Şimdi Ara

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2017 - ANA KONU / *MyClub* (846. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.251
Cevap
63
Favori
377.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 844845846847848
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bekliyoruz 2018 i konami isi biliyor koydu maradonayi tanitima birde usein bolt ajani efsane temsilci 1000 myclup parasi insanlarin cogu oyunu online oynamadan siparisi verdi bile oyle ya hadi konami kampanyayi bitirirse ne olur sonra kutulu oyunda bu temsilciler olmazsa belki efsanede siyah top maradona cikacak iste bu ve buna benzer olasiliklar nedeniyle cogu oyuncu tecrube etmeden oyunu gormeden 200 tlyi verdi konamiyi bu acidan tebrik etmek lazim oyle ya 2017 yi koca yil sove sove oynatmayi basardi biraz once ps4 siralamada 247 inci sirada olan 1024 puanli reddevil diye karektersiz 90.Dakikada maci kopardi 14 puani gidecekti simdi arkadaslar bu ve bunun gibi sahsiyetsizler 2018 de olmayacak mi olacak bu baglanti koparma 2013 tede vardi halen devam ediyor konami den tek bir aciklama yok online baglanti koparma sorunu ile ilgili yaptirim uygulamak bu kadar zormu tespit et son dakikada koparani hukmen yenik say devam ederse myclub modu icin once 1 hafta sonra 1 ay tekrarinda kapat hesabini gitsin 2018 de yine ayni duzen olacaksa banane usein bolttan momentum yedinmi en agir defans bile yakalar topu alir ondan bu yuzden satin almayan arkadaslar sabirli olun derim oyunu mutlaka online denemeden almayin konami biliyorsunuz top cevirmeyede mudahale ediyor gumus sari toplari cikarttinizmi kafadan raiziger efsane birde gumus top rafinha geldimi al sana 2018 myclub icin harika baslangic daha sovmeye o dakikada baslarsiniz bu yuzden mutlaka oyunu deneyin yinede son karar sizin hayirlisi olsun bakalim 2018 myclub nasil olacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: scorpionn1982

Bekliyoruz 2018 i konami isi biliyor koydu maradonayi tanitima birde usein bolt ajani efsane temsilci 1000 myclup parasi insanlarin cogu oyunu online oynamadan siparisi verdi bile oyle ya hadi konami kampanyayi bitirirse ne olur sonra kutulu oyunda bu temsilciler olmazsa belki efsanede siyah top maradona cikacak iste bu ve buna benzer olasiliklar nedeniyle cogu oyuncu tecrube etmeden oyunu gormeden 200 tlyi verdi konamiyi bu acidan tebrik etmek lazim oyle ya 2017 yi koca yil sove sove oynatmayi basardi biraz once ps4 siralamada 247 inci sirada olan 1024 puanli reddevil diye karektersiz 90.Dakikada maci kopardi 14 puani gidecekti simdi arkadaslar bu ve bunun gibi sahsiyetsizler 2018 de olmayacak mi olacak bu baglanti koparma 2013 tede vardi halen devam ediyor konami den tek bir aciklama yok online baglanti koparma sorunu ile ilgili yaptirim uygulamak bu kadar zormu tespit et son dakikada koparani hukmen yenik say devam ederse myclub modu icin once 1 hafta sonra 1 ay tekrarinda kapat hesabini gitsin 2018 de yine ayni duzen olacaksa banane usein bolttan momentum yedinmi en agir defans bile yakalar topu alir ondan bu yuzden satin almayan arkadaslar sabirli olun derim oyunu mutlaka online denemeden almayin konami biliyorsunuz top cevirmeyede mudahale ediyor gumus sari toplari cikarttinizmi kafadan raiziger efsane birde gumus top rafinha geldimi al sana 2018 myclub icin harika baslangic daha sovmeye o dakikada baslarsiniz bu yuzden mutlaka oyunu deneyin yinede son karar sizin hayirlisi olsun bakalim 2018 myclub nasil olacak

Ağzına sağlık kardeşim çok doğru şeyler yazmışsın.. konami keşke bu sene bizi haksız çıkarsa .. Lanet oyuna ne desek ne kadar eleştirsek genede alıyoruz .. öylede illet bir oyun ..

