Şimdi Ara

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2017 - ANA KONU / *MyClub* (838. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
17.251
Cevap
63
Favori
377.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 836837838839840
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Pesdb.net sitesinden kombinasyonlara bakabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar dayanamadım arabın birine geçen cuma günü giydirdim güzelce sonrasındaki gün hesabımın askıya alındığıyla alakalı bir mail geldi.

Merhaba Axxxxxxxxxxx.

Size Sony Entertainment Network hesabınıza erişiminizin geçici olarak engellendiğini haber vermek için yazıyoruz.

Bu karar 02-06-2017 tarihinde Message oyunu sırasında gerçekleştirmiş olduğunuz online aktivitelere dayanarak verilmiştir.

Hesabınıza uygulanan uzaklaştırma 3 gün boyunca sürecek olup, 06-06-2017 tarihinde kaldırılacaktır. Bu süre boyunca; online çoklu oyuncu, PlayStation Store ve diğer network özelliklerine erişiminiz olmayacaktır.

Hesaplara uygulanan uzaklaştırmalar tarafımızca oldukça ciddiye alınmaktadır ve uzaklaştırmaya neden olacak durumlar moderatörlerimiz tarafından dikkatlice incelendikten sonra uygulanmaktadır. Dolayısıyla PlayStation Destek hattının bu uzaklaştırmayı kaldırması ya da iptal etmesi mümkün değildir.

Tüm oyuncularımızdan PlayStation Network’ü kullanırlarken, bizi ve diğer oyuncuları düşünerek uygun ve saygılı davranışlar içerisinde olmalarını önemle rica ederiz. PlayStation Network’e geri dönüş yapmadan önce tüm oyuncularımızdan beklediğimiz Davranış Kurallarını öğrenmek için buraya göz atabilirsiniz. Kural ihlallerinin tekrarı durumunda, hesabınıza daha uzun süreli ve hatta kalıcı uzaklaştırmaların uygulanabileceğini lütfen unutmayın.

Saygılarımızla,
    SIEE Moderasyon Ekibi
    Sony Interactive Entertainment Europehttp://eu.playstation.com

şeklinde bir mail olmasına karşın dün gece 12'den sonra hesabımdaki blokenin halen devam ettiğini fark ettim.Hesabım ne zamana açılır fikir verebilecek olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scarfeys -- 6 Haziran 2017; 11:49:40 >

• Scarfeys kullanıcısına yanıt
    Engeli koydukları saatten itibaren 3 gündür.Gece 12 den itibaren değil.En kötü gün sonunda açılır.

• Sizede sürekli rincon ve lemina çıkıyor mu

• Bu sene oyunda formlarin random olması çok iyi oldu geçen sene full yeşildi .. Bu sene dengeli oldu .. Anca keyif almaya başladım oyundan ..

• quote:

Orijinalden alıntı: SHIHAD

Sizede sürekli rincon ve lemina çıkıyor mu

gelen adamları gönderirsen tekrar tekrar gelir.elinde tutacanki tekrar gelmesin ve sarı siyah oranları yükselsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: kacanga

quote:

gelen adamları gönderirsen tekrar tekrar gelir.elinde tutacanki tekrar gelmesin ve sarı siyah oranları yükselsin

Öyle yapıyorum da 3 4 tane hesap açtım hepsine de aynı oyuncular geliyor

• quote:

quote:

quote:

oyuncu sayısı az hepsini açmadan iyi oyuncu vermez konami işini bilir.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Peki öteki gol atan oyuncuları açmak mantıklı mı

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

çokaçamıyosan ordan açmak daha mantıklı olabilir. öbüründe iyi oyuncuları en son verecek büyük ihtimal . açanlara genelde öyle olmuş

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

çokaçamıyosan ordan açmak daha mantıklı olabilir. öbüründe iyi oyuncuları en son verecek büyük ihtimal . açanlara genelde öyle olmuş

Anladım sağol

• valla arkadaslar ben bugün playstatıonumu satısa cıakrdım pes 17 y lebirlikde oynanmaz bu oyun gerek te yok paramızla rezil oluyoruz son kampanyadan oyuncu kastım siyahları en sona bıraktı konami oha dedim .... neyse inat ettim hepsini aldım 10 mactı gol atamıyorum 2 klasmana kadar fresiz geldim takım mallastı yok ruhmus yok suymus ronaldo oynamıorsa neden alıyorum bu adamı vs neyse satıyorum kurutluyorum bir daha eve sokmam bu salk oyunu size arkads tavsiyesi sizde almayın bu salak oyunu adamlar paramzıla bizi sinr krizi geciriyorlar gerek yk
  • quote:

