyunu gibi fakat burda herkes gelip yok fifa daha iyi felan fifa ya hiç bir zaman ısınamadım bi dönem baya oynadım fakat oyuncular tuhaf gözüküyor top sürmesi felan sırf bu lisans ve biraz taktige dayalı bir oyun diye herkes kendinden geçiyor fifa fifa diye pestede taktik yapılabiliyor sanırım bu arkadaşlar playstation cafelerde sadece uzun pasa dayalı oynadıgı için pesi anlamamışlar
  • Arkadaşlar bu oyun bildiğiniz pes 2016 bir iki hakem müdahalesi,azcık animasyon,modellemelerde gelişme vs derken yeni bir oyun olmuyor. Oynanış olarak şahsen ben hiç bir değişiklik olmadığını ifade edeyim. Çıkmamış oyunu almayın derim,ve kasım aralık gibi ücretsiz myclub modu gelecektir o yüzden acele etmeye değmez.

• PES'i çok seven ama Fifa da oynayan biri olarak (Son 5 aydır elimde Fifa var PES'i sattım)

Videolardan gördüğüm, animasyonlar rezalet. Böyle dönüş olur mu? Robot mu bunlar? Kayar gibi dönüyorlar. Pıt pıt diye dönüş olur mu animasyon koymamışlar dönüşlere yahu??

Animasyonlar rezalet rezalet ötesi hatta.

Bunun dışında şutlar, ortalar çok güzel. Replay moduna motion blur eklemeyi akıl edebilmişler nihayet yıl oldu 2016 hayret nasıl akıl ettin bunu sonunda Konami? Gözlerim yaşardı peçete yok mu :(

Oyun bu haliyle alınmaz. Hayır PES 2016'da bile animasyonlar daha gerçekçiydi ya. Böyle robotik oynanış mı olur? Ya o dönüşler hala gözümden gitmiyor ayıp.

fifa desen onun da bir haltı yok. O da aynı hiç geliştirilmemiş halde gelecek. Ya arkadaş bizi ne güzel soyuyor bu yapımcılar. Başka futbol oyunu da yok diye ellerine bakıyoruz öyle çaresizce. Şu oyun piyasası bir adam akıllı futbol oyununa kavuşamadı yahu yok mu bir cengaver indie firması filan patlatın bir tane şunların yüzüne tokat gibi. Yeter artık cidden dalga geçiliyoruz hem Konami hem EA tarafından ya.

Yok pack al yok coin al points al para ver para ver para ver kadro kur kur kur kur online saçma sapan insanlarla oyna oyna dur bu mu ya futbol bu mu yani? Div 1'e çıktım oleey bir halt oldu şu an nerede plaketim? Bir de utanmaz utanmaz myclub'ı çok geliştirdik ultimate team çok süper oldu falan diyorlar. Ya oynanışı bi güzelleştirsene sen??? Hay sizin packlerinize futbolcu kartlarınıza. Adam gibi oyun yapın artık ya kurdeşen çıkarıcam sonunda. Bir nesil bu kadar perişan olmadı ya ben kendimi bildim bileli 30'a dayandım neredeyse kendimi bildim bileli adam gibi dutbol oyunu bekliyorum. Ne zaman gelecek arkadaş bu oyun? Ya tarih verin bari de bari onu bilelim 5 sene sonra diyin bişey deyin ağlayacam artık nasıl isyana geldim anlatamam. Abi madem yapamıyorsunuz 1 sene yetmiyor. 3 sene geliştirin şu canına yandığımın oyununu ya. Bak çıkın adam gibi delikanlı gibi deyin 3 sene geliştirmemiz lazım ama para da lazım deyin her sene sanki oyun çıkarmışsınız gibi bir oyun parası vermeye hazırım bak delikanlı gibi söz ulan.

