Şimdi Ara

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2017 - ANA KONU / *MyClub* (839. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
17.251
Cevap
63
Favori
377.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 837838839840841
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    başkan hemen sat yada 18 i alma paramzıla rezil oluyoruz gecen arkadas bana enayimisn sen diyor o kadar para kasıyorsun siyah top yok :) yok kredi kartıyla top cevirenlere laf bile sölenmez diyor adamlar oyuna müdahale ediyor paramla becerileirmi kısıtlıyor oldu .. linsans alamıyorsun birde bırak ya bir de 240 tl yok plus üyelik 150 tl sonra sonuc hüsran sacma sapan işler harbiden bagımlılık kurtuldum ben kapattım kutuya koydum satıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExTx

quote:

Orijinalden alıntı: SHIHAD

Sizede sürekli rincon ve lemina çıkıyor mu

Bana da çıktı 2 si.Özellikle göndermedim. Son temsilcide adam sayısı az diye baya top açtım. 10-15 arası kaldı. Tabi ki de önce tüm gümüş toplar çıktı.Hatta şöyle söyleyeyim yalnızca 1 tane siyah top çıktı o da sarıda durduktan sonra siyaha geçti. Kısacası top çıkma olayı şans fln değil.Değişik bir kombinasyonu var pes in.Muhtemelen kadroya göre kurulmuş bir olay. Kadronda iyi oyuncular varsa,diğer siyah topları kura ile toplaman çok zor.Ancak tüm topları açacaksın gp varsa. Malesef 1 gün kaldığı ve gp bittiği için pek başarıya ulaşamayacağım ben.

Bana gumusten siyaha geçti ronaldo cikti dünde saridan listayner çıktı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mercansamet

başkan hemen sat yada 18 i alma paramzıla rezil oluyoruz gecen arkadas bana enayimisn sen diyor o kadar para kasıyorsun siyah top yok :) yok kredi kartıyla top cevirenlere laf bile sölenmez diyor adamlar oyuna müdahale ediyor paramla becerileirmi kısıtlıyor oldu .. linsans alamıyorsun birde bırak ya bir de 240 tl yok plus üyelik 150 tl sonra sonuc hüsran sacma sapan işler harbiden bagımlılık kurtuldum ben kapattım kutuya koydum satıyorum

Pes 2018 yine alırım

Fifa hiç iyi değil fifa daha beter olduğu için mecbur pes alacağız yine rakip oyun iyi değil

Ps4 satmam ps5 çıkmadan çünkü sadece pes oynamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Koç_hisarlı

Fb ile gs yi de koyacaklarmış pes 18 e bjk ile birlikte.bu güzel haber

Bayern Münih geri geliyor mu lisansiz olarak bu önemli benim için

GS nin olması sadece forması orijinal olduğu için güzel gelişme yoksa takım olarak çok kötü yapıyorlar

Ofline olarak gs fb maci yapılır arkadaşla

Neyse buda güzel bir gelişme

• bu konami var ya çok çakal bi şirket ya da bana garezi var.şampiyonlar ligi agentında 25 oyuncu kalmıştı açmadığım ronaldo dahildi buna, 24 tane topu açtım ve tabii ki ronaldo 25. topta geldi ne diyim ki sana eyy konami, bu kadar uğraştırmana değdi mi acaba?
  • ExTx E kullanıcısına yanıt
    pes 18 konusunda arkadaşlar link koymuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koç_hisarlı

pes 18 konusunda arkadaşlar link koymuş

Konami den resmi bir acıklama gelmeden bu tür sitelere inanmıyorum her sene var böyle siteler ama çoğu gerçek çıkmıyor

İlerleyen zamanlarda kesinlik kazanır

Zaten gb fb bjk 3 takımın oyunda bulunmaması hata en büyük hata ise Bayern Münih lisansiz da olsa oyunda bulunmaması çok kötü bir durum

Almanya liginin en iyi takımıni almıyor b.dortmund schalke alıyor sen önce Bayern Münih al sonra diğerlerine bakarsın

• Bu orta kafa trollüğünü en çok Türkler yapıyor. Yabancılar genelde düzgün oynuyor. Ne zaman Türk'e rastlasam hep orta kafa.