Orijinalden alıntı: mercansamet

valla arkadaslar ben bugün playstatıonumu satısa cıakrdım pes 17 y lebirlikde oynanmaz bu oyun gerek te yok paramızla rezil oluyoruz son kampanyadan oyuncu kastım siyahları en sona bıraktı konami oha dedim .... neyse inat ettim hepsini aldım 10 mactı gol atamıyorum 2 klasmana kadar fresiz geldim takım mallastı yok ruhmus yok suymus ronaldo oynamıorsa neden alıyorum bu adamı vs neyse satıyorum kurutluyorum bir daha eve sokmam bu salk oyunu size arkads tavsiyesi sizde almayın bu salak oyunu adamlar paramzıla bizi sinr krizi geciriyorlar gerek yk

Benim takım mala baglayinca birkaç gün diğer hesabimdaki orta halli kadromla oynuyorum kendimi canavar gibi hissettiğim bir an ana hesaba dönüp iki maç tabiri caizse yardirarak kazanıyorum sonra takım normale dönüyor .. Bunu yaparkende eşleştirme ayarlarını ful random yapiyorumki 400-500 lük rakip gelsin diye tabi şansızlık 1000 puanlı rakip gelebilir o zaman kazAnmaya bakın yenilirseniz devam etmeyin birkaç gün daha ara verin .. Yoksa momentum sizi iki üç klasman dusurene kadar pesinizi bırakmıyor .. Ben böyle bir çare buldum ki emin olun burayada yazıyorum pes 18 de de bu böyle olacak şimdiden tedbirinizi alın.. oyundan zevk almak istiyorsanız ..

• Bu sene bu oyunun tek hesapla oynanmayacaginin farkına vardım ... Birkaç hesapla oynayınca söyle artilarida oluyor arkadaşlar ..

- Daha çok top ceviriyorsunuz .. Oyuna daha da bir heyecan geliyor ve oyuncu çeşitliliği artıyor .. yeni oyuncular kesfediyorsunuz ...

- Hesaplar arası geçişleri uzun tutarsaniz atıyorum 2. Veya 3. Hesabınıza bir hafta arayla girerseniz oyun size iyi topçular veriyor.. bunu sadece siyah toplar için yapmıyor örnek : sarı morata yada gümüş kanat oyuncusu aleix sancez gibi..Ama inanın ara verip girdiğiniz diğer hesaplarda siyah top çıkma ihtimali en az 3 kat artıyor .. bunu konami neden yapıyor sebep yeni kullaniciyi oyuna baglamak yada sık sık girmeyen kullaniciyi daha sıklıkla girmesini saglamak coins aldırmak vs .. tamamen ticari bir planlama ...

- Ana hesabininiz iddali hesabınız olduğu için kendinizi pes oynamak için hazır hissettiğiniz anda gireceginiz hesap olacak ama bazen yorgun olabiliyorsunuz yada zaman geçirmek için girdiğiniz oluyor .. o zamanlarda da yan hesaptan takilabiliyorsunuz ...

- Bu yıl bildiginiz üzre oyunda siyah topların pek bir anlamı yok .. Siyah toplar forvette Ronaldo messi cavani defansa pique boateng ramos ortada kross modric ve kanatlarda bale alexcis sances gibi fark yaratan topçular olmadıkça anlamı yok.. Diğer siyahlar momentum vurduğu zaman ne kadar etkili oynarsınız oynayın bir yere kadar .. Onun için amaç siyah top olmamalı doğru oyuncular olmalı .. bunuda cebinizden 400-500 tl çıkartıp doğru zamanda coinse asılarak yapabilirsiniz örnek Şampiyonlar Ligi agenti .. Bu sebepten eğer para vermicem diyorsanız ve gp için zamanımızda yoksa farklı hesaplardan oyunu oynamak oyunda sinir olmamak ve keyif almak için iyi bir yöntem..