Yok journeymiş hikayeymiş çok dramaymış ağlayacakmışsın, diğerinde myclubmış aman da intelligence passing miş takım oyunu olacakmış. Lan o dönüş buz pateni gibi robotik dönüşü gördükten sonra al intelligence'ını...tövbe ya. pıt pıt pıt pıt langırt gibi paslaşıyorlar abi sen nerede gördün böyle bir şeyi de bu oyuna koyuyorsun. Ya çık göster bak şu maçı referans aldık diye bi çık göster bize ya ne izliyorsunuz siz de bu oyunu yapıyorsunuz? Japonyada maçlar 2x hızında mı yayınlanıyor noluyor biri bizi çok fena kekliyor arkadaşlar bak size diyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 5 Ağustos 2016; 0:29:33 >

• SkyTech74 kullanıcısına yanıt
    Her gun 16 versiyonunu oynuyorum hocam allah allah biz mi farklı bir şey yapıyoruz? Ben sadece arkadaşın yorumuna söyledim. Herhangi bir oyunu savunacak yaşı geçtik o sebepten fifa mı pes mi muhabbeti beni aşar kim neyi seviyorsa onu oynasın. Sadece r1 e basarak oyuncu yardıma geliyor ve pres yapıyorsunuz ve bu konuda eminim bizzat şu anda da oynuyorum aynı şekilde defansı yapiyorum. Rb ye bas ve basılı tut diye kontrollerde yazıyor takım arkadaşıyla baskı yapmak için. Hayir başka bir şeyden mi bahsediyorsunuz ben anlamadım. Team contain diye aratın çıkar...

• quote:

Orijinalden alıntı: Football Always

Lanet olası 2X saçmalığı devam ediyor gibi geldi bana

Aynen devam ediyo ama bu sefer hakemler çalıyo düdüğü genelde.

FUT mu oynuyorsunuz?

• Playstation 3 le ilgili neden bilgi yok arkadaslar

• quote:

Orijinalden alıntı: Dante

PES'i çok seven ama Fifa da oynayan biri olarak (Son 5 aydır elimde Fifa var PES'i sattım)

Videolardan gördüğüm, animasyonlar rezalet. Böyle dönüş olur mu? Robot mu bunlar? Kayar gibi dönüyorlar. Pıt pıt diye dönüş olur mu animasyon koymamışlar dönüşlere yahu??

Animasyonlar rezalet rezalet ötesi hatta.

Bunun dışında şutlar, ortalar çok güzel. Replay moduna motion blur eklemeyi akıl edebilmişler nihayet yıl oldu 2016 hayret nasıl akıl ettin bunu sonunda Konami? Gözlerim yaşardı peçete yok mu :(

Oyun bu haliyle alınmaz. Hayır PES 2016'da bile animasyonlar daha gerçekçiydi ya. Böyle robotik oynanış mı olur? Ya o dönüşler hala gözümden gitmiyor ayıp.

fifa desen onun da bir haltı yok. O da aynı hiç geliştirilmemiş halde gelecek. Ya arkadaş bizi ne güzel soyuyor bu yapımcılar. Başka futbol oyunu da yok diye ellerine bakıyoruz öyle çaresizce. Şu oyun piyasası bir adam akıllı futbol oyununa kavuşamadı yahu yok mu bir cengaver indie firması filan patlatın bir tane şunların yüzüne tokat gibi. Yeter artık cidden dalga geçiliyoruz hem Konami hem EA tarafından ya.

Yok pack al yok coin al points al para ver para ver para ver kadro kur kur kur kur online saçma sapan insanlarla oyna oyna dur bu mu ya futbol bu mu yani? Div 1'e çıktım oleey bir halt oldu şu an nerede plaketim? Bir de utanmaz utanmaz myclub'ı çok geliştirdik ultimate team çok süper oldu falan diyorlar. Ya oynanışı bi güzelleştirsene sen??? Hay sizin packlerinize futbolcu kartlarınıza. Adam gibi oyun yapın artık ya kurdeşen çıkarıcam sonunda. Bir nesil bu kadar perişan olmadı ya ben kendimi bildim bileli 30'a dayandım neredeyse kendimi bildim bileli adam gibi dutbol oyunu bekliyorum. Ne zaman gelecek arkadaş bu oyun? Ya tarih verin bari de bari onu bilelim 5 sene sonra diyin bişey deyin ağlayacam artık nasıl isyana geldim anlatamam. Abi madem yapamıyorsunuz 1 sene yetmiyor. 3 sene geliştirin şu canına yandığımın oyununu ya. Bak çıkın adam gibi delikanlı gibi deyin 3 sene geliştirmemiz lazım ama para da lazım deyin her sene sanki oyun çıkarmışsınız gibi bir oyun parası vermeye hazırım bak delikanlı gibi söz ulan.