Fifa desen oyun ışık hızında oynanıyor.. oyuncu yüzleri player id ler yerlerde oyunda top ronaldoya gelince bile onda olup olmadığını anlamıyorsun .. oynanis yerlerde accaip bir savunma sistemi var .. Çok iyi savunma yapsanda herifler isinlanip bir yerden çıkıp gol atıyor göremiyorsun bile. Hele korner lerde aman Allahım facia adam nerden çıkıp kafa vurduğunu anca replay de farkedebiliyorsun .. millet momentumdan joystick ps4 hatta tv yi kırıyor ..Bu konuda pesde fifayi aramadı ..

Bu sene mağlubiyet ve galibiyet serisi çıktı peste de ..

Uzun lafın kısası iki oyunda ızdırap verici :)) bizde her sene bir umut düzelir diye bekliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tuşlarına olan alışkanlıktan mıdır, yoksa genel alışkanlıktan mıdır bilinmez, fifa 2000'den beri hep fifa oynuyorum. Daha doğrusu son iki üç senedir tactical defending yüzünden oynayamıyorum. Online ortam tam bir sinir harbi. Alt tarafı oyun çok takmamak lazım ama defans mı yapıyoruz kale mi savunuyoruz belli değil. Oyundaki defans sistemi değişti ama oyun yine çok hızlı oynanıyor sürekli hareketlilik var, düşünme payın bile yok. Oyun mu oynuyoruz langırt mı belli değil. Kısacası fifa oynamak beni eğlendirmekten çok sinir edip yoruyor :)

Gelelim Pes'e. Her yıl pes demosunu indiririm, fakat fifadan kalma tuş alışkanlığından dolayı bir türlü oyuna adapte olamıyorum. Aslında Pes.in saha görünüşü, oyuna hakimiyet daha iyi gibi. Fifada sahayı yakınlaştırmak ayrı bir dert, uzaklaştırmak ayrı bir dert oluyor.

Ama fifacılar hep Pes'i gerçekçi olmamakla suçluyor. Acaba bu sefer PES'e geçip adam akıllı sebat edip öğrensem mi.

Pes'in online ortamı nasıl. Rakipler fifadaki gibi çamur mu. momentum var mı.

• quote:

Orijinalden alıntı: aliriza81

Tuşlarına olan alışkanlıktan mıdır, yoksa genel alışkanlıktan mıdır bilinmez, fifa 2000'den beri hep fifa oynuyorum. Daha doğrusu son iki üç senedir tactical defending yüzünden oynayamıyorum. Online ortam tam bir sinir harbi. Alt tarafı oyun çok takmamak lazım ama defans mı yapıyoruz kale mi savunuyoruz belli değil. Oyundaki defans sistemi değişti ama oyun yine çok hızlı oynanıyor sürekli hareketlilik var, düşünme payın bile yok. Oyun mu oynuyoruz langırt mı belli değil. Kısacası fifa oynamak beni eğlendirmekten çok sinir edip yoruyor :)

Gelelim Pes'e. Her yıl pes demosunu indiririm, fakat fifadan kalma tuş alışkanlığından dolayı bir türlü oyuna adapte olamıyorum. Aslında Pes.in saha görünüşü, oyuna hakimiyet daha iyi gibi. Fifada sahayı yakınlaştırmak ayrı bir dert, uzaklaştırmak ayrı bir dert oluyor.

Ama fifacılar hep Pes'i gerçekçi olmamakla suçluyor. Acaba bu sefer PES'e geçip adam akıllı sebat edip öğrensem mi.

Pes'in online ortamı nasıl. Rakipler fifadaki gibi çamur mu. momentum var mı.

