Şimdi Ara

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2017 - ANA KONU / *MyClub* (847. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.251
Cevap
63
Favori
377.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 845846847848849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fbfbfb574 beni de ekleyin maç atalım arada. bu arada pes 2018 için grup açtık:https://www.facebook.com/groups/1926996090903410/
  • Arkadaslar sizlerden küçük bir yardım isteyeceğim elimde lg nin 34 inc monitörü var 2560*1080 çözünürlüğünde ben pesi tam ekran açtığım zaman yanlarda boşluk kalıyor bunu nasil tam ekran yaparım 1980*1080 yaptığım zaman acık kalmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sivaslı bir arkadaşla maç yaptık. 2-1 kazanırken dakika 90 da kopardı maçı. kafa golu atanlara gıcık oluyorum diye mesaj attı bir de utanmadan. attığım gollerden biri ayakla atıldı. ve kendisi 90 dakika orta açtı. bu adamlarla uğraşıyoruz. zeka yaşı yok bu adamın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanttt -- 18 Haziran 2017; 21:23:5 >
  • kanttt kullanıcısına yanıt
    İranlı bi adam var pehlimanya mı oyle bisey,burda denk gelen vardır,sen onunla bi oyna daha sonra turk gelince sevinirsin.en güzeli hesabını mesajlara kapat boyle kişileride engelle geç,coluk cocukla muhatap olmamış olursun

• Kafa vuruşları o kadar isabetli yapılmış ki, adam kafasıyla topa falso veriyor, kafayla aşırma gol atıyor.

Bu yılı katleden iki net sıkıntı;

*Maç boyu hiç yorulmadan ölümcül pres yapan oyuncular ve yorulma olmadığı için takımlar arası güç dengesinin kurulamaması.

Mesela Beşiktaş maç boyunca Real Madrid i tutabiliyor, presle hırpalıyor hem de

*Dandik bir forvet oyuncusu bile kafayı vurursa mavi renkli formda Pepe yi yere çarpıp kafa golü atabiliyor;

Bunları birdaha görmemek üzere PES tarihinde gömülüp unutulmasını diliyorum, yenilik falan da beklemiyoruz ya, var olanı yok eden ilginç bir firma

• quote:

Orijinalden alıntı: Football Always

Kafa vuruşları o kadar isabetli yapılmış ki, adam kafasıyla topa falso veriyor, kafayla aşırma gol atıyor.

Bu yılı katleden iki net sıkıntı;

*Maç boyu hiç yorulmadan ölümcül pres yapan oyuncular ve yorulma olmadığı için takımlar arası güç dengesinin kurulamaması.

Mesela Beşiktaş maç boyunca Real Madrid i tutabiliyor, presle hırpalıyor hem de

*Dandik bir forvet oyuncusu bile kafayı vurursa mavi renkli formda Pepe yi yere çarpıp kafa golü atabiliyor;

Bunları birdaha görmemek üzere PES tarihinde gömülüp unutulmasını diliyorum, yenilik falan da beklemiyoruz ya, var olanı yok eden ilginç bir firma

• cska da traore diye biri var geçende cezayirli biri geldi adam forvete bunu almış. 1-0 öne geçtiğim maçı 10 a 2 kaybettim adamın boyu 2 metreden uzun sadece bu adamla bana kornerden 4 gol attı
    bu sene oyun bildiğin orta kafa gole dönmüş. bunları nasıl durdurabilirim
  • SHIHAD kullanıcısına yanıt
    durdurmanın bir yolu yok maalesef, kafa golü oyunun en büyük acıgı bu sene.

• Birde kırmızı topla oynamıyorlarmı offf
  • Arkadaşlar geçilmez kale bunu nasıl yapacam bilen varmı

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2017 - ANA KONU / *MyClub*

• husgs kullanıcısına yanıt
    Oooo hüso bey hayırdır sen buralarda 😂

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türklerin hepsi orta kafacı. Acayip ahlaksız bir milletiz.

PES 2017 de çöp.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 20 Haziran 2017; 14:44:1 >
  • istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    Kur hocam bile karşı bi maç karşı forvetlerin bitiriciliği 10 falan olsun senin kalede de iyi bi kaleci olsun 20 tane şut çekmelerine izin ver
  • quote:

Orijinalden alıntı: c0rnstar

Kur hocam bile karşı bi maç karşı forvetlerin bitiriciliği 10 falan olsun senin kalede de iyi bi kaleci olsun 20 tane şut çekmelerine izin ver

Tamamdır teşekkürler çözdüm ofline maçta da oluyormuş

• orta kafa bug dan dolayı iğrenç bir oyundu 17.

Pes2013 un bug su.bunun yanında melake kalır.

• Pes 15 r2 bugu,pes 16 uzun top bugu,pes 17 orta kafa,18 de de aşırtma bugu falan olur herhalde!

• GELECEK SENELERDE EA KONAMININ ISIM LISANSINIDA ALIRSA SASIRMAYIN :)

OYUNU "PRE UVELITION SECCOR " DIYE CIKARTIRLAR ARTIK ;)

• https://www.youtube.com/watch?v=es05CEnoTv8
    attığım bazı golleri derledim :)
    bakalım beğendiğiniz gol çıkacak mı :) genelde başkasının attığı goller beğenilmez ya :)

ayrıca sadece 10 gol mü kayıt hakkımız var ps4te?
  • Pes2017 myclub tam bir sinir harbi oldu. Üst üste 4 galibiyet. 5. Maça çıkıyorum konami bana aşağıdaki resimdeki takımı buldu bana. Neyse adama bir gol attım, ikinciyi attırmadı tabi. Sonra da iki gol yedim ve 2-1 kaybettim.. Bu 5. Galibiyet için kaç defadır aynısı oluyor.

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2017 - ANA KONU / *MyClub*

• sirkumsali S kullanıcısına yanıt
    tilkinin dönüp dolasıp gelecegi yer kürkcü dükkanıdır kanka 😂

• 
Sayfa: önceki 845846847848849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.