Yok journeymiş hikayeymiş çok dramaymış ağlayacakmışsın, diğerinde myclubmış aman da intelligence passing miş takım oyunu olacakmış. Lan o dönüş buz pateni gibi robotik dönüşü gördükten sonra al intelligence'ını...tövbe ya. pıt pıt pıt pıt langırt gibi paslaşıyorlar abi sen nerede gördün böyle bir şeyi de bu oyuna koyuyorsun. Ya çık göster bak şu maçı referans aldık diye bi çık göster bize ya ne izliyorsunuz siz de bu oyunu yapıyorsunuz? Japonyada maçlar 2x hızında mı yayınlanıyor noluyor biri bizi çok fena kekliyor arkadaşlar bak size diyeyim.

TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU DOSTUM

TEK KELİMEYLE MÜKEMMEL YAZMIŞSIN, ELİNE SAĞLIK!

• Aklı olan bu oyunu almasın, ps4'de genelde banko oluyor PES. Almayın
  • hahaha Oyun ilerleyeceğine dahada geriye gitmiş. Animasyonlar kamera hareketleri filan pes 2009 u andırıyor. Bu firmadan bir acık olmaz.

Adamlar resmen zeminde paten yapıyor , topla dönüşler filan fiyasko , pes2016 bundan daha iyi duruyor. Açık ve net durum budur. Ben bu haline para filan vermem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-92A2F8722 -- 5 Ağustos 2016; 10:40:23 >
  • şöyle bir sorum var, pes '16'da kendime göre gayet güzel bi kadro kurdum, şimdi 1 ay sonra '17 çıkacak, benim '16'daki kadrom nolacak?bütün hepsi çöpe mi gidecek?
  • pessi63 kullanıcısına yanıt
    Oyun langırta benziyor , bir bütünlük göremedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kralkarga

şöyle bir sorum var, pes '16'da kendime göre gayet güzel bi kadro kurdum, şimdi 1 ay sonra '17 çıkacak, benim '16'daki kadrom nolacak?bütün hepsi çöpe mi gidecek?

Bikactane 80 + kurasina girersin gerisi çöp ama 2017 temmuza kadar 16 oynayabilirsin tabi o leş oyuna devam edersen

• Ps 3 için oyun desteği hemen hemen kesildi .Lego oyunları ve pes,fifa modlanarak gelır .Bu saatten sonra çok fazla detay beklemeyın
  • Oyun hızı gayet iyi paslar daha iyi gibi geldi bana animasyonlar yeterli değil oyuncu dönüşleei fiyasko hepsini düzeltselerde online düzelmedikce hayır cıkmaz 220 tl ye oyun aldık dalga gecer gibbi oyunu bedava yaptılar hileciler cirit atıyor bi tedbir yok oyunda acık var kapamadılar hile yaptık diye hesabımızı banladılar 4 ay dayanabildim gecen sene oyuni sildim hayatımda fifaya bakmadım bunlara müstahak fifayı deniycem ne olursa olsun kandırılmaktan bıktım...

• SkyTech74 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam ben fut falan sevmiyorum zira full manual kontrol oynadığımdan pek online rakip de bulamıyorum. O sebepten online bağlantı olarak oyunda 80 saat görunüyorsa modlu oynadığımdan offline a geçiyorum abartısız 400-500 saatte offline moda oynamısımdır neyse 2011 de falan oynardım biraz o kadar oldum olası sevmiyorum o modu. Genelde tek oyuncu olmak üzere menajer kariyer ve pro kariyer yapıyorum. Full manual 10 dakika yarı slow hızda ve operation sportstan bulduğum slidera kendi eklemelerimle oluşturduğum slider ile bir de biliyorsunuz pcde yim sizle asus konusunda da konuşuyoruz modlu olarak oynuyorum cl.ini dosyasında ve kariyer modunu da biraz düzenledim ini dosyalarını transfer piyasası da mantıklı işliyor oyun içi de cl.ini de oynamalar yapınca daha simulasyon bir hava katıyor.

FUT da yoktu çünkü. 6 ay önce oynadım.

Edit : Biz tuşu bilmiyormuşuz. Peste şut tuşu ile yapılıyor. Normal de tactical defense geçince şut tuşu ile FIFA da da yapılıyor ama değiştiremeyince yok diye biliyorduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyTech74 -- 5 Ağustos 2016; 14:07:44 >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.