Şimdi Ara

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2017 - ANA KONU / *MyClub* (831. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.251
Cevap
63
Favori
377.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 829830831832833
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Barcelona saçmalığından 2 sezondur kurtulamadık gitti Ne var şu Barcelona da anlaşma yapıp duruyorlar anlamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    seviliyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Football Always

Barcelona saçmalığından 2 sezondur kurtulamadık gitti Ne var şu Barcelona da anlaşma yapıp duruyorlar anlamadım.

1 yıl daha katlanacaz pes 2019 da barcanin olur yine

3yillik imza attılar ya ondan aslında realmadrid Bayern Münih bu takımlar olsa daha iyi olurdu

Bayern Münih olacak mı pes 2018 de umarım olur Bayern Münih lisanslı ve lisansiz

• quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

Aynen konamin her yeri yanlış zaten çözemediler gitti online kısmını

Hocam bişey daha sorucam şimdi ben yeni basladim elimde kullanmadığım oyuncular var. Ben bunları fifa daki gibi pazara koyup satabilir miyim

• quote:

Orijinalden alıntı: SHIHAD

quote:

Hocam bişey daha sorucam şimdi ben yeni basladim elimde kullanmadığım oyuncular var. Ben bunları fifa daki gibi pazara koyup satabilir miyim

Malesef bu özellik pesde yok anca satarsın onda da iyi gp vermiyor en iyi oyuncu olsa bile 1000gp ile 2000gp civarı veriyor değmez serbest bırakmaya antrenör yapabilirsin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SHIHAD

quote:

Malesef bu özellik pesde yok anca satarsın onda da iyi gp vermiyor en iyi oyuncu olsa bile 1000gp ile 2000gp civarı veriyor değmez serbest bırakmaya antrenör yapabilirsin

Anladım hocam teşekkürler

• quote:

quote:

Barcelona saçmalığından 2 sezondur kurtulamadık gitti Ne var şu Barcelona da anlaşma yapıp duruyorlar anlamadım.

3yillik imza attılar ya ondan aslında realmadrid Bayern Münih bu takımlar olsa daha iyi olurdu

Bayern Münih olacak mı pes 2018 de umarım olur Bayern Münih lisanslı ve lisansiz

Ajax tan 1 oyuncu, Valencia dan 1 oyuncu, Monaco dan 1 oyuncu mesela, böyle normal oyunculardan 3-4 tane kapağa koysa daha hoş olur, veya düz kapak yap.

Yıllardır Messi kapak yıldızı oldu kurtulamadık, Neymar geldi 2016da, 17de komple Barcelona geldi, 2018de de Barcelona edition devam Adamlar elendikçe kapak yıldızı oluyor. Şu oyun ispanya da nasıl karşılanıyor çok merak ediyorum, düşünsene yeni pes çıkıyor, kapak sponsoru Fenerbahçe mesela, GS, BJK taraftarı nasıl bakar olaya, bir futbolcu değil de komple futbol takımının kapak sponsoru olması çok itici ve yanlış

• quote:

quote:

quote:

Ajax tan 1 oyuncu, Valencia dan 1 oyuncu, Monaco dan 1 oyuncu mesela, böyle normal oyunculardan 3-4 tane kapağa koysa daha hoş olur, veya düz kapak yap.

Yıllardır Messi kapak yıldızı oldu kurtulamadık, Neymar geldi 2016da, 17de komple Barcelona geldi, 2018de de Barcelona edition devam Adamlar elendikçe kapak yıldızı oluyor. Şu oyun ispanya da nasıl karşılanıyor çok merak ediyorum, düşünsene yeni pes çıkıyor, kapak sponsoru Fenerbahçe mesela, GS, BJK taraftarı nasıl bakar olaya, bir futbolcu değil de komple futbol takımının kapak sponsoru olması çok itici ve yanlış

Aynen katılıyorum senin dediğin gibi daha mantıklı olurdu

• merhabalar

Benim online ile ilgili bir sıkıntım var. Oyunda hiç bir sıkıntı yok tıkır tıkır oynanıyor. Sonra oyun donuyor ve bütün oyuncular kağnı gibi hareket ediyor. Neymar Messi sanki 90+ değilde 50-60 oyuncular gibi. Bunun nedeni nedir?
  • Sheldon-Cooper S kullanıcısına yanıt
    Takım ruhun düşüktür dostum?

• . Konami 1 puanı çok gördü aq.

• quote:

Orijinalden alıntı: tru****

quote:

Orijinalden alıntı: EfsaneFocus

Yüksek puanlı elemanlar nasıl oluyorda her kafa topunu alıyor , ve hic top kaptırmıyorlar.

Adama 3 kisi basıyor yine top kaybetmiyor.

Top kapmak sadece X mi yoksa r2 vb bi tuşla mi yapmak gerekiyor.

O bende de oluyor adamlar şiir gibi oynuyor. Ayaklarından top alamıyorum Başladıkları atağı illaki bitiriyorlar. Gerçi şu ana kadar karşıma en yüksek 800 900 arası rakip geldi. Daha da yüksek puanlılar nasıl oynuyurdur hayal edemiyorum.

Anlamıyorum ki onlarda X e basıyor bende X e basıyorum.
    Onlarında adamları aynı benim de aynı.
    Oyun sanki bazılarına ayrıcalık tanıyor.
    Momentum dısında bi şey gibi geliyor bana.
    Bunların üyelikleri süper plus psn sanırım

• şu kafa gol olayından yemin ederim midem bulandı.
    iyisi de , kötüsü de herkes aynı sistemi uyguluyor.
    bakalım 2018'de bu tarz oynayanlar nasıl oynayacak oyunu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tru****

quote:

Yüksek puanlı elemanlar nasıl oluyorda her kafa topunu alıyor , ve hic top kaptırmıyorlar.

