Şimdi Ara

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2017 - ANA KONU / *MyClub* (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.251
Cevap
63
Favori
378.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    demoyu ile full sürümün aynı çıktığını hiç görmedim demoyu beğenmezsin full sürüm iyi çıkar veya tam tersi oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Greatness Awaits

inanamıyorum lan kornerlerde hala sadece 1 direkte futbolcu duruyor onu bile düzeltmemişlr. inanılmaz!

Video bakıp inanamadığın şey korner de 2 direkte oyuncu durmaması mı

• Carcharies kullanıcısına yanıt
    demo aslında güzel oluyor(yani kötü ama full oyuna göre) sonra full oyun çıkınca iyice içine ediyorlar. Çok saçma bir şirket konami
  • bu videoda oynayış çok güzel duruyor
    https://www.youtube.com/watch?v=T39qLhopU1Y

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorundamıyım -- 4 Ağustos 2016; 16:56:26 >
  • Football Always kullanıcısına yanıt
    defans yapmayı bilmiyorsa karşıdaki dümdüz gidip gol atarsın abi zaten. ya da yersin. defans yapmak için x'e basılı tutuyosun peste sadece. fifada zamanlama falan da önemli. dandikliği ordan geliyor. pes 2016 oynuyorum 3 aydır. gerçekten oyuncuların sahaya yayılmalarında bile sıkıntı var. bazı yönleri çok güzel. paslaşmalar özellikle çok hoşuma gitti.ama kaleci de geleni geçeni alıyor ya. bunun 23 yıldır oyuncu olmakla alakası yok pek ayrıca. zira fifa pes'e göre çok daha zor bir oyun. bunu herkes kabul eder. özellikle defans yapmak, kademe anlayışı oluşturmak tamamiyle daha zor.
  • oynanışa epey ilerleme var. 2016 ya ufak dokunuşlar yapmışlar. hakemler elden geçmiş. özellikle iniesta'nın yaptığı penaltı sırasında kale arkasındaki seyircilerin verdigi tepkilere bakın derim. köklü bir değişim yok ama eksik yerlere doğru dokunuşlar yapılmış bence. demoyu oynayıp daha iyi fikir yürütülür ama bu haliyle bütün sene oynamamıza izin verirlerse süper olur. malum ilk data pack sonrası oyunun içine etmeyi bir şekilde başarıyor bu japon askerleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kim Kitsuragi -- 4 Ağustos 2016; 17:13:00 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-2 düzenleme yapıp millete itelicekler afedersiniz kanmayın bunlara
  • Yeni gameplay videolarına baktım, doğruyu söylemek gerekirse 2000'li yılların pes serilerinde oyuncular çok daha esnek ve doğal animasyonlara sahipti. Oyun zevkli veya değil bu kısmı tamamen kişisel zevklere bağlı bir durum ama Konami'nin Ceo'su olsam bu motion capture ve animasyonları gördükten sonra motion ekibini komple kovardım. Sadece motion capture ve animasyonu baz alıyorum 90'lı yıllarda bundan 10 misli iyi iş çıkaran stüdyolar ve oyunlar var. 20-25 yıl önce ki motion teknolojsinin ilk evresi ve yaygınlaşmaya başladığı dönem seviyesi bu. Bu Konami ve seri için büyük tehlike.
  • Yenilikler, beklentiler, ve EA ambargosu sonucu lisans kaybetme olayları yüzünden memnun değiliz evet,

Ama kimse bana burda Fifa misyonerliği yapmasın, pes kötüyse Fifa bombok bana göre, gelip burda pes tü kaka Fifa öyle böyle demesin kimse. Oynanış olarak hiçbir zaman Pes yapısında bir futbol fiziği görmedim, o topun dolgunluk ve ağırlık hissi, zemine belirgin basan, kuş tüyü gibi hafif olmayan oyuncular çok kaliteli izlenimi veriyor, gerçekçi duruyor o belirginlik

• tamam yapmayız. özür dileriz.
  • hala ortasahalar cok kolay geciliyor, saka gibi. ve maalesef bu animasyonlarla pes adam olmaz. odunluk devam ediyor abi. cok sevdigim pes yillardir oldugu yerde duruyor, uzuluyorum.

• nasilsa yine ucretsiz surumu cikarirlar. bosuna para vermeyin.
  • Jeopol kullanıcısına yanıt
    ücretsiz sürümü bekleyemem hocam, pes fanatiğiyim ben :)

• Fileye ekledikleri ortadaki direk çok kötü olmuş. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Football Always

quote:

Orijinalden alıntı: blaze07

pres yapma yok diyen arkadaş acaba fifa'da defansta kare tuşunun ne işe yaradığını söyleyebilir mi?

ayrıca defans hakimiyeti için fifa'da L2 kullanılır bilginize

23 yıldır oyuncuyum ben neyin ne olduğunu çok iyi bilirim. Pes oynayan üst düzey bir oyuncuya Fifa nın defans anlayışı dandik geliyor, dümdüz gidip gol atıyor millet birbirine online da. Defans izliyor, koşsa da pes gibi rakibi çevirip yıpratma, hırçın pres yok. Pes te o golü bomboş duran cpu bile yemez

Fifa'da beceremediginiz icin dandik geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aykan19o3

quote:

quote:

pres yapma yok diyen arkadaş acaba fifa'da defansta kare tuşunun ne işe yaradığını söyleyebilir mi?

23 yıldır oyuncuyum ben neyin ne olduğunu çok iyi bilirim. Pes oynayan üst düzey bir oyuncuya Fifa nın defans anlayışı dandik geliyor, dümdüz gidip gol atıyor millet birbirine online da. Defans izliyor, koşsa da pes gibi rakibi çevirip yıpratma, hırçın pres yok. Pes te o golü bomboş duran cpu bile yemez

Becerememek değil, en zor modda rahat kazanıyorum, online da maçlar alıyorum, ama her maç 4-6 gol. Oyunda defansif yönden PES gibi güvenli defans anlayışı yok. Yuvarlak tuşuna bas zamanında denk getirirsen topu al.

Pes te çift adam pres, tek adam presli manuel defans, alan savunması, o hırçın savunma anlayışı ve o hakimiyet yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Aykan19o3

quote:

quote:

Birde fifa zor oyunmus gibi yorum yapmanız yok mu beni bitiriyor

• ağızdan nihayet buhar çıkma olayına el atmışlar lankışı his etmenin en püf noktası idi bence

• quote:

Orijinalden alıntı: jim hatter

ağızdan nihayet buhar çıkma olayına el atmışlar lankışı his etmenin en püf noktası idi bence

Hatırlarmısın bilmem ama PS2 zamanında olan peslerde bile vardı bu.Master ligde forma yapma , forma seçme ekranında iki formayı kombine edip kullanma vesaire güzel olan ne kadar şey varsa kaldırdılar.Anlamak çok zor gerçekten...

• quote:

Orijinalden alıntı: zorundamıyım

bu videoda oynayış çok güzel duruyor
    https://www.youtube.com/watch?v=T39qLhopU1Y

Çok güzel yaa ben beğendim vallasakin sakin atak yapılabiliniyor,16 daki gibi sahada kör dövüşü yok.
    Ama online'ı böyle olur mu derseniz,pek umudum yok.yine tuş gecikmesi falan problemler olur gibi me geliyor,çünkü oyunun motorun dan kaynaklandığını düşünüyorum bu sorunun ben.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.