Şimdi Ara

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2017 - ANA KONU / *MyClub* (833. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.251
Cevap
63
Favori
377.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 831832833834835
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yanlış bilinen bir şey var sanırım ortada. Formun C olması oyuncunun en iyi formda çıkmasına engel fln değil. C bildiğiniz, tüm form durumlarının eşit şansta gelecek şekilde yüzdesinin olması.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • efsaneleri bir kere daha verirler, hepsini belki tek seferde.
    vermeliler yani.
    2018 çıkacak hala daha efsaneleri bekleyen var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExTx

Yanlış bilinen bir şey var sanırım ortada. Formun C olması oyuncunun en iyi formda çıkmasına engel fln değil. C bildiğiniz, tüm form durumlarının eşit şansta gelecek şekilde yüzdesinin olması.

Formu C olan fakat maç formu yukarı ok yeşil olan ile formu A olan fakat maç formu yukarı ok yeşil olanın performansları aynı değil bildiğim kadarıyla.

Formu C olup, maç formu yukarı yeşil olan aman aman coşmuş gibi oynamıyor.

acaba konami bu olayı nası yapıyo yazıyo mu bi yerlerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

quote:

Orijinalden alıntı: ExTx

Açıkçası ben; bu hafta formları c yapıp, özel temsilci koymayıp, oyunu öldüreceklerini düşünüyorum. Çünkü kazanacakları parayı kazandılar. Para ile oyuncu toplayanlar para harcamıyor artık muhtemelen, oyunu da kimse almıyor ztn alan aldı. Gereksiz iş yükü oluşturuyor onlarda. Bunun yerine yeni oyuna yüklenecekler.

C yaptılar oyunu bitirdiler

En azından Rasgele yapsalar form durumu 6ile 8 arası oyuncuları kadroya katardik

Şimdi en kötüsü oldu böyle

ne alaka ya C yaptılar diye oyun bitti, hiç sanmıyorum bro.
    efsaneler, legend'lar vs... oyun basından beri hep C idi, hiç canlı güncelleme yemediler hep kumardı.

El fenomeno Ronaldo - Ronaldinho ve Rivaldo benim 11'in 3 kemik oyuncusu ve hep formları C ve bana göre oyun bitmedi hiçbir zaman.
    ara ara aşağı ara ara yukarı oldu formları ama genel itibariyle yukarı yöneydi yani.
    şimdi herkes böyle olacak, biraz daha adaletli olacak.

şayet C yapmayıp, herkesi A yapsalardı bence oyun biterdi.
    C idealdir, biraz formu aşağı olan ile de oynarız nolcak. çok top atmayız ona

• quote:

Orijinalden alıntı: TEZ74

Beyler 3-1 yenik durumdayım zaten trail versiyondayım yenilmem garantiydi tak maç kesildi.Ben wifi den bağlıydım.Beni hükmen galip yaptı.Karşıdakide hile yaptığımı sanacak.Sanki konami araya girdi beni galip ilan etti.Ne biçim iş bu ya.

karşındakinin aniden elektriği kesilmiş olabilir, neti kesilmiş olabilir, anası bacısı karısı kızı TV'nin önünden geçerken kabloyu prizden çekmiş olabilir, zelzele olmuş olabilir de devlet güvenlik için gazı elektriği kesmiş olabilir, televizyonu yere düşmüş olabilir yada karşındaki eleman ÖEERHHH sokarım böyle galibiyete diyip kapatmış gitmiş olabilir.

herşeyi konami'ye bağlamayalım dünyanın binbir türlü hali var.

• A form: en yüksek ok, bi düşüğü ve orta ok

B form: o da aynı a gibi

C form:her ok durumunun oluşma ihtimali var

D form: orta ok, bi düşüğü ve en düşük form oku

E form: d ile aynı

Not: A, B ile D,E nin verdiği oklar aynı olsa da, A formunda en yüksek ok verme olasılığı daha fazla. Aynı şekilde E formunda D ye göre en düşük oku verme olasılığı daha fazla diye DÜŞÜNMEKTEYİM.

• C formu ne yazık ki rastgele olmadı geçen sene. Yani kimi oyuncu B kimi oyuncu şansa D gelmedi. Tüm oyuncular C ile oyuna başladı ama oyun içinde B'ye hatta A'ya yükselen yada D'ye düşen oyuncular oldu.

Bu senede aynı olacaktır.

Bu arada Konami'ye saydıran bir mesaj attım. Büyük ihtimal beni banlarlar. Kemik kitlenizi kaybediyorsunuz oyunu bombok ettiniz diye. Zaten 2018'i aşmayacağım. Benden 400 dolar kayıpları var bu sene.

• takımımı satıyorum!

fiyat 50 tl

tevez kiralık bir tek.

• quote:

Orijinalden alıntı: tru****

Buna 50 tl verilir mi ya ?

