Şimdi Ara

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2017 - ANA KONU / *MyClub* (836. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.251
Cevap
63
Favori
377.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 834835836837838
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mercansamet

sürekli beşiktas geliyor ne var bu beş,ktas da arkadas hhahaha ama beşiktaslıalrı yenmek ayrı bi keyif . şampiyon oldular 10 yılda bir havaya girdiler kamiller siz kimsiniz .... 15 şampiyonlukla hava atıyorlar hahahahaha

Arkadaş sana cevabını vermiş ama bende birşeyler soyliyim.

Oyundaki terk türk takımı beşiktaş 1.sebeb bu. İkinci ise türkiye 'deki internet çok kötü olduğu için hep türk rakip çıkması normal

Şampiyonluğa gelince 15 tane şerefli şampiyonluğumuz var. Zaten biz şampiyonluklar için kupalar için sevmedik BEŞIKTAŞ'ı !!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burda futbolu tartışmayalım bence herkesin tuttuğu takım var burda yazmaya başlarsak uzar gider

Şimdi bjk hakem hataları ile şampiyon oldu desem konu uzar da uzar

15 tane şerefli şampiyonluk demiş neye göre kime göre

Bu sene şampiyonluğu hak eden takım başak şehirdı

Ama onlara hakem destek atmadığı için bjk oldu

Bjk tutan hemen cevap yazar buraya futbol oyunu konusu olmaktan çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanblue001 -- 2 Haziran 2017; 23:4:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

Burda futbolu tartışmayalım bence herkesin tuttuğu takım var burda yazmaya başlarsak uzar gider

Şimdi bjk hakem hataları ile şampiyon oldu desem konu uzar da uzar

15 tane şerefli şampiyonluk demiş neye göre kime göre

Bu sene şampiyonluğu hak eden takım başak şehirdı

Ama onlara hakem destek atmadığı için bjk oldu

Bjk tutan hemen cevap yazar buraya futbol oyunu konusu olmaktan çıkar

Futbolu tartismayalim diyosun ama laf atmaktan geri durmuyosun! Beşiktaş hakem hataları ile şampiyon olmuşta başak şehir haketmiste zirvalayip duruyosun!

Başakşehir Beşiktaş'ı yenmedimi? Beşiktaş Fenerbahçe maçında son saniyede 2 puan kaybetmedimi?

Bu maçlarda hakemler Beşiktaş'a mı çalıştı? Zirvalama istersen...

• Bak işte bundan bahsediyorum hemen devreye taraftarlık giriyor işte

Neyse bu son mesajım bu konuya

Bak nasıl oluyormuş rakip takımlara laf atınca bjk laf gelince saçmalamak oluyor işte

Denemek için yazdim haklı çıktım

Özelde veya futbol konularında tartışalım

Başak şehir bjk yenmedi mi

Bjk fb maci berabere biterken yardım etmedi diyor

Sonra bana diyor futboldan anlamıyor gibi laflar

34 maç var 34 maçta da hakem yardım edecek değil ya

Neyse burda konu dağılmasın

Özel den yazabilirsiniz bana

• quote:

Orijinalden alıntı: sbs03

Pes ligi final oynanıyor biri 17 biri 20 yaşında. Vay bebeler vay

Final macini izledim, vay arkadas dedim yani bi acaip oynuyorlar gözüm yoruldu resmen pozisyon takip etmekten.
  • 20 25 mbit arasi net hızım var. Lag işareti cikmiyor ama oyunda 1 2 saniyelik gecikmeler var? Bugune ozel bi sey mi?

• uceelik kullanıcısına yanıt
    Adamlar biliyo bu işi. Biz durma orta kafa oynamaya çalışalım. İzleyene bile müthiş zevk veriyorlar. 17 yaşında çocuk ne goller attı daha finale gelene kadar. Spiker çıldırıyordu gülmekten. En sonunda aldı da 200 bin doları ve kupayı.

