Şimdi Ara

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2017 - ANA KONU / *MyClub* (835. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
17.251
Cevap
63
Favori
377.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 833834835836837
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kacanga

quote:

Orijinalden alıntı: ExTx

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Den57

Kaç top var agentlarda

ş.ligi:48 şliginde gol atan :154

Ş.ligi agentı (48 tane olan) 1 seferlik mi? Yoksa istediğin kdr açabiliyor muyuz?

niye 1 olsun hepsini açarsın ben de hepsivar. bi kaç gümüşü yollamıştım onlar hariç

Arada tek seferlik agentlar verdiğinden sordum.

O zmn Juve ve Madrid'i takım olarak kapatacak herkes 🤔

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Kaç top var agentlarda

Ş.ligi agentı (48 tane olan) 1 seferlik mi? Yoksa istediğin kdr açabiliyor muyuz?

herhangi bir sınırlama yok istediğin kadar açabiliyorsun.
    diğer temsilcide öyle sınırsız.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kaç top var agentlarda

niye 1 olsun hepsini açarsın ben de hepsivar. bi kaç gümüşü yollamıştım onlar hariç

Arada tek seferlik agentlar verdiğinden sordum.

O zmn Juve ve Madrid'i takım olarak kapatacak herkes 🤔

evet kapatmayanlar kapatabilir

• Zaten şampiyonlar ligi oyuncuları var hepsi bende

Gri ve sarı topları antrenör yapmıştım onlar duruyor listede

Bu arada oyuncular c değil rastgele olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

Zaten şampiyonlar ligi oyuncuları var hepsi bende

Gri ve sarı topları antrenör yapmıştım onlar duruyor listede

Bu arada oyuncular c değil rastgele olmuş

İlk 11 i A ve B formlularla kurup, yedekleri özellikle düşük oyuncularla doldurup; takımın değerini düşürüp, galibiyette daha çok puan kazanmak,mağlubiyette daha az puan kaybetmek isteyen tipler vardı.

Şimdi bu tipler mecburen yedeğe iyi adamları alacaklar.Almazlarsa atıyorum ilk 11 de 4 tane aşağı yönlü formu olan futbolcu geldi.Direkt kaybedersin maçı.

• ExTx E kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle oluyor şampiyonlar ligi kupasını oynadım orda Ronaldo formsuz geldi mesela

ben kadroyu kurduktan sonra yok az puan verecek yedeğe şunu katmayim daha çok versin diye öyle şeylere girmedim bir kaç kez denedim takım beter oldu tekrardan herkesi aldım kadroya

Seni dediğin gibi yapan çok kişi var

Yedeğini iyi olmayınca olmuyor en son 15 de 15 yaptım şuanda devam ediyor ama bu form olayı çok etkiler takımı

Messi Ronaldo ikisi birden gelmezse kötü olur

Buffon

F.Luis boateng chellini ramos

Matic

Yaya toure kroos

Messi Ronaldo İbrahimovic

En düşügü 45 level

Yedekler

Cech

Godin

Modric

Hazard

Willian

Bale

Traore

Bir kaç maç yaparım baktım İbrahimovic Messi Ronaldo gibi oyuncular gelmiyor

Devam etmem

Bu saatten sonra da zaten günde en fazla 4 maç yaparım veya 2 maç filan

Diğer oyunlara yönelecem

Şimdi online klasman yapayım dedim realmadrid seçtim

3 kalecim de formsuz geldi

• istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    Bende artık günde 2-3 maç yapıyorum en fazla. Bundan sonra form güncellemesi olmayacağından,forma fln bakmadan maksimum güçlü kadroyla ilk 18 i yapacağım.

Bugün gelen 48 futbolculuk temsilcinin 17 tanesi var ztn bende. Geriye kalanlarda çok önemli eksiklerimi gidermeye çalışıcam. Mesela Toty kısmından Messi, Boateng. Madrid kısmından Bale, Ramos. Juventus kısmından Chiellini, Higuen iyi olur 🙃 Kalan 31 toptan 15-20 tanesini açarım gp ile.Bakalım kimler gelecek 🤔

• quote:

Bende artık günde 2-3 maç yapıyorum en fazla. Bundan sonra form güncellemesi olmayacağından,forma fln bakmadan maksimum güçlü kadroyla ilk 18 i yapacağım.

Bugün gelen 48 futbolculuk temsilcinin 17 tanesi var ztn bende. Geriye kalanlarda çok önemli eksiklerimi gidermeye çalışıcam. Mesela Toty kısmından Messi, Boateng. Madrid kısmından Bale, Ramos. Juventus kısmından Chiellini, Higuen iyi olur 🙃 Kalan 31 toptan 15-20 tanesini açarım gp ile.Bakalım kimler gelecek 🤔

Az önce online klasman oynadım realMadrid 3 kalecim formsuz geldi neyseki karşı rakip oynamasını bilmiyordu 300 puanı mi ne vardı 3-1 yendim 1 puan verdi tam 1000puan oldu 16 da 16 nin sonunda

Myclub da 1000 üzeri puanım var

Online musabaka kupasi da aldım

Myclub da sim kupası da aldım

Hedeflerime ulaştım

Pes 2018 beklemeye başladım

Pes 2018 her ne kadar online düzeleceğine inanmasam da başka alacak futbol oyunu yok sırf Arap rakiplerden kurtulmak için FIFA almayı düşünüyordum orda da bir yorum okudum orda da bu arap rakipler varmış

Zaten fifa bana tuhaf geliyor çubuk gibi adamlar 22 oyuncu aynı

• quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

quote:

Az önce online klasman oynadım realMadrid 3 kalecim formsuz geldi neyseki karşı rakip oynamasını bilmiyordu 300 puanı mi ne vardı 3-1 yendim 1 puan verdi tam 1000puan oldu 16 da 16 nin sonunda

Myclub da 1000 üzeri puanım var

Online musabaka kupasi da aldım

Myclub da sim kupası da aldım

Hedeflerime ulaştım

Pes 2018 beklemeye başladım

Pes 2018 her ne kadar online düzeleceğine inanmasam da başka alacak futbol oyunu yok sırf Arap rakiplerden kurtulmak için FIFA almayı düşünüyordum orda da bir yorum okudum orda da bu arap rakipler varmış

Zaten fifa bana tuhaf geliyor çubuk gibi adamlar 22 oyuncu aynı

Benim puan da 970 falan.

