Şimdi Ara

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2017 - ANA KONU / *MyClub* (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.251
Cevap
63
Favori
378.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi o tanıtım fragmanındaki oynanış, paslar, şutların animasyonu resmen çöp. Yemin ediyorum PES 6'nın animasyonları daha gerçekciydi. İyice geriye gidiyorlar. Vallahi şu oyuna ciddi ciddi 200 lira verip, zevk alarak oynayanları tebrik ederim. Büyük iş.
  • Bu sene Fenerbahçe yer alacak mı bilgi var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PES2017 ALACAKLARA ÇOK CİDDİ TAVSİYELER

Arkadaşlar yıllardır PES Serisini oynarım. Myclub'daki değişikliklerden sonra artık istediğimiz oyuncuyu alamamamız ve oyunun maalesef coins satışına yönelik geliştirilen scriptleri yüzünden çok canım sıkıldı. PES2016 için ön sipariş + coinsler ile rahat 500 TL para harcamama üzerinede 1500 maç yapmama rağmen hala kadromda istediğim Robben, İbrahimovic ve Messi'i bulamadım.

Bu nedenle aşağıdaki tavsiyelerimi dikkate almanızı öneririm. Tabi bu tavsiyelerim çok parası olanlar ve üçe beşe bakmayacaklar için geçerli değil.

- Ön sipariş ile veya ilk çıktığında aldığınız zaman 219,00 - 250,00 TL arasında para ödediğiniz bu oyunu iki ay sabrederseniz yani kasım ayı içerisinde yapılan yılbaşı indirimleri ile 89,00 TL'e alabileceksiniz. Üstelik bunuda psn kardeşliği ile yarı yarıya 44,50'e alabilirsiniz. Geçen sene bununlada yetinmeyip devam eden enpara kampanyasından da faydalanan bazı forumdaşlar enparadan da paranın yarısını geri alarak 22,25 TL gibi komik bir paraya oyunu sahiplendiler.

- coins size hiçbir avantaj sağlamıyor. 1050 coins alıp 29,00 TL para ödüyorsunuz ve sadece dört çekiliş hakkı kazanıyorsunuz. Bu dört çekilişin dördününde sarı çıkma ihtimali çok yüksektir ve defalarca yaşadığım birşeydir.

- Oyunda maalesef gp kasmanız gerekmekte. Sürekli full kadronuzla oynarsanız bütün maçlarınızı kazansanız bile paranız sözleşme yenilemelerine ya yeter ya da yetmez. Yani full kadronuzdaki futbolcularla gp biriktirmeniz mümkün değil. Bunun yerine dandik futbolcuları oynatıp çaylak kupasını sürekli kazanarak gp biriktirmelisiniz.

- şampiyonlar ligi ajanları gelene kadar yani eylüle kadar free çekilişler dışında çekiliş yapmayın. Yani o sahtekar en iyi temsilciye gp ve coinslerinizi kaptırmayın. Yok gece şu saatten sonra siyah gelirmiş vs safsatalarına inanmayın.

- Direkt mevki, boy, özel yetenek gibi niteliklere sahip free ajanlarınızı hemen harcamayın ve biriktirin. Bir süre sonra kombolar netleşecek ve o zaman bunları kullanırsınız. Kombo mantığı kesinlikle doğru ancak bazen %100 komboları bile bir kaç defada elde edebileceğiniz için ajanlarınızı yok yere tüketmeyin

- Oyuncu ek yuvası indirimleri gelene kadar asla gp'lerinizi oyuncu yuvalarına harcamayın. Bekleyin %50 ve %75 indirimler gelecektir. Biriktirdiğiniz gp'leri en çok bu zamanlarda kullanın ve yapabiliyorsanız oyuncu yuvasını 200'e kadar çıkarın. Çünkü şampiyonlar ligi ajanlarında en iyi oyuncular her zaman en son çıktığı için bütün oyuncuları açtırmanız gerekecektir.

- Sadece myclub oynuyorsanız büyük ihtimalle bu senede oyunun bu modunu geçen seneki gibi bedava verme ihtimalleri var diye düşünüyorum. Çünkü iyi coins satıyorlar. Diğer modları sevmeyen kullanıcıların beklemesini tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allen_Bradley -- 1 Ağustos 2016; 12:48:02 >

• Allen_Bradley kullanıcısına yanıt
    hocam oyuncu yuvalarını 180 yapsalar yeter iyi oyuncular hep en son düşüyor.Şansınıza belki ilkte bi iyi geldiyse bil ki daha gelmicek sona kadar iyi oyuncu ki öylede oldu bu sene seneye de büyük ihtimal böyle olucak:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa323

My clubta top çevirme olmayacak mi şimdi onu anlayamadım ben :)

Bu sene yine top çevirme olacak ama trailer'dan anladığım kadarıyla;

belirli özellikleri (mesela sağ ayak, hız, şut gücü, pozisyon vs..) taşıyan scoutları GP karşılığı satın alıp,

kendimiz de kombo oluşturarak takıma katmayı çok istediğimiz bir futbolcuya ulşabilcez (%100) olarak!..

