Şimdi Ara

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2017 - ANA KONU / *MyClub* (841. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.251
Cevap
63
Favori
377.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 839840841842843
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EfsaneFocus

ADSL (8 mbps) di VDSL (24mbps) geçtim, binaya gelen kablolarıda kontrol ettirdim.
    Upload/ Download hızım stabil hale geldi.
    Ping im 8ms lerde, Port uda açtım ama yine bağlantı işareti çıkıyor, tuşa neredeyse 3 defa basıyorum algılasın diye ama nafile..

Arkadaşlar internet hizi etken lakin yuksek paralar verip internet hizinizi artirsanizda oyunda laq olacaktır onune gecemezsiniz.niye bunu söylüyorum aciklayayim.

Xbox oneda oynuyor ben oyunu.titanfall 2 ve bf 1 sahibiyim ayricam.titanfallda 2 de ortalama 65 ms gecikme oluyor server belcikada normal bir ping oyuna sknti yapmiyor.bf 1 de 85 ms saniye server italyada ve oyun icinde herkesin pingini gorebildigimden sunu gordum ingilterede oynayan bir arkadasim 17 pingle oynuyor.

Yani internet hizi degil oyunu agirlastiran bizim servere uzakligimiz ne yaparsaniz yapin o server yakina gelmediği surece yani yunanistan olur avusturya olur o zaman laqsiz oyun oynarsiniz .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    R2 + sag analogu saga dogru basılı tutup + sol yon tusuna ard arda basarak yapıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: sbs03

Arkadaşlar dün bi maçta yediğim golleri paylaşıyorum sizlere. Maçta 4 gol yedim 4 ü de bu şekil. Yaklaşık 1000 maç yaptım ilk kez böyle bi oyuncuya rastladım. Eleman böyle böyle 950 puan yapmış. Özellikle futbolalways arkadaştan yorum bekliyorum.

https://youtu.be/7WUTqquLe2E

Aptal bir bug

Yapılışı çalımlara yatkın oyuncularla denersen sağ analog yukarı veya aşağı (hangi yöne çekersen) yön tuşları da rakip kaleye.

Kurtulma da R2 basılı tut rakibi önüne al, bir yandan da kare basılı tut ikinci oyuncun rahatsız etsin arkadan, asla direkt X presi yapma.

Bana denk gelse şu bebe çalım nasıl atılır bi gösterirdim ona, maçın ortasında modemi kapatırdı

• Football Always kullanıcısına yanıt
    Maç daveti yap bence hocam çok gıcık oldum bebeye

• quote:

Maç daveti yap bence hocam çok gıcık oldum bebeye

Tekken 7 aldım, eski bir Tekken + Mortal Kombat oyuncusu olarak ona sardım bu ara, bakalım aklıma gelirse pes açtığımda söz

Böyle çalım atılır dicem ona

https://youtu.be/k-ydi34ShFY

• sbs03 S kullanıcısına yanıt
    sinr bozucu baska da bi bok bildigi yok öğrenmiş yutubden mal hep aynı böle tipleri enggele banada bugün iranlı biri geldi paso uzan pas yapıor midem bulandı su oyunu paslı oynayan daha görmedim köşe direklerde kuyu var sanki her kes orta gol .. mal dolu pes
  • quote:

Arkadaşlar dün bi maçta yediğim golleri paylaşıyorum sizlere. Maçta 4 gol yedim 4 ü de bu şekil. Yaklaşık 1000 maç yaptım ilk kez böyle bi oyuncuya rastladım. Eleman böyle böyle 950 puan yapmış. Özellikle futbolalways arkadaştan yorum bekliyorum.

Troll bir veletmiş. Bir de gitmiş Barcelona'yı seçmiş ezik.

