Şimdi Ara

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2017 - ANA KONU / *MyClub* (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.251
Cevap
63
Favori
378.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nooxn

R2+ ÜST OK + SAĞ OK + KARE :)) DS4 le oynadığın için analogtan tarif edemedim Eski pes serilerinde böyle falso vuruyordum yön tuşları hep ters dışa doğru.

Değil, ölü yaprak vuruşu var orda +

• Football Always kullanıcısına yanıt
    Falso yapmadin mi r2?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nooxn

Falso yapmadin mi r2?

Evet R2 var ama top o kadar falso almaz normalde,

R2+Şut full doldurup top ayaktan çıkmadan tekrar şut

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu nasıl trailer ya hiç mi yeni bişey olmaz dikkatimi çeken tek şey topu kontrol ederken aynı anda çalım attı o kadar geri kalan pes 2016 da olan şeyler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kafkas kurtları

quote:

Orijinalden alıntı: orkunbjk

Bu ne ya

rezillik!....

E3 için ayaküstü hazırlanmış bir trailer olabilir. Tahminimce bir tane daha sağlam trailer gelir.

• Trailer'ın 41. saniyesine bakın.O nasıl bi orta açmak.10 yıldır bi geliştiremediler.Baktığı yöne doğdu dümdüz vuruyor topa ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

İngiltere ligini yama ile lisanslı yapıyorduk ispanya ligi için yama yapılacak mi önemli olan bu yapılmiyorsa çok kötü olur

Size bomba bi haber vereyim PES 2017 ile birlikte edit data paylasimi geri gelecekmis! Daha ilk haftadan usb ile tum ligler lisansli hale getirilebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: mesuty85

quote:

İngiltere ligini yama ile lisanslı yapıyorduk ispanya ligi için yama yapılacak mi önemli olan bu yapılmiyorsa çok kötü olur

Size bomba bi haber vereyim PES 2017 ile birlikte edit data paylasimi geri gelecekmis! Daha ilk haftadan usb ile tum ligler lisansli hale getirilebilir

Bu güzel haber hiç değilse lisanslı olarak yapabileceğiz Realmadrid Barça lisansız forma ile oynamak çok kötü bir görüntü oluyordu
    Lisansız stadyum ve toplar kalksın artık özellikle toplar çok kötü görükuyor

• istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    Eskisi gibi duzgun yamalanmis bir option file bulup kopyala yapistir yapacagiz. Gecen yil tek tek ugrasmak gerekiyordu. Bu super oldu boylelikle Almanya, Turkiye ligi vs. cok kolay bulunur. Duzgun yamalar buradan da paylasilir zaten.

• MyClub'ta oyuncu alirkende biraz degisiklikler yapilmis. Daha ayrintili bir sekilde oyuncu aratilabilecek herhalde. Fotodan bakabilirsiniz.http://www.pesfan.com/blog/2016/06/14/pes-2017-e3-reveal/

• quote:

MyClub'ta oyuncu alirkende biraz degisiklikler yapilmis. Daha ayrintili bir sekilde oyuncu aratilabilecek herhalde. Fotodan bakabilirsiniz.http://www.pesfan.com/blog/2016/06/14/pes-2017-e3-reveal/

Myclub da oyuncular rasgele geliyordu o değişmiş mi

• istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    Yine rastgele ama secenekler cogaltilarak arama daraltilmis gibi. Mobilden resim ekleyemiyorum ama o sitede mevcut. Takim, milliyet vs. var.

• quote:

Yine rastgele ama secenekler cogaltilarak arama daraltilmis gibi. Mobilden resim ekleyemiyorum ama o sitede mevcut. Takim, milliyet vs. var.

Evet baktım resimlere sanırım söyle olacak sol bek lazım oldu ona göre arama yapacaz kesinlikle sol bek de oynayan oyuncu gelecek artık sarı mi gelir siyah mi gelir yine şansa gelecek şimdiki gibi
    Kaleci stoper orta saha forvet 4 seçenek vardı stoper açınca sol bek sağ bek bulmak zordu stoper özellikli geliyor
    Orta saha açınca dos isterken oos oyuncusu geliyordu şimdi onlarida biz seçecez sanırım

• quote:

quote:

konami nin en büyük yeniliği bu olacak bu sene

şaka bi yana bunu bende bi yerde okudum.

konami tek bir dosya ile yamaların oyuna aktarılmasına olanak sağlayacakmış..

• Evet hocam PES6'da falan vardi. PC'de 5-10 mb bir dosya ile tum takimlar lisansli oluyordu. PS yapisi save dosyasi kopyalanmasina izin vermiyordu ama bi sekilde halletmisler demekki. Resmi sitede de su an en altta yaziyor.
    https://www.konami.com/wepes/2017/eu/en/

• Aynen.hayırlısı bakalım.yalnız trailer gerçekten berbat! iki top kontrolü için alel-acele hazırlanmış basit bi trailer.

bu arada dikkat ettinizmi kale ağları görünümü fln da değişmiş! biraz fifa ninkine benzemiş ama fifa da berbat duruyo ağların arkadan gerdirilmis hali!

az önce bi sitede araştırdım kale ağları da tamamen yenilenmiş..

• Valla bu yama işleri beni hiç tatmin etmedi şu zamana kadar.neden derseniz formaların renk tonları,pes yapımcılarının yaptığı gibi canlı olmuyor durmuyor nedense.hep sönük renk kısacası.

Ben o yuzden lisans yaması yapmıyorum çünkü estetik gerçekçi durmuyor dediğim gibi.

Bir de kapak oyuncusu kim olacak acabaüst düzey bir oyuncu ise erken sipariş veririm o zaman :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suÇ -- 15 Haziran 2016; 4:09:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: avei21

konami çok tembel bir firma. gidip amerika kıtasındaki takımları oyuna ekleyeceğine, lisanssızda olsa bundesliga, türkiye ligi gibi ligleri eklesin.. lisans sorunu zaten yamalarla halloluyor senelerdir..

pc de halloluyor ama ps4 de hallolmuyor maalesef, Türkiye'de bi ekip yama yapmış ama 100 lira para istiyor yamaya , yama değil oyun satıyor sanki
  • Şu stad sayısını arttırsınlar artık. Maçların tamamını Konami Stadı'nda oynamaktan bıktım. Gerçi Euro 2016 lisansını alıp oyuna stad koymaktan aciz bir firma Konami. Yine beklentim düşük. Bütün bir sene yatıyor galiba bu adamlar.

• Heyecan yapmayın 15 stadı dayarlar birde momentum koydunmu al sana 2017

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.