Şimdi Ara

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2017 - ANA KONU / *MyClub* (834. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.251
Cevap
63
Favori
377.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 832833834835836
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Seninle aynı adsl,fiber yok.16 mb tarifesinde ama 10_11 civarında hız veriyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turknet mail atmış şimdi gördüm;haziran temmuz ağustos aylarında 150 akk yı 250 gb çekeceklermiş.Maliyet artmazsa böyle devam ederiz diyorlar.Burası yeri değil ama yukarda bahsi geçti diye belirteyim dedim.İyice şımarttı bunlar bizi bozmasalar bari:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: disclosure

He aynen bu dediğin. Yaw ben boş kaleye şut çekemiyorum. Tuşa basa basa kırıcam. Yok 4 kere basmadan çekmiyor sanki şutu. Hele defans vuracak topa zannediyorum bastıktan sonra bakıyorum sanki ben tuşa basmamışım topu alıp sürükleyerek ceza alanından çıkmaya çalışıyor. Hemde karambolde, mümkün mü? Hop kaptır ve gol. Dün küfrü bastım bugün bilerek mi yapıyor Konami diye düşünmeye başladım. Psikolojim bozuldu :o) Komple teorileri kurmaya başladım. Ulan sırf bana mı yapıyor bunları Konami. Geçen sene 3.000 TL'den fazla vermiştim ama bu sene 400 TL anca. Sırf bu yüzden mi acep :Pp

Şaka bir yana Konami haricinde bu tuş gecikmesi TTNET'tende kaynaklanıyor olabilir. Benim kaybettiğim maçların %90'ı bu tuş gecikmesi yüzündendir. Ya zamanında şut çekeniyorum yada zamanında defanstan topu uzaklaştıramıyorum

Serverlar dandik.japon oyun firmalarının kronik sorunu,leş gibi serverlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Çoğunuz lan kablosu ile bağlanıyordur ama bağlanmayanlar için tavsiye, kesinlikle wireless ile oynamayın oyunu. Lan kablosu alın ve playstation u kablo ile nete bağlayın. Acayip etkiliyor...

• quote:

He aynen bu dediğin. Yaw ben boş kaleye şut çekemiyorum. Tuşa basa basa kırıcam. Yok 4 kere basmadan çekmiyor sanki şutu. Hele defans vuracak topa zannediyorum bastıktan sonra bakıyorum sanki ben tuşa basmamışım topu alıp sürükleyerek ceza alanından çıkmaya çalışıyor. Hemde karambolde, mümkün mü? Hop kaptır ve gol. Dün küfrü bastım bugün bilerek mi yapıyor Konami diye düşünmeye başladım. Psikolojim bozuldu :o) Komple teorileri kurmaya başladım. Ulan sırf bana mı yapıyor bunları Konami. Geçen sene 3.000 TL'den fazla vermiştim ama bu sene 400 TL anca. Sırf bu yüzden mi acep :Pp

Şaka bir yana Konami haricinde bu tuş gecikmesi TTNET'tende kaynaklanıyor olabilir. Benim kaybettiğim maçların %90'ı bu tuş gecikmesi yüzündendir. Ya zamanında şut çekeniyorum yada zamanında defanstan topu uzaklaştıramıyorum

PES içinde sistem kısmında Port Test diye bi yer var, orda portunu test et eğer başarılı değil ise modemden pes için port aç ben öyle yaptım oyunda düzgün iyileşme oldu tabi bu sadece baglantı ile ilgili sorunu öyle hallettim.
    Diğer konular için Allaha havale ettim konami yi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Pes sevenler kendinizi çok sinir etmeyin eğer oyunu bırakcak kadar takıyorsanız kafanızı , ligler var onlara katılın lobilerde yağ gibi maçlar oluyor çoğu zaman

• Oyuna giren var mı? Formaların cc olması haricinde ne yapmışlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: ExTx

Oyuna giren var mı? Formaların cc olması haricinde ne yapmışlar?

bakım bitmemiş gözüküyor sitede
  • quote:

Oyun zaten hiç başlamadı ki bitsin. Tuş gecikmesi tavan yapıyor. 420 puanlık adam dakika 73'te 3-0'dan 3-4 yenmeyi başardı şimdi beni. Şimdi ben bu oyunu bilmiyorum oluyor he. :o) Çekik gözlüleri tebrik ederim son FiFA'yı 99'da almıştım. Bu sene beni geri döndürüyorlar.

%18 galibiyet oranlı adama 3-0 dan 3-4 maç vermiştim ben de. Bu sene bilen bilmeyen bir tutuluyor. Geçen sene bunlardan birini 31-0 yenmiştim. Fark atacağın adama yenilmek çok üzüntü verici.

• Far cry 5 neden yasaklanmiş bilen varmi

• quote:

şampiyonlar ligi(toty dahil) temsilcisi ve sampiyonlar liginde gol atan oyunculardan bi temsilci gelmiş yazıyor sitede
  • quote:

Orijinalden alıntı: kacanga

quote:

şampiyonlar ligi(toty dahil) temsilcisi ve sampiyonlar liginde gol atan oyunculardan bi temsilci gelmiş yazıyor sitede

Teşekkürler.Link'i paylaşabilir misin?

• Kaç top var agentlarda

• quote:

quote:

quote:

Teşekkürler.Link'i paylaşabilir misin?

https://www.konami.com/wepes/2017/eu/tr/topics/wepes2017_games-19584/

• Kendim buldum

https://www.konami.com/wepes/2017/eu/en/topics/wepes2017_games-19573/

• kacanga kullanıcısına yanıt
    Saol

• quote:

Orijinalden alıntı: Den57

Kaç top var agentlarda

ş.ligi:48 şliginde gol atan :154
  • Kısaca özetleyeyim:

Agent 1: 11 tane toty oyuncusu + Juventus ve R.Madrid'in 75 ve daha yüksek oyuncuları (sadece 1 defa mı olacak ya da sürekli duracak mı anlamadım + vs com challange cup ta 2 takımı yenince verecek)

Agent 2: Şampiyonlar liginde gol atan oyuncular 75 üstü tabi

Menajer listesinde final oynayan 2 takımın menajeri olacak

• quote:

quote:

Kaç top var agentlarda

Ş.ligi agentı (48 tane olan) 1 seferlik mi? Yoksa istediğin kdr açabiliyor muyuz?

• quote:

quote:

quote:

Kaç top var agentlarda

Ş.ligi agentı (48 tane olan) 1 seferlik mi? Yoksa istediğin kdr açabiliyor muyuz?

niye 1 olsun hepsini açarsın ben de hepsivar. bi kaç gümüşü yollamıştım onlar hariç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacanga -- 1 Haziran 2017; 12:3:40 >
  • 
Sayfa: önceki 832833834835836
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.