Şimdi Ara

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2017 - ANA KONU / *MyClub* (849. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.251
Cevap
63
Favori
377.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 847848849850851
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Football Always

Kafa vuruşları o kadar isabetli yapılmış ki, adam kafasıyla topa falso veriyor, kafayla aşırma gol atıyor.

Bu yılı katleden iki net sıkıntı;

*Maç boyu hiç yorulmadan ölümcül pres yapan oyuncular ve yorulma olmadığı için takımlar arası güç dengesinin kurulamaması.

Mesela Beşiktaş maç boyunca Real Madrid i tutabiliyor, presle hırpalıyor hem de

*Dandik bir forvet oyuncusu bile kafayı vurursa mavi renkli formda Pepe yi yere çarpıp kafa golü atabiliyor;

Bunları birdaha görmemek üzere PES tarihinde gömülüp unutulmasını diliyorum, yenilik falan da beklemiyoruz ya, var olanı yok eden ilginç bir firma

Su iki ozellikte fifa cok iyi ayarlamis. Uzun boylu adam hava topu alir mantigi yok fifada. Bir de savunma pres yapmak cok daha zor ve manuel. Dediğin gibi pes bunlari gelistirip bir de iceriklerini doygun hale getirse cok guzel olur. Acikcasi pesin menusu modları vs fifa yaninda atari oyunu gibi kaliyor. Koskoca cl lisansın var hic bir ise yaramiyor. Bu yuzden pese giresim gelmiyor son günlerde çünkü yapacak bi sey kalmadi artik. Fifaya giriyorum ama o da pes kadar eglendirmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kacanga

bu haftaki online mücadele kupası güzel olmuş 18 seçili oyuncu ile girildiğinde 3kat GP ve 1000lik antrenör veriyor. dün günün ilk galibiyetide ordan aldım 18900 gp verdi. halen gp kasan varsa değerlendirebilir.

Bende düşündüm bunu, ama sonra 18 tane epl oyuncusuna kontrat parası vermek ve sonra bu oyuncularla millet e olası yenilgilerde sinirlenmeyi göz önüne alamadım

Bir önceki kampanyada (%50 ucuz kontrat) tüm gp leri kontrata harcadım. Baya bir süre kontrat için gp harcamayacağımdan,sürekli gp birikiyor şu anda

• quote:

Orijinalden alıntı: ExTx

quote:

bu haftaki online mücadele kupası güzel olmuş 18 seçili oyuncu ile girildiğinde 3kat GP ve 1000lik antrenör veriyor. dün günün ilk galibiyetide ordan aldım 18900 gp verdi. halen gp kasan varsa değerlendirebilir.

Bende düşündüm bunu, ama sonra 18 tane epl oyuncusuna kontrat parası vermek ve sonra bu oyuncularla millet e olası yenilgilerde sinirlenmeyi göz önüne alamadım

Bir önceki kampanyada (%50 ucuz kontrat) tüm gp leri kontrata harcadım. Baya bir süre kontrat için gp harcamayacağımdan,sürekli gp birikiyor şu anda

ben de kullandığım oyunculara 90 maç kontrat yaptım.almak istediğim pek oyuncu yok o yüzden gp ile pek işim kalmadı ama arada zevkine top falan açıyorum

• quote:

Aman benden uzak olsun 3-5 gündür online oynamıyorum

Senin dediğin kupayı oynasam kesin Arap rakip gelir

Ne zaman o kupalara girsem kesin Arap rakip geliyor

Bir kaç mac yapayım diyorum

Girmek istemiyorum israil Asya Arap rakipler geliyor yukarıda bağlantı işareti olmasa bile felaket tuş gecikmesi oluyor ve bu tek taraflı bir durum oluyor

Umarim pes 2018 de tuş gecikmesi ve lag olmaz

Pes 2018 online beta uzun bir aradan sonra ilk kez yapıyorlar orda online düzelmiş mi oyun nasıl olmuş belli olacak