Ne saçma sapan bir milletiz...
  • geçen hafta ağır küfür ettiğim iin konamiye siteden 1 hafta ban yedim arkadaş bu oyun hakkatten oynan maz hale geldi elimde tüm siyahlar var 3 aydır kastım gp hepsini açtım topların ama hiç bir anlamı yok bu zamana kadar fifayı hiç almadım ama bu sene fifayı denemeyi düşünüyom artık gerçekten bu pes iyi ce işkenceye döndü ya arkadaş anlıyoz siyah topları sona saklıyo coins için eywallah ta maça bariz şekilde müdahale ediliyor maçın içinde bunu artık inkar eden adamda ben oyuncuyum demesin LAG var MOMENTUM var SİYAH TOPLARDA scrip var oyunda farklı şekillerde de açık lar var demo suyla hiç bi alakası yok 2016 2017bu serisi tam çöp pes in onlıne my club coins çıktı PES bitti. ben bunu anladım fifayı ps1 varken oynamıştım sanirım bi kaç defa yaşım 33 yıllarca japon 3 ten beri pes oynuyom ama artık gerçekten bıktırdı saçma sapan serverler araplar biyandan momentum bi yandan bi ri düzelse öbürü sorun çıkarıyo bu sene FİFA yı denicem adamlar şili ligini bile koydu be TÜRKİYEDE yıllarca satış yaptığı halde konami türkiye ligini getirmedi daha doğrusu türkiyede ki fan larını ciddiye bile almadı FİFA yı bi konuda tebrik ediyom onlardada momentum olabilir ama en azından adamlar türkiye ligini getirdi yarın bi gün Türkçe spikerde gelirse şaşırmam PES yine bu sene barselonayla anlaştı adamların işi gücü üç kahıt yine 4 tane llisanslı takım 10 tane stadyum al sana maç oyunu bumu yani her sene aynı avuntu gerçek oyun fiziği gerçek kontrol ışıklandırma şömyle karlar yağıcak yamur yağıcak falan filan şunu kabullenmek lazım pes uzun zaman önce bitti bizler yıllaın pes fanı olduğumuz için buunu hep görmezden geldik 19 yıldır bu oyunu oynadım belkide yılların verdiği vefadan dolayı hep idare ettik ha bu ene ha bu sene diye diye kendimizi avuttuk konamiyse sadece para para dedi 2016 için de hep böyle ver yansın etmiştik 2017 şöyle gzel böyle güzel olucak diyoduk hep kendimizi avutuyoduk 2017 de aynı 2018 de de aynı şeyleri dicez eminim o yüzden bir yıldaha bu kadar sinir ve stres yaşamak istemiyom baya baya insanını keyfibni kaçırmaya başladı bbu oyun CRASHH BANCDİCOOT ön siparişi verdim bi süre onu oynarım ilerde büyük ihtimalle fifayı bi denerim herkeze iyi eğlenceler

• Arkadaş gülen mi ağlan mi yok böyle birşey gerçekten yok

Maca başladık full lagli konami oyunu kesmiyor dk 90 +2 de maçı hükümsüz sayıyor 4 dk uzatma vermişti

90 dk oynat maçı kesme son 2 dk maçı kes

Rakip hile yaptı diyecem ama adamın puanı 400 son 5 maç yenilmiş

15 dk araya gitti böylelikle daha nasıl bir saçmalıklar göreceğiz bakalım

Dönüp dolaşıp bu Beyinsiz oyunu tekrar oynuyorum ya bende de akıl yok ne uğraşıyorsun ki 1000puan da yapmışsın

Konami den ricam oyunu online olarak çıkarmasın

Ofline olsun

Eğer illa çıkacaksan online daki olan saçmalıkları düzelt en azından

Pes 2018 de tüm ligler tüm stadyumlar olsa ne olur olmasa ne olur

• Darkxking35 kullanıcısına yanıt
    Ben sadece futbol oyunu oynadığım icin her sene hem pes hem fifayi aliyorum,ilk sattığım hep fifa oluyor,fifa şili ligini turkiye ligini alıyor ama ne futbolcuların yüzlerini ne de özelliklerini benzetebiliyor yani lisansın pek bi degeri kalmıyor.bu senede ciktigi ilk gun alicam ikisinide nasip olursa

• istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    dostum sana bişey diyimi belkide bu bağlantı koparma işini bile konaminin kendisi yapıyodur banada çok denk geliyo koparcak adam zamanında koparır son 3 dakka kala bağlantı kopuyo bazen mantıksızca rakip 3 0 yeniliyo dakka 86 olmuş kopartırmı bence o dakkaya kadar beklemez karşımızdaki adam bu iş konaminini bence tasarladığı vede açığa çıkarmadığı bi özellik bence ne dicek biz tüm oyuncularımızı oyuna bağlı tuta bilmek için gerektiği zaman dengeyi sağlamak için bağlantıyı koparıyoz diyemezler ama be nce bu bağlantı kopma olayı konamiyle ilgili dediğin gibi adamların 10 maçından 7 si lag lı kardeşim bide momentum yiyioz üstüne değil Ronaldo messi maradona pele olsa ne yazar adamı adam gib ioynatmamıza izin vermioki konami bunlar resmen yola milleti tokatlamaya çıkmışlar sana katılıyorum o yüzden lisans alsada bi cacık olcağı yok bu çekik gözlülerin
  • Koç_hisarlı K kullanıcısına yanıt
    dostum japon 3 ten beri oynuyom futbolcu yüzleri benzetmed pesin üstüne yok haklıısın ama oyun oynanmıyoki yüzleri bire bir aynı olsa ne olur ben istediğim gibi özgür ce oyunumu oynuyamadıktan sonra oyun bana zırt pırt mudahaleedicekse tam ben 3 0 öndeyken maç zırt pırt kopucaksa lag olucacksa ben ne anladım yüz modellemesinden o kadar yüz modelleme sinide artık önemsemiyom konaminin sayesinde sinir olmaktan bizim gibi hayranlarını zorla fifaya sürüklüyor oyun yok ki ortada yüz ve ya oyuncu özellkleri olsa ne olur oyun için de bi tane skill özel hareketleri yapamıyom ki onlıne maçlarda my club te çünkü oyun sana pas bile attırmıyo kasmaktan lag tan değilki sen skill hareketleri yapıcan fifayı incelicembi süre aklıma yatarsa büyük ihtimal bende fifaya geçicem eskiden bu forum da ne sohbetler döner di be oyunun çıkmasına 5 ay kala sohbetler düşüncelerimizi yazardık artık pes forumu bile iyiden iyiye bitti bunu kabul etmek lazım fifa oyuncularına daha çok önem veriyo adamlar bu sene server bile çıkarmışlar artık laf falan olayı olmucakmış bu sene adamlar bu seneki şikayetler üzerine hemen oyuncularının isteğine önem verdiğini gösterdi yine fifa18 de serverler yeni ve özel olucakmış herkezin bölgesine göre

• Gp ile alınan bir menajer önerirmisinz şuan 4-3-3 oynuyorum.4-3-3 olarak bir tane var oda myclup parasıyla alınıyor birde oyuncu gibi temsilciden falan menejer alınıyor mu
  • Oyuna girdiniz, maç başlamadan önce oyunu durdurup menüye bakın. Eğer ağır hareket ediyorsa vay halinize.

İsmini kendisine sormadığım için paylaşmayacağım, forumdan geçen sene arkadaş listeme eklediğim bir arkadaşla bugün Bakırköy'de buluştuk. Online maçlarda tek galibiyetim oldu kendisine oda kendi kalesine 3 gol attığı için. Oyun takası yaptık ve PlayStation cafede 2 saate yakın Pes17 oynadık. Bakın büyük harflerle yazıyorum ONLINE’DA HIC YENEMEDIGIM ARKADAS BENDEN 7 MACTA 36 GOL YEDI VE SADECE 4 GOL ATABILDI. 7 galibiyet aldım arka arkaya kendisinden. Bu arada her ikimiz içinde tüm oyuncu formlarını en üst duruma getirdik. Az önce yeniden karşılaştık dostluk lobisinde YOK ARKADAŞ BEN PAS DAHI YAPAMIYORUM. Menüde bile takılmalar var, pas attığım adam topu alıp, düzeltip ondan sonra pas yapabiliyor ve takip topu çoktan almış oluyor. 6-0 bitti maç. Oynamayalım deyip kapattım PS’i. Bunun sebebi Konami’mi, TTNET’mi bilmiyorum ama beni delirmeden önce oyunu bırakmalıyım.