Sen 49 ver :)

• kvadankpakal kullanıcısına yanıt
    A yapsınlar demiyorum rastgele bıraksınlar yani canlı güncelleme girmeyen oyuncuları serbest bırakıyorlar yanılmıyorsam böyleydi

Perşembe günü 2-3 maç yapınca anlarsın oyun bitmiş mi bitmemis mi

• istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    Oyun zaten hiç başlamadı ki bitsin. Tuş gecikmesi tavan yapıyor. 420 puanlık adam dakika 73'te 3-0'dan 3-4 yenmeyi başardı şimdi beni. Şimdi ben bu oyunu bilmiyorum oluyor he. :o) Çekik gözlüleri tebrik ederim son FiFA'yı 99'da almıştım. Bu sene beni geri döndürüyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: disclosure

Oyun zaten hiç başlamadı ki bitsin. Tuş gecikmesi tavan yapıyor. 420 puanlık adam dakika 73'te 3-0'dan 3-4 yenmeyi başardı şimdi beni. Şimdi ben bu oyunu bilmiyorum oluyor he. :o) Çekik gözlüleri tebrik ederim son FiFA'yı 99'da almıştım. Bu sene beni geri döndürüyorlar.

Fifa 17 indirimde alıp dene istersen zaten fifa 18 de aynı çıkacak

Al birini vur ötekine

Beni oyalasın yeter Fifa. Başka bir beklentim yok. Pes gerçekten sinirlerimi bozdu. Bunu tüm samimiyetimle söylüyorum. Bu adamlara daha 1 kuruş para vermem.

• quote:

Orijinalden alıntı: disclosure

Beni oyalasın yeter Fifa. Başka bir beklentim yok. Pes gerçekten sinirlerimi bozdu. Bunu tüm samimiyetimle söylüyorum. Bu adamlara daha 1 kuruş para vermem.

Aynen pes 2017 en çok sinir olduğum seri oldu üstelik myclub da 1000 küsur puanım olmasına rağmen

Diğer serilerde hiç 1000puani görmemiştim

Tuş gecikmesi lag çok sinir bozucu birde oyundaki bazı hatalar

Birde şu saçmalık var adam direk yanında daha dönmene fırsat vermeden oyuncuya bir dokunuyorlar orda kalı veriyor sanki oyuncu müdahale ederken bizim oyuncu kurşun yemiş gibi olduğu yerde kaliyor

He aynen bu dediğin. Yaw ben boş kaleye şut çekemiyorum. Tuşa basa basa kırıcam. Yok 4 kere basmadan çekmiyor sanki şutu. Hele defans vuracak topa zannediyorum bastıktan sonra bakıyorum sanki ben tuşa basmamışım topu alıp sürükleyerek ceza alanından çıkmaya çalışıyor. Hemde karambolde, mümkün mü? Hop kaptır ve gol. Dün küfrü bastım bugün bilerek mi yapıyor Konami diye düşünmeye başladım. Psikolojim bozuldu :o) Komple teorileri kurmaya başladım. Ulan sırf bana mı yapıyor bunları Konami. Geçen sene 3.000 TL'den fazla vermiştim ama bu sene 400 TL anca. Sırf bu yüzden mi acep :Pp

Şaka bir yana Konami haricinde bu tuş gecikmesi TTNET'tende kaynaklanıyor olabilir. Benim kaybettiğim maçların %90'ı bu tuş gecikmesi yüzündendir. Ya zamanında şut çekeniyorum yada zamanında defanstan topu uzaklaştıramıyorum

• disclosure D kullanıcısına yanıt
    Ben ttnetten ,turknete geciyorum bu ay belli olucak bakalım tus gecikmesi ttnetten mi,hemde daha az fiyata akn si de yok

• Koç_hisarlı K kullanıcısına yanıt
    Hız nasıl ki senin. Benim ADSL ve 8-10 arası gidip geliyor Hele ki upload 0,60 mı ne :o)

• Nasıl alırız kardeşim bir anlatırmısın.Ben yeni pro ya geçtim de digital satış işlerini pek anlamıyorum.Yalnız burdan açıklarsan herkes görmüş olur benim gibi bilmeyenler de öğrenmiş olur.PS4 dur herhalde değilmi kardeşim.
  • Koç_hisarlı K kullanıcısına yanıt
    Turknet görünce iki kelime etmek boynumun borcu kardeşim.Yaklaşık 7-8 ay kadar oldu Turknete geçişim.Gram problem yaşamadım.Pc de ekimden ps de ise yaklaşık 1 haftadır pes2017 de hiç sorunum olmadı.Şu kota olayı düşündürüyordu beni bugün 150 gb akk bitti.Ve 25 mbs ile bağlıyım.Resmen akk sız oldu.Normal de 60 mbs ile bağlıyım.Diğer operatörlerde bu haklar hayal gibi.Turknetten önce internet kullanmıyormuşum onu anladım.Tabi bunun sebebi hattımın iyi olması gerisini Turknet hallediyor zaten.Araya girmek istedim.
  • Arkadaşlar bir site var duyan vardır mutlaka orada imza kampanyası yaptılar

Far cry 5 için yasaklansın diye

Bizde bunun gibi pes online da lag ve tuş gecikmesi istemiyoruz diye yapsak nasıl olur

• 
Sayfa: önceki 831832833834835
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.