Online beta yaptıklarına göre düzeltmiş olabilirler

• quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

quote:

Aman benden uzak olsun 3-5 gündür online oynamıyorum

Senin dediğin kupayı oynasam kesin Arap rakip gelir

Ne zaman o kupalara girsem kesin Arap rakip geliyor

Bir kaç mac yapayım diyorum

Girmek istemiyorum israil Asya Arap rakipler geliyor yukarıda bağlantı işareti olmasa bile felaket tuş gecikmesi oluyor ve bu tek taraflı bir durum oluyor

Umarim pes 2018 de tuş gecikmesi ve lag olmaz

Pes 2018 online beta uzun bir aradan sonra ilk kez yapıyorlar orda online düzelmiş mi oyun nasıl olmuş belli olacak

Online beta yaptıklarına göre düzeltmiş olabilirler

aynen rakip bulma uzun sürerse sıkıntılı ilk seferde bana filistinli geldi çok kötü tuş gecikmesi vardı yenildim. 2. de israilli geldi onda sıkıntı olmadı. ben klasman oynuyorum normalde son zamnda bağlantı seviyesini hep 5 seçiyorum. hep türk geliyor. çok akıcı oluyor. bağlantı kıstası seçmesssem arada sorunlu oyunlar oluyor. bu sene iddialılarki online beta çıkarıyolar hadi hayırlısı

• quote:

Orijinalden alıntı: nicksiznicklinick

quote:

Orijinalden alıntı: Football Always

Kafa vuruşları o kadar isabetli yapılmış ki, adam kafasıyla topa falso veriyor, kafayla aşırma gol atıyor.

Bu yılı katleden iki net sıkıntı;

*Maç boyu hiç yorulmadan ölümcül pres yapan oyuncular ve yorulma olmadığı için takımlar arası güç dengesinin kurulamaması.

Mesela Beşiktaş maç boyunca Real Madrid i tutabiliyor, presle hırpalıyor hem de

*Dandik bir forvet oyuncusu bile kafayı vurursa mavi renkli formda Pepe yi yere çarpıp kafa golü atabiliyor;

Bunları birdaha görmemek üzere PES tarihinde gömülüp unutulmasını diliyorum, yenilik falan da beklemiyoruz ya, var olanı yok eden ilginç bir firma

Su iki ozellikte fifa cok iyi ayarlamis. Uzun boylu adam hava topu alir mantigi yok fifada. Bir de savunma pres yapmak cok daha zor ve manuel. Dediğin gibi pes bunlari gelistirip bir de iceriklerini doygun hale getirse cok guzel olur. Acikcasi pesin menusu modları vs fifa yaninda atari oyunu gibi kaliyor. Koskoca cl lisansın var hic bir ise yaramiyor. Bu yuzden pese giresim gelmiyor son günlerde çünkü yapacak bi sey kalmadi artik. Fifaya giriyorum ama o da pes kadar eglendirmiyor.

Gameplay yok neye yaradı gerisi?

Düşün ki altında pırıl pırıl Ferrari var, ama kontrol fonksiyonları bozuk, direksiyonda sıkıntı var, bu sorunu yıllardır dile getiriyorsun ve çözüm bulan tamirci yok

