Şimdi Ara

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2017 - ANA KONU / *MyClub* (845. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.251
Cevap
63
Favori
377.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 843844845846847
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: istanblue001

Ps3 ps4 pc hepsi ayrı

Ps3 de takımın varsa sadece ps3 de kullanırsın

Ben ps4 de oynuyorum benim takımı pc de kullanamam

Hesaba girebilirsin ps4 geçersen ps3 de olan hesabını kullanırsın ama takımın olmaz

Ps4 almayı düşünüyordum.O zaman karar verirsem 2018 çıkmadan önce alayım. Teşekkürler...

Bu arada bu oyun özelinde soruyorum.Ps3 ile Ps4 arasında ne gibi farklar var Pes'te? Oynanılabilirlik,akıcılık,görüntü vs anlamında...🤔

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PES2017'den zevk almadığım için PES2016'dan devam etmiştim :D

ama yakın zamanda PES2016'nın online desteği sona ereceği için yine zorunlu olarak PES2017'e döneceğim :D

PES2017'i ön siparişle alıp uzun süre gelmesini beklemiştim. Ön Siperiş hediyemden UEFA yılın 11'inden tek sarı top ve en dandik adam Dani Alves çıkınca oyuna daha o gün soğumuştum zaten :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExTx

quote:

Ps3 ps4 pc hepsi ayrı

Hesaba girebilirsin ps4 geçersen ps3 de olan hesabını kullanırsın ama takımın olmaz

Ps4 almayı düşünüyordum.O zaman karar verirsem 2018 çıkmadan önce alayım. Teşekkürler...

Bu arada bu oyun özelinde soruyorum.Ps3 ile Ps4 arasında ne gibi farklar var Pes'te? Oynanılabilirlik,akıcılık,görüntü vs anlamında...🤔

hocam bende 2 si de var ps3te ücretsiz myclub çıkınca bi denemek için yükledim. ps4 ten sonra ps3 görüntüsü çamur gibi geldi. bir de dualshock 3 çok kötü geldi. oynamakta zorlandım.arada baya bi fark var yani 2si arasında geçiş yapınca anlaşılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: kacanga

quote:

Orijinalden alıntı: ExTx

quote:

Ps3 ps4 pc hepsi ayrı

hocam bende 2 si de var ps3te ücretsiz myclub çıkınca bi denemek için yükledim. ps4 ten sonra ps3 görüntüsü çamur gibi geldi. bir de dualshock 3 çok kötü geldi. oynamakta zorlandım.arada baya bi fark var yani 2si arasında geçiş yapınca anlaşılıyor.

Teşekkürler...Alayım o zaman ps4ü oyun çıkmadan 🤔 Tek oynadığım oyun da bu zaten.

Bu arada pre order da barcelona edition paketi 209 tl. Normal pre order paketi avantajlarına ek olarak 1 adet Barcelona futbolcusu + 1 adet Barcelona efsanesi + 1000 my club parası + sonradan eklenecek avantajlar deniliyor.

Normal paket ile arasındaki fark 30 tl sanırım.Avantajlı gibi 🤔 özellikle legend olması önemli.

• 🤔

• https://www.youtube.com/watch?v=ZxSHGDdidL0
    pes 2018 den ilk oynanış videosu geldi...
  • cizmele kullanıcısına yanıt
    Bakalım bunda ne açıklar olcak. Yine hile/hurda bi yolunu bulur insanoğlu.

Eminim

• Yahu bu aykutyildizzz kim buradamı, ulan 600 küsür maç yapmışsın oynadığı oyun rezalet tek yaptıgı şey oyunun açığı olan ki bence buna bug denir ortayı aç kafa gol, başka bi b.k yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecen yillardan tecrubeli olanlar, legendlar

Bir kez daha paketlere duser mi son kez sizce?

• arkadaslar bugün iititbaren aranızdan ayrılıyorum pes 17 yide sattım makinayıda sattım bagımlısı olmustum bi ara. yok beyler yok değmez inanın o akdar para veriyoruz sonuc hüsran donmalar kasmalar orta goller siyah top vermemeler verse de yine bi sonuc olmuyor ..lisans yok birsey yok rezil 18 izledim değişen bir sey yok aynı gerek yok saatım birdaha kapıdan sokmam . 10 mac yeniyorsun sonra momentum devreye giriyor gol atmaıyorsun paramla rezil oluyorsun sinr krizi cabası apra vererek kendini bu kadar sinrlendirmek de ayrı bir sey sattım kurtuldum bir an önce sizde kurtulun .:)
  • Ya arkadaşlar heryer Pes2018 diye çalkalanıyor, oyun psn de çoktan önsipariş oldu, gameplay video geldi, birsürü haber kaynağı ve bilgi var, çıkış tarihi belli, aktif bir arkadaş aranızdan şu işe el atıp güzel bir anakonu açsın ve bütün yıl ilgilenebilcek bir arkadaş lütfen.