• Valla gözlerim yoruldu ama hakkatten güzel maç oldu. Penaltilara gitsin istedim de son darbeyi vurdu gene messi (" Güle güle harcasin cocuk biz daha izleyelim orta kafa golleri
  • Bugün bu sezonun son şampiyonlar ligi maçı;

21:45 - TRT1 - Final Maçı

• uceelik kullanıcısına yanıt
    nereden izleyebilriz link atarmısnız
  • Tarafsiz saha o yuzden Juve basar gecer orta sahasi defansi cok daha iyi kuvetli ve agresif 90 dk isi bitirir uzamaz mac

• Cardiff final macini izledim bence cok daha iyi oyucular var myclup icerisinde pes lig kasmamislar o yuzden iyi olan eleman goturmus karsisindaki cok zayifmis zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: uceelik

quote:

Orijinalden alıntı: sbs03

Pes ligi final oynanıyor biri 17 biri 20 yaşında. Vay bebeler vay

Final macini izledim, vay arkadas dedim yani bi acaip oynuyorlar gözüm yoruldu resmen pozisyon takip etmekten.

Kazanan cocuk hakketti kesinlikle.1-0 gerideyken inşallah o kazanır dedim,çünkü diğer rakip birşey oynamıyordu.

• Cevap verilecek yerler var ama vermiyecem

Biliyordum böyle uzayacagini konunun başka bir bölümde tartışalım

Yeri burası değil taraftar bölümü var orda doya doya tartışalım

Neyin ne olduğu belli araştırın bakın bu konu uzar da uzar

Pes myclub konusunda oyun hakkında değil de

GS fb bjk tartisiyoruz konu çok dağılıyor

• Beyler konu başlığına dikkat burası pes 2017 ana konu. Bilgi kirliliği olmasın

• myclub dan çıktım,online klasmana gireyim dedim birde.940 Puanlı birisi geldi,1,90 lık benteke'li Crystal Palace sı almıştı.benim puan yeni başladığım için düşüktü ve barça yı almıştım.maç başladı golu buldum.hemen orta kafaya geçti,benteke ye şişirme.sonuçta 3-0 oldu,sonra maçı durdu ve bağlantı koparmaya çalıştı.bende mesaj attım videoyu kayıt ediyorum,konamiye rapor edicem dedim.korktu heralde,vazgeçti kopmadı maç sonra.

ehh konami bir oyun yapıyorsun,orta kafa bug'lu.onu yeniyorsun bu sefer bağlantı koparma hilesi ile uğraşıyor adam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeXaS_GaL -- 3 Haziran 2017; 19:49:41 >
  • Dağılın buradan pes konuşun

• quote:

Orijinalden alıntı: tru****

quote:

Orijinalden alıntı: jim hatter

myclub dan çıktım,online klasmana gireyim dedim birde.940 Puanlı birisi geldi,1,90 lık benteke'li Crystal Palace sı almıştı.benim puan yeni başladığım için düşüktü ve barça yı almıştım.maç başladı golu buldum.hemen orta kafaya geçti,benteke ye şişirme.sonuçta 3-0 oldu,sonra maçı durdu ve bağlantı koparmaya çalıştı.bende mesaj attım videoyu kayıt ediyorum,konamiye rapor edicem dedim.korktu heralde,vazgeçti kopmadı maç sonra.

ehh konami bir oyun yapıyorsun,orta kafa bug'lu.onu yeniyorsun bu sefer bağlantı koparma hilesi ile uğraşıyor adam

Oyun oynanırken mesaj atabiliyor muyuz rakibe?

oyunu durdurup,kullanıcı ismine bakıyorum.sonra ana menüye dönüp mesaj bölümüne onun psn kullanıcı ismini giriyoruz! mesajı anca bu şekilde,işkence çekerek atıyoruz maalesef.

• Merhaba,

Arkadaşlar tartışma ve konu dışı mesajlar temizlenmiştir. Eğer devam edilirse gereken işlem yapılacaktır. Lütfen ilgili konula başlıkların da konuşabilirsiniz. Kural ihlali yapılmaya devam edilirse şikayette bulunmayı unutmayalım.

İyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mercansamet

nereden izleyebilriz link atarmısnız

Burada tüm maçları ( çeyrek final, yarı fina, final) bulabilirsin dostum
    https://youtu.be/9JXzGrSX3-k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sbs03 -- 3 Haziran 2017; 20:51:40 >
  • 
Sayfa: önceki 834835836837838
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.