Şimdi Ara

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2017 - ANA KONU / *MyClub* (843. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.251
Cevap
63
Favori
377.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 841842843844845
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    dostum kredi kartı şifresi isteemz bi yanlsın var sakında şifreye girme vs hesabını calmıs olaiblrler .
  • Kredi kart sifresi sormaz da playstationun üyelik sifresini sorar diye hatirliyorum. Bi yanlislik var bence
  • stilotr_com adlı o.ç. buralarda mı
    90+5 te o.ç. maçı kopardı allah belanı versin şerefsiz
  • Son 2 sezondur bütün millet sövüyor

2015 tarzına dönüp o çizgiden gitme konusunda hiç umudum yok ama yine de 2018 sorunsuz, stabil ve online hileye önlem alınmış bir oyun olur umarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malum canlı güncelleme kalktı form durumunun önemi iyice arttı. Aklınızda kalması için derledim bu siyah topları
    Formu 8 olanlar:
    Neuer
    Higuain Müller Agüero
    Mascherano Matuidi

Neuer kaleci olduğu için neuere erişip yedek kaleci yerine başka bi oyuncudan yana kullanabilirsiniz hakkınızı.
    Mascherano da gerçekten heryerde oynayabildiği için joker olarak yedeklerde tutulması çok makul bence

Formu 4 olanlar:
    Pogba Veratti Kante Motta
    Chicarito P. Reina

Maalesef öylesine rastgele hazırlanmış gibi duruyor bu oyuncular. Kante EPL'de yılın futbolcusu seçildi veratti psgde inanılmaz işler yaptı ki çoğu zaman formu A-B idi. Pogba deseniz daha bu senenin başında transfer rekoru kırdı ama maalesef artık bu oyuncular yalan oldu bizler için :)

Düzeltme : Ha birde angersteki N'Doye kardeşimize noolmuş olabilir Allah'a şirk mi koşmuş naapmış da adamın formunu 1 yapmışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c0rnstar -- 11 Haziran 2017; 5:15:37 >

• Arkadaşlar merhaba. Ben yeni ps4 aldım. Dün 14 günlük plus aldım pes17 için. Online maç dedim. Seviye falan bişeylerdiyordu heralde. Hepsini geçtim bilmediğimden barçayı aldım. Çocuğun teki 8 10 attı bana. Benimkiler koşmuyor, yavaş, defans berbat. Olay nedir? Böyle normal takım değilde yeni kulüp mü kuracağız? Normal takımlarla olmuyor mu? Seviye işi falan var mı? Ne yapmam lazım? Lütfen yardım edin?
  • beyler bu yavsak dün cıktı karsıma .. böle bi diziliş gördnüzmü daha önce adam göt korkusna her kesi defansa almıs maca böle basladı messi defans ne alaka:))))1.0 öne gecti sonrasında pas yaptı kendi ekseninde bu serefsizleri engeleyin mademoynamıycan neden alıyorsun bu cd yi şerefsiz [PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2017 - ANA KONU / *MyClub*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mercansamet -- 11 Haziran 2017; 13:15:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustang_88

Arkadaşlar merhaba. Ben yeni ps4 aldım. Dün 14 günlük plus aldım pes17 için. Online maç dedim. Seviye falan bişeylerdiyordu heralde. Hepsini geçtim bilmediğimden barçayı aldım. Çocuğun teki 8 10 attı bana. Benimkiler koşmuyor, yavaş, defans berbat. Olay nedir? Böyle normal takım değilde yeni kulüp mü kuracağız? Normal takımlarla olmuyor mu? Seviye işi falan var mı? Ne yapmam lazım? Lütfen yardım edin?

Myclub mı oynadın öyleyse normaldir. Eğer yeniysen Ibrahimovic i al gidene kadar çok ekmeğini yersin

• SHIHAD kullanıcısına yanıt
    Yok hocam kayıtları etkilemeyen quıck match dedim. Bi mac daha yaptım oda aynı yedim durdum. X e basık tutuyorum defans yanlıs mı? Elini kolunu sallaya sallaya gol atıyor karşıdaki. Defans nasıl yapılıyor pes 13 te boyleydi?

My clup da kurmustum oncedwn ibra var. Oradayken online yap dedim oyuncu eksik mi düzelt mi bişey dedi beceremedim cıktım nasıl olcak? Myclupte online da seviye varmı benim takım yeni 50 60 fücünde yoksa parcalarlar beni nasıl onlıne?

Hocam cevaplarsanız duacınız olurum biri lütfen yardım etsin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mustang_88

Yok hocam kayıtları etkilemeyen quıck match dedim. Bi mac daha yaptım oda aynı yedim durdum. X e basık tutuyorum defans yanlıs mı? Elini kolunu sallaya sallaya gol atıyor karşıdaki. Defans nasıl yapılıyor pes 13 te boyleydi?