Bu yıl ben üslendim konuyu, ama çok yoğunum, tüm gün çalışıyorum, eve gelince de kendime yaptığım büyük bir kümes var, içinde Muhabbet kuşları, Bengal ve Hint bülbülleri, papağanlar yetiştiriyorum, onların bakımı vs. derken oyun oynamaya bile az bir zamanım kalıyor.

İlgilenebilcek bir arkadaş şu işe el atsa tam yerinde olur.

• Football Always kullanıcısına yanıt
    Ana konu mevcut diye biliyorum, forumda görebilirsiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yazıklar olsun Konami.Pes playstationda daha güzel daha iyi diye gittik pro aldık iyi halt yedik.Kalkmışlar pes2018 pc de daha iyi olacak diye açıklama yapıyorlar.Nasıl bir terbiyesizliktir bu baya.Bu kadarmı şansız olur insan.Dedim ki ekran kartı yerine proya geçeyim en önemli kriterimde pes2018 di.Şİmdi yapılan açıklama yıktı beni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DenzeL_28

Dandirik bir konu vardı sanki, Fifa cının biri açmış kendince oyunla alay ediyordu, pes mi kaldı falan yazmış, böyle anakonu sahibi mi olur? Zaten o konuyu da bulamadım, kaldırıldı sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Football Always

quote:

Dandirik bir konu vardı sanki, Fifa cının biri açmış kendince oyunla alay ediyordu, pes mi kaldı falan yazmış, böyle anakonu sahibi mi olur? Zaten o konuyu da bulamadım, kaldırıldı sanırım

konu linki https://forum.donanimhaber.com/pes-2018-ps4-ana-konu--126306659-9

• quote:

Orijinalden alıntı: TEZ74

Yazıklar olsun Konami.Pes playstationda daha güzel daha iyi diye gittik pro aldık iyi halt yedik.Kalkmışlar pes2018 pc de daha iyi olacak diye açıklama yapıyorlar.Nasıl bir terbiyesizliktir bu baya.Bu kadarmı şansız olur insan.Dedim ki ekran kartı yerine proya geçeyim en önemli kriterimde pes2018 di.Şİmdi yapılan açıklama yıktı beni.

Pc de daha iyi olacak değil ps4 deki gibi kaliteli çıkacak diyor

Ps4 pro almışsın birde pc den kesin daha iyi grafik verir

• quote:

quote:

Aynen şaşırdım onun pes konusu açmasına adam her seferinde oyun ile dalga geçiyor birde gitmiş konu açmış

Sayfanın ilk başı tamamen rezalet

• quote:

quote:

quote:

Aynen şaşırdım onun pes konusu açmasına adam her seferinde oyun ile dalga geçiyor birde gitmiş konu açmış

Sayfanın ilk başı tamamen rezalet

Müsait olduğumda şikayet edicem, her pes sever şikayet etmeli. Hem dalga geçiyor, hem de taraflı konuşuyor, bu adamdan nasıl bilgi paylaşımı olsun kaca bir sezon?

Gitmiş ilk mesaja 8bit atari resimleri koymuş, dalga geçiyor. Ya böyle anakonu mu olur? Admini anlamak güç, konumuza sahip çıkan da yok görün işte durumu

• Bu saçma fanatikliğe sinir oluyorum. Easports çalışanı değilsen (çalışansan da etik değil ztn) Pes'e b.k atarak ne amaçlıyorsun yani? Beğenmiyorsan oynama. Bir de uğraşıp başlık açıyor. Tam komedi...

• Anlamak mümkün değil.Elimizde 5 tane futbol oyunu olurda pes almayalım diğerlerine bakalım.Bir tane rakibi var fifa.Evet seveni daha çoktur belki.Ben bir türlü sevemedim.50 gb demo indirdim hani belki ısınırım diye iki maç zor dayanabildim fifaya.Pes benim gibiler için alternatifsiz.Evet hataları yok değilmi çok var.Ama maç yapma hissini bir tek pes veriyor bana.Hatalarına rağmen 10 numara oyun pes2017.Bu saatten sonra 2018 beklemek kalıyor.
  • 
Sayfa: önceki 843844845846847
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.