- Yan hesabın diğer bir avantajı kendi taktigini bulamayan arkadaşlar için güzel bir yöntem .. farklı td leri yan hesaplarda deneyebilirsiniz.. Ama başarılı olmak için en iyi TD nizi kesinlikle şimdiden belirlemeniz ve yan hesaplardan da bu td çıktığı zaman aynı anda o tdyi almaniz gerek ... sebep şu farklı taktiklerle aynı oyununuzu ve başarıyı yakalamak imkansız ...yönetim beceri desteği ve taktik antremanini boşa harcamayın yan hesaplarda işinize yarayacak .. Ayrıca pes 18 için ve pes 17 ye yeni başlayanlar için yazıyorum oyunun verdiği 50 myclup paralarını top çevirmeye harcamayın çünki oyun başladığında istediğiniz td kilitli geliyor ve sadece myclub parası ile alabiliyorsunuz ..yoksa coins almak zorunda kalırsınız ...

Şimdi gelelim oyun planı ve oynanisa:

Önceden belirttiğim gibi doğru td çok önemli öncelikle en iyi td yi belirlemek şart .. Ben oyunu pes 2011 den beri online oynuyorum offline sega atarilere dayanıyor hiç girmeyeyim .. Bu tecrübeyle yazıyorum 4-2-2-2 sistemi oyunun en dengeli taktığı .. Eğer özel bir oyun yapınız yoksa (örnek 3-5-2 uzun top veya 4-3-3 orta kafa gibi ) 4-2-2-2 sistemi oyunda herşeyi yapabileceğiniz ve iyi bir gamer olmaniz için en iyi taktik .. Diğer taktikler savunmada yada ofanstaki çeşitlilik açısından acizlikleri var .. örnek 3-5-2 oynarsınız kartları oynayan rakibe karşı 1-0 geride baslamaniza .. 4-3-3 taktığı ise ofansta forvetiniz tek kaldığından sizi kanatlara yoneltecek ve orta kafaya zorlayacaktir .. kısır maçlar gecireceksiniz 4-3-3 ün esnek oyun yapısında td niz varsa ilerde daha çok pozisyon bulacaksınız ama gobekleriniz de atağa cikacagindan çok tehlikeli kontralar yiyeceksiniz .. Bu sebepten 4-2-2-2 diyorum..

2. onemli nokta aldığınız td nin defansif taktığı ana taktiginin tam zıttı olmalı .. yada tam tersi olan farklı bir td bulmalisiniz .. Td niz ana taktikte ortadan atak yapiyorsa defansif taktiginde kesinlikle geniş , ana taktikte top çevirme ise defansif taktikte yada aldığınız yardımcı antrenorde kesinlikle kontra atak yapmalısınız .. bunun sebebi rakip 3-5-2 yaparsa geniş , rakip kanatlardan gelir ve orta saha zayifsa ortadan atak yapmak sizi 1:0 önde baslatacaktir.. my clubta taktik inanılmaz önemli arkadaşlar farkı göreceksiniz ..

3. Kısım gelişmiş taktikler rakip kanattan geliyorsa kanatlara yada aciklara sıkı markaj ortadan geliyorsa ortaya sıkı markaj vermek çok işe yarayacaktir..

4. Kısım doğru futbolcusu ve oynatmak 4-2-2-2 de kanatlar kesinlikle hızlı santraforun hizi gücü iyi ve kafaci diğer gf nin ise hızlı ve pasor olması şart .. bitirici ve güçlü olmalarida kesinlikle onemli.. orta saha kesici pasor ve hızı ortalamanin biraz üzerinde olmalı .. stoperlerin biri kafaci diğeri hızlı kesici beklerin ise güçlü ve hızlı olması şart...

Gelelim bilek kısmına arkadaşlar kesinlikle bu oyun monoton pas yaparak yavaş ve zayıf refleksle oynamıyor .. hızlı düşünerek agresif baskılı bol sut atarak baskılı oyanayarak kazniliyor .. rakibe basarken kesinlikle R1+R2 ile manuel kontrol le rakibe basarak ve pas yollarını kapatarak ani ve doğru zamanda çoklu presle baskı yapip kapinca hemen doğru paralarla rakip dogrulana kadar hızlı cikilarak barselona misali oynanıyor .. ve buldugunuzu atacaksınız arkadaşlar .. o joysticki eskiteceksiniz .. oyun bitene kadar joyistic eskiyecek başka çaresi yok .. etkili git futbol .. Eğer bunu yapmazsınız yeni oyun sisteminde tüm maçlarınız 100 de 50 kazanma ihtimaline kalıyor momentum sizden olursa kazanırsınız ve orta dereceli bir oyuncu olursunuz ..