My clup da kurmustum oncedwn ibra var. Oradayken online yap dedim oyuncu eksik mi düzelt mi bişey dedi beceremedim cıktım nasıl olcak? Myclupte online da seviye varmı benim takım yeni 50 60 fücünde yoksa parcalarlar beni nasıl onlıne?

Hocam cevaplarsanız duacınız olurum biri lütfen yardım etsin ?

Online maçı bilmiyorum. Myclub ta seviye var tabi o dediği şey muhtemelen bir oyuncunun sözleşmesi bitmiştir veya kadronda eksik oyuncu vardır. Ben pc den oynuyorum ps için savunma olayını pek bilmiyorum

• mustang_88 kullanıcısına yanıt
    OIT MACDA BİLGİSAYARA OYNAMISSIN VS PROFÖSYÖNEL OYNAMISNDIR ONDNA YENİLİYORSUNUZ SANIRM COK BİLMİYORSUN VS BÖLE ANALTARAK OLMAZ. myclub icn de biraz gec kalmıssın vs kadro kurman vs herkesin akdrosu cok iyi onun icn pes 18 i bekle dostum arkadaslarınla oynamanı tavsiye ederim
  • arkadaslar kadromu kayıtlamaka istiyorum ama bi türlü bulamadım nerden kayıtlıyoruz sürekli kadro düzeltmekden bıktım yardım lütfen :)
  • Football Always kullanıcısına yanıt
    Yaptim çok basit mis bunu sadece neymar yapabiliyor

Buna benzer basit hareketler var mı

Bende yön tuşları ile oynuyorum

• mercansamet M kullanıcısına yanıt
    Yok hocam bilgisayara karşı değil online quick maç diyorsun karşıdan rakip geliyor beş dakka bekledim. İkinci maçta üç gol attım . Ama myclupta geç kalmışım anladım dediğinizi. Online'da 1 2 defa maç yaptım daha acemi olduğum için çok zorlanıyorum herhalde . Ps4 de nasıl defans yapacağım çarpıya basıp mı tutacağım yoksa adam gelince mi basıp basıp çekeceğim tek sorun o. Biri bana söylese sorun kalmayacak çok teşekkür ederim bu arada

• quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

Yaptim çok basit mis bunu sadece neymar yapabiliyor

Buna benzer basit hareketler var mı

Bende yön tuşları ile oynuyorum

Tüm kaliteli adamlar yapıyor fakat Neymar animasyon olarak daha hakim yapıyor. Yoksa her oyuncuyla çalım atabilirsin aynı şekilde.

En basit adam eksiltme kaçmak istediğin yöne basılı tutarak şut çekip, top ayaktan çıkmadan X.

2 kez R3 var.

Sağ analog rakip kaleye doğru basılı tutarak aşağı yukarı sürtünme yap. Yön tuşları ile de kaçmak istediğin yönü seç.

Basit olanlar bunlar

• Football Always kullanıcısına yanıt
    Tamamdır şut x tuşu ile çalım atmak eski serilerde vardı pes 2010 öncesinde çıkan oyunlarda

Şimdi hiç etkili değil öyle yapınca oyuncum olduğu yerde kalıyor çalım atamıyor

• mustang_88 kullanıcısına yanıt
    dostum defansa ilgili bir sey yapamana gerek yok 4 lü defans kurgun vardır zaten oyun planına geldiğinde 2 tane defansını kalye yaklasıtr yeterli kanatlar yerinde kalsın . presinide sadece x tusuyla yap muhtemelen sen kare x basıyorsun o zaman 2 kişi pres yapar böylece defansdan eksilen oyuncu olur onun . sadece x basarak pres yap bi kişi yapsın yeterli olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

Tamamdır şut x tuşu ile çalım atmak eski serilerde vardı pes 2010 öncesinde çıkan oyunlarda

Şimdi hiç etkili değil öyle yapınca oyuncum olduğu yerde kalıyor çalım atamıyor

Yaptığın oyuncuya bağlı, bir de koşma tuşunu bırak yaparken, yürüyerek yap. Yoksa olduğu yerde etkisiz skill yapıyor

• mercansamet M kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam. Sormayı unuttum kanattan orta ve kornerlerde kafayla karşılayamıyorum. Tak tak atıyorlar. Kare mi yavarlağa mı basmalıyım? Basık mı tutmalı yoksa hangi tuşsa basıp basıp cekmeli miyim? bunud acevaplarsanız minnettar kalırım son???

• Arkadaşlar legendlar bir daha paketlere girer mi veya legendlari alan satamıyor mu?

Kısacası legendlarla oynamak istiyorum online offline farketmez nasil yapabilirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 841842843844845
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.