Adama 3 kisi basıyor yine top kaybetmiyor.

Top kapmak sadece X mi yoksa r2 vb bi tuşla mi yapmak gerekiyor.

O bende de oluyor adamlar şiir gibi oynuyor. Ayaklarından top alamıyorum Başladıkları atağı illaki bitiriyorlar. Gerçi şu ana kadar karşıma en yüksek 800 900 arası rakip geldi. Daha da yüksek puanlılar nasıl oynuyurdur hayal edemiyorum.

Anlamıyorum ki onlarda X e basıyor bende X e basıyorum.
    Onlarında adamları aynı benim de aynı.
    Oyun sanki bazılarına ayrıcalık tanıyor.
    Momentum dısında bi şey gibi geliyor bana.
    Bunların üyelikleri süper plus psn sanırım

dün bana da öyle biri geldi topla pynama oranı 75 25 falandı heralde 1-1 bitti maç. topu labilsem yenecektim

• Arkadaşlar Amerika versiyonu lazım oyunun. Sahip olan var mı aranızda acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildermess

şu kafa gol olayından yemin ederim midem bulandı.
    iyisi de , kötüsü de herkes aynı sistemi uyguluyor.
    bakalım 2018'de bu tarz oynayanlar nasıl oynayacak oyunu

Merak etme başka bug çıkar o şekilde oynarlar ..

• 3 lü defansla kafagol olayını en aza indirdim kolay kolay yemiyorum ama o buglu traore ve orta sahadan orta açanlara ne kadar dayanabilirriz sabri ile dani alves aynı ortayı açar mı?bu oyunda açıyor, bu konami benim taktiğime niye karışıyo bırak ben kendi taktiğimi yapayım ister 5 li defans oynarım ister 4 lü forvet oynarım zorun ne bize taktik dayatıyosun bide slogan yapıyosun saha bize ait midir nedir benim sistemime karışıyon nasıl bi kafadır bu anlam vermek zor server lar zaten çöp bi bende mi var bilmiyorum gündüz maçları inanılmaz ağır oluyor gecede hileciye denk gelmezsen bir okadar hızlı oluyor,lagcılar ve hileciler oyunun daha da başka boyutu oyun bir şeyi tamir ederken başka bi yerden bozuyor tüm bunlara rağmen myclubde bu sene 1000 maçın üzerinde maç yaptım 2018 de bakalım neler göreceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cizmele -- 29 Mayıs 2017; 15:9:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cizmele

3 lü defansla kafagol olayını en aza indirdim kolay kolay yemiyorum ama o buglu traore ve orta sahadan orta açanlara ne kadar dayanabilirriz sabri ile dani alves aynı ortayı açar mı?bu oyunda açıyor, bu konami benim taktiğime niye karışıyo bırak ben kendi taktiğimi yapayım ister 5 li defans oynarım ister 4 lü forvet oynarım zorun ne bize taktik dayatıyosun bide slogan yapıyosun saha bize ait midir nedir benim sistemime karışıyon nasıl bi kafadır bu anlam vermek zor server lar zaten çöp bi bende mi var bilmiyorum gündüz maçları inanılmaz ağır oluyor gecede hileciye denk gelmezsen bir okadar hızlı oluyor,lagcılar ve hileciler oyunun daha da başka boyutu oyun bir şeyi tamir ederken başka bi yerden bozuyor tüm bunlara rağmen myclubde bu sene 1000 maçın üzerinde maç yaptım 2018 de bakalım neler göreceğiz.

Aynen katılıyorum mesela 3-2 öndeyim 4 defans oynuyorum Skoru korumak için 5.defans oyuncu olarak oyuna alamıyoruz

Taktik kısıtlaması ni ve t.d saçmalığından umarım kurtuluruz bir gün

• istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    Pes 2013 teki Online Ana Lig gibi olmalı,istediğimiz taktikle oynayabilmeliyiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: neo23

Pes 2013 teki Online Ana Lig gibi olmalı,istediğimiz taktikle oynayabilmeliyiz.

Aynen katılıyorum bu myclub geldi işler değişti

Pes 2015 de gelmişti myclub gö olanı dos yapıyorduk mesela bunu pes 2016 değiştirdiler demekki şikayet olunca degistirebiliyorlar

Ne kadar çok şikayet gelirse bu konuda ona göre adım atıyorlar

Mesela bu online klasmanlar en saçma en mantıksız bir mod Lyon seçtin diyelim karşına realmadrid geliyor 3 yıldızlı takım seciyorsak karşına o ayarda takım gelecek

1.klasmana nasıl çıkacaksın ki 5.klasmana kadar realmadrid ile gelirsin sonrasında bjk level kusen gibi takımları seçmek zorundasın karşına realmadrid barça filan gelince ne yapacaksın

1 maç yendin 2 maç yendin en fazla bu bile zor yani nasıl 1.klasmana çıkacaksın böyle mantıksız bir mod görmedim

Kaldırsınlar bunu eski sistem gelsin Quick maç mı ne vardı pes 2013 de o geri gelsin daha mantıklı olur

Yaa böyle firma görmedim ben pes 2013 de 2vs2 yapan kendileri pes 2018 de gelme ihtimali var yeni özellik diyecekler kimi kandırıyorlar bunlar gerçekten anlamak güç bunların ne yapmak istediğini çözemedim gitti

• 
Sayfa: önceki 829830831832833
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.