Bunları neden yazdım ?

Forumda arkadaşlar gerçekten pese gönül veren arkadaşlar ve başarılı olmak istiyorlar ve gerçekten olmayınca uzuluyorlar .. şimdiye kadar başarılı olamadiysaniz yada oyun sizi çileden cikaryorsa ve oyunuda bırakamiyirsaniz bu yazdıklarımı lütfen deneyin ve uygulayın .. Bana dua edeceksiniz ;) saygılar iyi eğlenceler ..

Not:: Daha yazacak çok şey var ama parmaklarım gitti yazamiyom .. ilerde gene yazarım ..

• quote:

Orijinalden alıntı: mercansamet

valla arkadaslar ben bugün playstatıonumu satısa cıakrdım pes 17 y lebirlikde oynanmaz bu oyun gerek te yok paramızla rezil oluyoruz son kampanyadan oyuncu kastım siyahları en sona bıraktı konami oha dedim .... neyse inat ettim hepsini aldım 10 mactı gol atamıyorum 2 klasmana kadar fresiz geldim takım mallastı yok ruhmus yok suymus ronaldo oynamıorsa neden alıyorum bu adamı vs neyse satıyorum kurutluyorum bir daha eve sokmam bu salk oyunu size arkads tavsiyesi sizde almayın bu salak oyunu adamlar paramzıla bizi sinr krizi geciriyorlar gerek yk

Ya birader ne stres yaptın sen bu oyuna bu kadar. Yahu sinir etme kendini valla yazik olucak sana bak. Rahat ol ya zekvine bak olmuyosa baska oyun oyna kasma kendini şuna lütfen hacım

• mercansamet M kullanıcısına yanıt
    En iyisini yapmışsın şu pes 2017 kurtulmak dan

Başka oyun oynamıyorsan ps4 satman da doğru karar

Günde 2-3 maça düşürmüştüm artık oynamayı düşünmüyorum pes 2017 yi

Formlar rastgele oldu oyun iyice bitti

Saçmalıktan başka birşey değil adamın puanı 900 kusur son maçta 1 beraberlik 4 mağlubiyet aldım

Ben 24 de 24 yapmışım adam geldi yendi beni

Umarim seneye her 5 galibiyete artı puan vermezler

Ne zaman artı puan verecek noktaya gelsem rakip maçı alıyor bir şekilde

Artık seneyi bekleyecem pes 2018 ne değişir artık orasını bilemem

1015 puanım var bu kadar sinir olduğum bir pes serisini hatırlamıyorum

• istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    Fb ile gs yi de koyacaklarmış pes 18 e bjk ile birlikte.bu güzel haber

• quote:

Bana da çıktı 2 si.Özellikle göndermedim. Son temsilcide adam sayısı az diye baya top açtım. 10-15 arası kaldı. Tabi ki de önce tüm gümüş toplar çıktı.Hatta şöyle söyleyeyim yalnızca 1 tane siyah top çıktı o da sarıda durduktan sonra siyaha geçti. Kısacası top çıkma olayı şans fln değil.Değişik bir kombinasyonu var pes in.Muhtemelen kadroya göre kurulmuş bir olay. Kadronda iyi oyuncular varsa,diğer siyah topları kura ile toplaman çok zor.Ancak tüm topları açacaksın gp varsa. Malesef 1 gün kaldığı ve gp bittiği için pek başarıya ulaşamayacağım ben.

• mercansamet M kullanıcısına yanıt
    Az önce bende yazdım.Siyahları sona bırakıyor.

Bana göre oyunda bu tarz bir yazılım olmaması lazım.Kura ise kura,şans ise şans...Ancak bu oyunda belirli algoritmalar var oyuncu çıkması ile alakalı.Ayrıca dediğin olay bende de oldu.Süper oyuncularla takımı oluşturdum ve sürekli kaybettim.Sonra dandik 4-5 tane oyuncu koydum 11 e,her vurduğum giriyor bir şekilde ve kazanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Koç_hisarlı

Fb ile gs yi de koyacaklarmış pes 18 e bjk ile birlikte.bu güzel haber

Kesin bilgi mi? Link fln var mı bununla ilgili?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExTx -- 7 Haziran 2017; 10:55:57 >
  • 
Sayfa: önceki 836837838839840
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.