Yıllardır fifa98 de oynadığım tuş kombinasyonunu pes te kullanırım.Yani şut ile havadan pasın yerini değiştirdiğinde ayarlardan, sıkıntı kalmıyor. Tavsiye ederim ;)

• ExTx E kullanıcısına yanıt
    Fifacılar pes gerçekçi değil diyorlar. Ne diyorsun buna. Bi de lisans sorunu var maalesef @ExTx

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • FIFA EĞER NEED FOR SPEED İSE, PES BENİM GÖZÜMDE GRAN TURİSMO'DUR.
    FIFA ARCADE'DİR, PES İSE SİMULATİON.
    KİMİNE GÖRE EN İYİSİ NEED FOR SPEED'DİR KİMİNE GÖRE GRAN TURİSMO'DUR.
    KİMİN NEDEN ZEVK ALDIGI DEĞİŞİR.

KİMİSİ UZUN OLSUN BAĞIRSAK DOLAŞTIRSIN İSTER KİMİSİ KISA OLSUN KASNAK ÇATLATSIN İSTER.
    KİMİ BMW'YE BİNER MERSOYA LAF ATAR KİMİ ANADOL'UNA MİRAS BIRAKIR.

NEYSE SABAH SABAH DAHA YAZAMICAM
  • quote:

Fifacılar pes gerçekçi değil diyorlar. Ne diyorsun buna. Bi de lisans sorunu var maalesef @ExTx

Bana da Fifa'daki top ve oyuncular gerçekçi gelmiyor. Lisans olayına gelince ise; ben ztn myclub modunda oynuyorum. Burada da klüp lisansı önem arz etmiyor. Oyuncular desen ztn neredeyse tamamına yakını var.

Pes çok saçmalamadığı sürece, Fifa'ya dönüş yapmam.

Isin ilginc kismi bu yil ribery levandovski gibi oyuncular bagimsiz oyuncular bolumunde bile yoktu takim lisansi yama ile gideriliyor ancak bu sene oyunda olmayan oyuncularin sayisi 2018 de dahada artarsa pes maradona yada diger efsane oyuncularla isi kurtaramaz hale gelir 2018 de umarim butun oyuncular olur oyuncu olmamasi lisanstan cok daha buyuk sorun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki peste calim atma isi nasil? Fifadaki gibi sag anologla skill mi yapiyoz. Online ortami nasil bu oyunun?

• quote:

Peki peste calim atma isi nasil? Fifadaki gibi sag anologla skill mi yapiyoz. Online ortami nasil bu oyunun?

Çalım atma sağ analog ve yön tuşu kombinasyonu ile yapılıyor ve çok zor değil. Dediğim gibi tuş ayarlarından fifa daki gibi ayarlarsan tuşları çok sıkıntı çekmezsin.

Online ortamda myclub modunda olay biraz internet hızına bağlı. İnternet hızı iyi değilse lag olabiliyor veya Arap rakip çıkarsa. Bunun dışında arada hilekar tipler nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama maçı bir şekilde hükümsüz saydırabiliyorlar. Çok Nadiren denk geliyor ama olabiliyor. Konami bununla ilgili basit bir şikayet sistemi oluşturmuş durumda.

Genel anlamda ben online dan zevk aldım.Hala oynuyorum. Başka bir oyundan geçişte illa ki hafif bir diğer oyuna kafa gitmesi olabiliyor.Ancak bir süre ps e karşı maç yaparak antremanla halledilir.

fifada skill cok zor hakkaten umarim pes iyidir

• quote:

fifada skill cok zor hakkaten umarim pes iyidir

Şu kadarını söyleyeyim pes 2017 ile başlama

Pes 2018 20 temmuzda online beta var o zaman oynamaya başla

Ofline olarak oynuyacaksan al 17 yi yoksa kesinlikle tavsiye etmiyorum

Dediğim gibi 20 temmuz bekle

• istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    Ustad konsola cikar mi beta

• quote:

Ustad konsola cikar mi beta

Zaten pc ye çıkmayacak online beta

Konsollara çıkacak

• millet usain bolt pes18 de olacakmış. Ön siparişle geliyormuş ek paketle geleceği için bence +85 overalle gelir ben saçma ama olması gereken bu 75 falan olsa kimse almaz
  • Erzurumlu kardeşim burdaysa kusura bakmasın. Orta-kafanın cezasını çekti
     [PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2017 - ANA KONU / *MyClub*