Manchester United ile bunun beynini patlatırım

• istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    kardeşim o neymarın hareketini nasıl yapıon
  • Ne zamandir mycluba girmiyodum baktim 100k var eziyim top ceviriyim dedim o muzik sesi ne ya (: 2 top cevirdim 3. Ye dayanamadim ciktim

• quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

quote:

İlk defa pesde böyle birşey görüyorum neymar resmen dans ederek gol atıyor onu nasıl yapıyor acaba o nasıl birşey öyle

kardesim neymarın harekeini nasıl yapıon

• quote:

Orijinalden alıntı: ser.ka

quote:

quote:

İlk defa pesde böyle birşey görüyorum neymar resmen dans ederek gol atıyor onu nasıl yapıyor acaba o nasıl birşey öyle

O atmadı. Bana sorman lazım. nasıl yedin o golleri diye

• arcantine saçma bi sekilde yenidim kendi kaleme gol atarak ve cektğim sutların hiçbiri girmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ser.ka

quote:

quote:

Ben atmadım hareket yapmayı zaten bilmiyorum öyle rastgele birşeyler yapıyorum arada bir adam ne güzel yapıyor o hareketi

• peki hızlı nasıl kasabilirim gp bide taktik ne önerirsiniz
  • Gelecek sene oyunun acil olarak bu aptal mağlubiyet serisi muhabbetinden kurtulması gerek ... Kazanmak için oyunda ne gerekiyorsa yaptım olmadı kurtulamıyorsun .. Hiçbirşey yapamazsa lag yaptırıyor .. Rakibin gol atması için kare tuşuna basması yeterli .. Böyle bişey yok.

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2017 - ANA KONU / *MyClub*

• quote:

Orijinalden alıntı: pesexpert

Gelecek sene oyunun acil olarak bu aptal mağlubiyet serisi muhabbetinden kurtulması gerek ... Kazanmak için oyunda ne gerekiyorsa yaptım olmadı kurtulamıyorsun .. Hiçbirşey yapamazsa lag yaptırıyor .. Rakibin gol atması için kare tuşuna basması yeterli .. Böyle bişey yok.

Benim yaptığımı yapıcaksın baktın seri maglubiyet alıyosun. Yavasca kolu yerine koyuyosun ve kapatiyosun. Baska oyun oyna yada o gun veya 1 2 gün oynama düzelir. Ben öyle yapiorum

• quote:

Orijinalden alıntı: uceelik

quote:

Orijinalden alıntı: pesexpert

Gelecek sene oyunun acil olarak bu aptal mağlubiyet serisi muhabbetinden kurtulması gerek ... Kazanmak için oyunda ne gerekiyorsa yaptım olmadı kurtulamıyorsun .. Hiçbirşey yapamazsa lag yaptırıyor .. Rakibin gol atması için kare tuşuna basması yeterli .. Böyle bişey yok.

Benim yaptığımı yapıcaksın baktın seri maglubiyet alıyosun. Yavasca kolu yerine koyuyosun ve kapatiyosun. Baska oyun oyna yada o gun veya 1 2 gün oynama düzelir. Ben öyle yapiorum

Aynen bende diğer hesabımdan oynuyorum yada başka oyun oynuyorum ama bu aptallığın son bulması lazım böyle bişey olurmu ya :)

• pesexpert P kullanıcısına yanıt
    KARDEŞİM HİÇ BOŞA UGRASMA YENİLİCEKSİN BENİMDE BASIMA GELDİ 3 KLASMANA KADAR YENİLGİSİZ GELDİM 3 DE YOK GOL ATAMIYORUM O TAKIM GİTMİŞ YERİNE BASKA Bİ TAKIM GELMİŞ . aralara gümş attım kardroya yok sarı attım yok yok yok 6 ya kadar düştüm şimdi arada galibyet alıyorum puanım 900 350 lik adam geliyor yeniyor yani oyun bildiğin mudale ediyor paramzıla rezil oluyorusz hepsi bu akrdeşim onun icn pesi konsolu satıyorum bağımlılık baska bir sey değil paramla sinr krizi gecirmeye nihetm yok. cd yi al 220 ye plusu al 150 ye para kas zamnını harca sonra oyuna mudahele et oldu pasam lisans yok biz neye para verıyoruz eee konamide diyor nasıl olsa keriz cok neden 5.6 muhendist yazılımcısı alım yapıp diyor :) nasıl olsa peynir ekmek gibi gidiyor neden lisans alım diyor adam da haklı biz de burda yok yenemıyoruz yok söle diyelim duralım bos 2018 kapıdan sokmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: mercansamet