İnternetin iyiyse ve lan ile bağlanıyorsan Arap'lar haricinde pek sıkıntı olmuyor ama,Arap gelince sinir oluyorsun. Seni sinir eden ise, lag sayesinde oynamayı bilmeyen adamın seni yenmesi oluyor.

Fifa olayına bende olumsuz bakıyorum.Şimdi bu oyunun ustası sayılırız.Gidipte başka oyunun amatörü olamam, kaldıramam ayrıca dana önceki sayfalarda da yazmıştım.Fifa bana sa gerçekçi gelmiyor. Özellikle Fifa'daki top bana küçük saçma sapan bir şeymiş gibi geliyor.

• Turkiye avrupanin en kotu internetini kullanan ve dandik interneti milletine kakalayan(gerci yillardir her donem boyle) bir devlet. Keyif alabilecegimiz hersey pahali. Internet bu kadar bok oldugu surece lagin olmamasi mumkun degil. Baya macim var 3 bin kusur myclup 300 flanda online attim. Lag var mi var ama cok cok nadir belki 2-3 gunde 1 lagli mac yapiyorum belki yasadigim yer kici kirik sofya kullandigim net 100 megabit arti anasinin niniii kadar tv hd kanallar zart zurt verdigim pra 50 lira turkiyede heralde ottururler adami. Ben memnun kaldim pesten sizin kadar lagli mac yapmadim keyif aldim seneye alir oynarim sikinti yok bana gore

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkr -- 2 Haziran 2017; 16:7:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkr

Turkiye avrupanin en kotu internetini kullanan ve dandik interneti milletine kakalayan(gerci yillardir her donem boyle) bir devlet. Keyif alabilecegimiz hersey pahali. Internet bu kadar bok oldugu surece lagin olmamasi mumkun degil. Baya macim var 3 bin kusur myclup 300 flanda online attim. Lag var mi var ama cok cok nadir belki 2-3 gunde 1 lagli mac yapiyorum belki yasadigim yer kici kirik sofya kullandigim net 100 megabit arti anasinin niniii kadar tv hd kanallar zart zurt verdigim pra 50 lira turkiyede heralde ottururler adami. Ben memnun kaldim pesten sizin kadar lagli mac yapmadim keyif aldim seneye alir oynarim sikinti yok bana gore

Lag konusuna katılıyorum. Benim net 50 mbit. Bende nadiren sıkıntı yaşıyorum.Anca Arap yarım adasından veya Güney Amerika dan rakip düşerse...

Bu arada şu 48 oyuncunun olduğu Madrid ve Juve oyuncuları ile Toty'bin bulunduğu ajandan top açmaya devam ediyorum. Nasıl beceriyorsam sürekli bronz top geliyor 🙈 4 tane daha bronz kaldı. Bronz bitince pes in bronz verme ihtimali kalmadığından kurtulurum herhalde,anca bu şekilde bronz vermeyi durduracak bana 😂

• 2 3 ay sonra yaptigim ilk maçta Araba 4 3 kaybettim oyun forumdan düşmemiş bi daha alışmam gerekecek

• Top çekmek için en kolay gp yi nasıl kazanırım Yeniyim arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum

• Pes ligi final oynanıyor biri 17 biri 20 yaşında. Vay bebeler vay

• Bronz yokki en kötü topçu 75 ten başlıyor

• 200 gp yaptım bugün top actım 18 i gümüş cıktı yuh dedim ama gümüşler bitti :) sarı ve siyahlar kaldı 18 top kasmaya devam pepe cıktı demin ramosu istiyorum birde buffon saldrımaya devam :)
  • sürekli beşiktas geliyor ne var bu beş,ktas da arkadas hhahaha ama beşiktaslıalrı yenmek ayrı bi keyif . şampiyon oldular 10 yılda bir havaya girdiler kamiller siz kimsiniz .... 15 şampiyonlukla hava atıyorlar hahahahaha
  • trufily T kullanıcısına yanıt
    zamanım cok usta kasıyorum caylakda takım ruhunda acemiysen özel msj at öğretim kanka
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHIHAD

Bronz yokki en kötü topçu 75 ten başlıyor

Gümüşe bronz demişim 😃 Bu arada yine gümüş geldi 🙈 Konami resmen dalga geçiyor benimle. 3 tane gümüş kaldı. Sanırım bunları da sırasıyla açtıktan sonra,en kötü sarı toplara geçecek

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SHIHAD

Bronz yokki en kötü topçu 75 ten başlıyor

Gümüşe bronz demişim 😃 Bu arada yine gümüş geldi 🙈 Konami resmen dalga geçiyor benimle. 3 tane gümüş kaldı. Sanırım bunları da sırasıyla açtıktan sonra,en kötü sarı toplara geçecek

Ben dün 5 tane açtım 3 gümüş bir altın birde siyah geldi ondan da marchisio çıktı😐

Bu arada para nasıl kasarim

• 
Sayfa: önceki 833834835836837
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.