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHIHAD

millet usain bolt pes18 de olacakmış. Ön siparişle geliyormuş ek paketle geleceği için bence +85 overalle gelir ben saçma ama olması gereken bu 75 falan olsa kimse almaz

101 olsa da almam

• quote:

Orijinalden alıntı: kvadankpakal

FIFA EĞER NEED FOR SPEED İSE, PES BENİM GÖZÜMDE GRAN TURİSMO'DUR.
    FIFA ARCADE'DİR, PES İSE SİMULATİON.
    KİMİNE GÖRE EN İYİSİ NEED FOR SPEED'DİR KİMİNE GÖRE GRAN TURİSMO'DUR.
    KİMİN NEDEN ZEVK ALDIGI DEĞİŞİR.

KİMİSİ UZUN OLSUN BAĞIRSAK DOLAŞTIRSIN İSTER KİMİSİ KISA OLSUN KASNAK ÇATLATSIN İSTER.
    KİMİ BMW'YE BİNER MERSOYA LAF ATAR KİMİ ANADOL'UNA MİRAS BIRAKIR.

NEYSE SABAH SABAH DAHA YAZAMICAM

Cep telefonuna pes indirir oynarım fifayı yine oynamam

• Bakıyorum her yıl, ama her yıl şu bahsedeceğim yol aynen hiç birbirine karışmadan aynı sırayla gidiyor;

Yeni pes anakonusu açılır, forumda yeni fifa anakonusu olduğu halde tüm Fifa cı grup, ergeni, yetişkini, liselisi, her iki oyunu alanı falan hepsi pes konusuna girer, yetişkin kesim genelde kendini pek bozmaz, konuyu takip eder, burdan ayrılamaz, diğerleri zaten çoktan olayı şahsi hakarete çevirmiştir, bariz bir kamyon net hakaret eden olursa zoraki 4 gün uzaklaştırma alır, o süreçte pes konusunda fake üyelikler havada uçar, itina ile işsiz tayfa konuyu sabote etmek için and içmiştir.

Psn listeme bakarım adam günlerdir pes oynuyor, pes ten çıkamıyor, Fifa açtığı yok, ama gelir buraya Fifa över, görmediği yeni seri hakkında oyunu yerden yere vurmaya çoktan başlamıştır bile.

Demo çıkar herkes indirir, yerden yere vuran yorumlar vardır konuda, ama hiçbir yorum pes oyuncularına ait değildir, bu yerden yere vuranlar dayananaz her iki oyunu da alır ve psn listemden takip ederim, pes e arada girmeden edemez. Davet atarım yerden yere vururum, hezimet olur, yine başlar oyun şöyle dandik, böyle kötü vs.

Sezon oturur, yeni seriler çıkalı 2-3 ay olmuştur, Fifa konusunda eleştiriler ve bir durgunluk, pes konusunda sabotaj ve Fifa misyonerliği devam eder, pes e konami indirim yapar, bir grup azılı Fifa cı oyunu dayanamaz alır, oynar sürekli, hem Fifa oynar, Pes e de girmeden duramaz, bi davet atarım hezimet olur yine başlar oyuna çamur, binbir türlü kıyaslama, taraflı eleştiri.

Böyle gider bu, ama Pes in olmadığı bir oyun dünyasını dilleri söylese de kalpleri kabul etmez...

• Pes 2017 online bitmiştir benim için artık yeter bıktım aynı şeyleri yaşamaktan bugün son damla oldu

Rakip düzce den geldi bunda bile tuş gecikmesi oluyorsa artık çekilecek çile değil

Ne pas yapabiliyorum nede oyuncuları kontrol edebiliyorum pasa basıyorum 3 sn sonra veriyor şutu çekiyorum 3 sn sonra topa vuruyor tabı bu arada rakipte hiçbir sorun yok takır takır pas yapıyor

Pes 2018 online beta yi bekliyorum artık

Online beta uzun zamandır yoktu sanırım bu sefer online el atmışlar diye umuyorum

• 
Sayfa: önceki 844845846847848
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.