• quote:

Orijinalden alıntı: disclosure

Oyuna girdiniz, maç başlamadan önce oyunu durdurup menüye bakın. Eğer ağır hareket ediyorsa vay halinize.

İsmini kendisine sormadığım için paylaşmayacağım, forumdan geçen sene arkadaş listeme eklediğim bir arkadaşla bugün Bakırköy'de buluştuk. Online maçlarda tek galibiyetim oldu kendisine oda kendi kalesine 3 gol attığı için. Oyun takası yaptık ve PlayStation cafede 2 saate yakın Pes17 oynadık. Bakın büyük harflerle yazıyorum ONLINE’DA HIC YENEMEDIGIM ARKADAS BENDEN 7 MACTA 36 GOL YEDI VE SADECE 4 GOL ATABILDI. 7 galibiyet aldım arka arkaya kendisinden. Bu arada her ikimiz içinde tüm oyuncu formlarını en üst duruma getirdik. Az önce yeniden karşılaştık dostluk lobisinde YOK ARKADAŞ BEN PAS DAHI YAPAMIYORUM. Menüde bile takılmalar var, pas attığım adam topu alıp, düzeltip ondan sonra pas yapabiliyor ve takip topu çoktan almış oluyor. 6-0 bitti maç. Oynamayalım deyip kapattım PS’i. Bunun sebebi Konami’mi, TTNET’mi bilmiyorum ama beni delirmeden önce oyunu bırakmalıyım.

Oyuna 1 2 hafta önce başladım. İlk başta Ibrahimovic i aldım gidene kadar oynadım maçlarda 0 lag vardı gelene geçene 5 6 attım 600 lere ulaştım.

Daha sonra ibra gitti nedense baya bir kasmaya başladı. Özellikle Q tuşu hiç çalışmıyor. Yediğim gollerin çoğu kontra atak ve kenar ortaları. Mesala adam kontraya çıkıyor Q ya basınca normalde stoperi seçmesi gerekirken beki veya orta sahadaki adamı seçiyor ve sürekli gol yiyorum

Bence bunda hem internetin hemde oyunun payı var

• Bence bizler futbol oyunu oynayanlar bayagi salagiz aslında fifacilar da pesciler de ( online oyuncular ) yani bi insan neden sinirlendiği şeyi inatla oynamaya devam eder kaybettikce zevk aliyoruz ama oyunu çözünce seri galibiyetler almaya basliyorsun. Son 30 maçımda 1 maglubiyet 2 beraberlik aldim. Oyunun en önemli noktası bence hafta sonu onlinedan uzak durmak. Hafta sonlari baska bi dunya oluyor online. Hem lag oluyor neredeyse her mac hem de momentum. Bunun dışında zaten maçın içinde bazi dakikalarda gölü yiyecegiz hayvan gibi bağırıyor. Ozellikle aut vuruslarinda belli oluyor bu. Ileride l.traore olsa bile autu dikiyorsunuz kafa topunu onlar aliyor ve bi anda kizildeniz gibi defansinizim ortası açılıyo eger gol girmez aut olursa yine ayni senaryo. En önemli nokta burasi bu dakikaları atlattiginiz zaman genelde rahat kazaniyorsunuz.büyük ihtimalle onlineda yenemeyip offlineda yendiğiniz adam da çözmüştür onlinei.

Bana da artik fifa daha cazip gelmeye başladı. Hazir indirime de girmis aslinda denemek lazim.

• Maradona,Konami ile sözleşme imzalamış.2020 yılına kadar Konami oyunlarında yer alacak.

http://www.pesfan.com/blog/2017/06/07/konami-sign-deal-with-diego-maradona/

https://www.konami.com/games/corporate/en/news/release/20170607/?cm_sp=01-_-release-_-20170607-e

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExTx -- 8 Haziran 2017; 10:12:47 >

• arkadaşlar yeni kampanya var mı? eskisi bugün itibariyle bitiyodu sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scarfeys

arkadaşlar yeni kampanya var mı? eskisi bugün itibariyle bitiyodu sanırım.

amerika milli takımları yıldızları gelmiş
  • 
Sayfa: önceki 837838839840841
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.