KARDEŞİM HİÇ BOŞA UGRASMA YENİLİCEKSİN BENİMDE BASIMA GELDİ 3 KLASMANA KADAR YENİLGİSİZ GELDİM 3 DE YOK GOL ATAMIYORUM O TAKIM GİTMİŞ YERİNE BASKA Bİ TAKIM GELMİŞ . aralara gümş attım kardroya yok sarı attım yok yok yok 6 ya kadar düştüm şimdi arada galibyet alıyorum puanım 900 350 lik adam geliyor yeniyor yani oyun bildiğin mudale ediyor paramzıla rezil oluyorusz hepsi bu akrdeşim onun icn pesi konsolu satıyorum bağımlılık baska bir sey değil paramla sinr krizi gecirmeye nihetm yok. cd yi al 220 ye plusu al 150 ye para kas zamnını harca sonra oyuna mudahele et oldu pasam lisans yok biz neye para verıyoruz eee konamide diyor nasıl olsa keriz cok neden 5.6 muhendist yazılımcısı alım yapıp diyor :) nasıl olsa peynir ekmek gibi gidiyor neden lisans alım diyor adam da haklı biz de burda yok yenemıyoruz yok söle diyelim duralım bos 2018 kapıdan sokmam

Aynen Samet kardeşim çok doğru bu kadar mı müdahele olur .. Takım öylece kaldı atak yapmıyor ileri uzamiyor takım sanki tüm takım koşu bandında yerinde sayıyor :))) Ya senin yaptığını yapıp daha da pesi kapıdan içeri sokmican ki fifada öyle futbol oyununu kapıdan sokmican yada bu mağlubiyet serisine bir çare bulcan .. size attığım resimden sonra kalan tüm maçları yenildim :) oyunda yapilabilecek tüm şeyleri yaptım td değişikliğine kadar en iyi ihtimal beraberlik gidiyordu ondada lag yaptı top kaptırdım 1-0 bitti ...

Isin özü oyun komple senaryoya bağladı .. dediğin gibi parayla rezil olmak tam olarak bu :)

• pesexpert P kullanıcısına yanıt
    dostum benm arkadasım var arada pes oynar benle benim kadar ugrasmaz gecen bana nededi biliyormusn cd ye ne kadar verdin 220 dedim salakmısn sen dedi. bu kadarpara veriyorsun karsılıgı yok lisans yok oyuna mudahele var tamamen para tuzagı olmus pes dedi baktıgımda adam haklı bilader :) resmen kazıklanıyoruz huehueheuehuehe sinr stres cabası . sen lisans alamıyorsun 18 de öle barceolnayı almıs baska tkaım yok rezalet ötesi tamam fifa da kötü ama hiç değilse türkiye ligi bile var bu oyunda 2.vs 2 bile yok adamlarüşenmiş yapmamıs 13 de vardı benim bildiğim üstüne koyman lazım oyunun sen geriye gidiyorsun gecen sene ara pası olayı vardı bu sene orta gol olayı var sürekli köşelere gidiyorlar oyun da pas tarfiği yok ya :) o kadar para kastım 1 ay ronaldo iboyu aldım ronaldoyla gidiyorum 76 lık adam geliyor ronoldayu yakalyıor :)) ronaldo messinin anlamı ne bu oyunda o zaman para verip alan adama da acırım :) neymiş bütün takım siyah olmazmıs o zaman siyah acma espirisi nerde kaldı nedne seviniyoruz o zaman . 10 milyon yapıyoruz 5 macta eee top ceviriyorum gümüş geliyor adamı satıyorum 500 e yazık değilmi zamana siyah gelse bile 700 e gidiyor tamamen dolandırıclıktır bu emek hırsıslıgı baska bir sey değil lagı hiç sölemim bile :) yani oyunu nerden bakarsan bak oynancak oyun değil . kiralama yok 2.vs2 2 yok lag var momentum var orta gol var lisans yok eeeee bu oyuna 350 tl para veriyoruz ayıptır 18 de emin ol aynı olcak :)) onun icn ben koydum satıyorum kardeşim

• 
Sayfa: önceki 839840841842843
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.