Yalnız bu scout'lar belirli dönemlerde, talebe göre ve açık arttırmayla satışa çıkarılacak gibi gözüküyor...
  • İspanya ligi lisanslı takımlar; Barcelona

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2017 - ANA KONU / *MyClub*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Den57 -- 1 Ağustos 2016; 14:43:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Den57

İspanya ligi lisanslı takımlar; Barcelona

Şaka mı bu?

La liga yok mu bu sene

• Football Always kullanıcısına yanıt
    Maalesef la liga yok, Real Mardin spor ile devam ederiz. İyice batışa geçti oyun,bari oynanış adam gibi olsa, lisans felan halledilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Football Always

quote:

Orijinalden alıntı: Den57

İspanya ligi lisanslı takımlar; Barcelona

Şaka mı bu?

La liga yok mu bu sene

En azindan Realmadrid Barça a.madrid olsaydı ispanya liginden geri kalan takımlar umrumda değil Realmadrid olmazsa iyi olmaz ama yama yapılıyor burdan kurtariz

• Son şampiyonlar ligi şampiyonu olan ve son 3 sezonda 2 kez şampiyonlar ligi şampiyonu olmuş takımı koyma, gidip Barcelona klübüyle özel anlaşma yap, neyin kafası bu mantıklı düşünmeye çalışıyorum, mantığım kabul etmiyor.

La Liga lisansını boşverip gerekirse sadece Real Madrid klübünün herşeyi full lisanslı olmalıydı, neye göre Barcelona acaba? Ayrıca diğer klüpler arasında neden Real Madrid yok ilginç gerçekten, EA ambargosu mu yine diye düşünüyorum.

Fifa ya göre çok kaliteli top ve oynanış fiziği yaptıklarına dua etsinler, çok sağlam bir yerden yakalıyor Konami, yoksa şunların elle tutulur yanı kalmadı.
  • Yine bunlar adam olmaz fazla umutlanmayalim arkadaşlar

Boş yere abartıyosunuz bence şu lisans işini..

Oyun güzel olmadıktan sonra dünyanın full lisansı olsun, HİKAYE!
  • quote:

Orijinalden alıntı: pessi63

Boş yere abartıyosunuz bence şu lisans işini..

Oyun güzel olmadıktan sonra dünyanın full lisansı olsun, HİKAYE!

Yukarda belirttim, Fifa oyun değil lisansları ve ambargo stratejisi var, rakibini böyle durduruyor.
    Pes in oynanışı ve fiziği çok iyi, burdan kazanıyor sadece.

Sen şampiyonlar ligi lisansı aldım diye bas bas bağırıyorsan önce son şampiyon, kupayı 3 yılda 2 kez kaldıran takımı lisanslı yap.
    Neye göre Barcelona? Bana bu durumun mantıklı açıklamasını yapın, tamam ben abartıyorum dicem

Real Madrid'den ziyade lisanssız bile olsa Bundesliga nın olması benim için daha önemli..

Ayrıca Belçika, Rusya, İskoçya ve bizim Super Lig olsa yeme de yanında yat..

Lisans olayının USB ile 5 dk.lık işi var, lig ve takım sayılarının artması daha önemli bence...
  • bir barça taraftarıyım fakat real madrid'in olmaması şaka gibi olur zaten stadları yoktu bide real olmassa sıkıntı ancak oyunun iyi olması lazım ki açıgı kapatsın gel gör ki bu pes online'ı düzelcek mi en önemli soru bu fakat free olcak gene ve serverlara müdahele edilicek :D
  • Sampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi lisansi aldiysan , Sampiyonlar Ligi ve Avrupa Liginde oynayan tum takimlarin lisansini kesin olarak alman gerekir . Alamayacaksan bu lisansada bosuna hic para verme anlami yok . Pes bu lisans konusunda ilerleyecegine , gittikce dahada kotuye gidiyor Real Madrid bile yok artik gercekten saka gibi .

• Pes 16 gibi ;

- Kayarak cirkefce hakemlerin olmamasını fırsat bilen embesillerin faydalandığı ,
    - Lag ve hile yapan emek hirsizlarini türeten ,
    -Momentumu tavan yapıp dun ki bebeleri sevindiren bir oyun çıkacaksa hiç çıkmasın ..

PES16 LEŞ BİR OYUN OLARAK TARİHE GECTİN ...

• arkadaşlar şimdi birşeyi anlamadım. real oyunda komple mi yok, yoksa lisanssız olarak mı oynayacağız real ile ?
  • Oyunda olacak ama real madrid olarak degil lisansiz olarak oyunda olacak real madrid ismini ve logosunu stadyumunu ve formalarıni lisansiz olarak oynanacak

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.