• Koç_hisarlı K kullanıcısına yanıt
    oynadım ben onunla. lagle yendi beni iki kere. valla yapmadım diyor. dostluk maçı yaptık.6 tane attım. engelledim. haklısın bunlarla uğraşılmaz.
  • yaş 33 hiç bizaman fifa almadım vede hiç merak etmedim şu ana kadar yaptıkları yenilikleri ama şu özel server olayı bu sene merak ediyom fifa dada bağlantılarda sıkıntı oluyomuş lag oluyomuş batillfield1 deki gibi özel server olayını getirirlerse bi denemeyi düşünüyom açıkçası japon 3 ten bu yana winng elewen le başladık pes le deva mettik bu yaşa kadar ama artık pes gerçekten suyunu çıkardı işinn her sene aynı hikaye grafikler top kontrolleri falan filan yaaww lisans tanda vaz geçtik yıllardır lisanssız oynuyoz ama lag cı bağlantı koparan oyun içinde aşırı şekilde momentum baskısı ve elindeki en iyi kadrola oynamana izin vermiyen bi sistem var şuan konamide açıkçası bazı arkadaşlar onlıne beta olucağı için şimdiden beklentilerini yükseltmiş gibi her sene demosunu bile oynadığımızda tamam beyler bu oyun olmuş süper olucak bu sene dedik hep ne oldu oyunun tam sürümü bi çıktı oyun cacık demoyla alakası yok sonra 3 ay sonra bi güncelleme alıştığımız sistemde bozuluyor abuk subuk bi oynanaış güncellemesi oluyo bazı arkadaşalrın dediği gibi futbolun mantığı yok şuan pes te sınırsız press adamın boyu uzun olsunda overali sıfır olsun ö.deil boyu uzun olan kafa topunu alır mantığı var resmen yani ben etayı oynucam ama açıkçası önsipariş vermicem bu sefer gerekirse ön sipariş hediyelerini almıyım ö.deil zaten barcelonadan kusucaz artık içimiz dışımız Barcelona oldu pes in sayesinde bu sene açıkçası fifa ya bi şans vericem en azından denemeye değer die düşünüyom bi çok arkadaş hatta pes fanı arkadaşlarım bile fifa ya geçiş yaptı ne demişler denemeden bilinmez şunu belirteyim ağır bi pes hastasıyımdır.

• Darkxking35 kullanıcısına yanıt
    Fifayı tavsiye etmem, en azından bu seneye kadar olanları. Sanıyorsunuz fifa sorunsuz vs. Ben sadece 1 hafta deyanabildim. Pes oynayan adama fifa işkence gibi gelir. Her şey güzel hayran kalıyorsun vs ama gameplay diye bir şey yok fifada. Kalas kalas adamlar. Hepsi aynı. Ben peste her oyuncunun topa nasıl vurduğunu nasıl döndüğünü 100m den görsem tanırım. Fifads bu yok. Neyse daha fazla detaya girmim. İstiyorsan bir dene ama pes oynayam bir adam fifayla zor yapar..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su oyunun temel sorunlari bence sunlar.

Agir momentum

Deli gibi press

Hava toplari

Verkaclara hic mudehale edilememesi.

Online sorunlari saymiyorum duzeltsinler FIFA'ya kok sokturur oyum bakimindan .

• fakafuka kullanıcısına yanıt
    Saydığın oynanış sorunlarının ,mevcut oyun motoru ve yapay zeka oynanış kodları,tamamen değişmeden biteceğini sanmıyorum.Bu şablonla ver kaçlar ,hucum şekilleri,press vs her şey ezber olmuş artık.Oyun tamamen kabuk değiştirmeli ve bu suyu çıkmış ezber oyun tarzı artık bitmeli.

• neo23 kullanıcısına yanıt
    Yani bir bakima evet ama bazi seylerden baslana bilir 11 kisiye markaj yapilmasi adam adama 3 dusurulebilir.verkaci yapan oyuncunun bir anda hizlanmasi engellenebilir.

Ama konamiden hic umidim yok acikcasi

• Tövbeler tövbesi. 50. maçı yapmadan yazmadım. 50’de 45 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 yenilgi.

Konami’ye küfrü basmıştım 2-3 hafta önce. Ben ve arkadaşlarım sizi bırakıyoruz diye. Sonra online beta muhabbeti ve eskisi gibi 20 şut çek 1 gol at yok. 2000 küsür puanlıları ki 2 kere geldi birini maç sonu farkettim farkla yendim. Kendime inanamıyorum. Konami oyunu almam için bana özel uğraşmaz değil mi? Her yıl 1000$‘a yakın veriyorum bu oyuna gerçi. Sanki bana özel gel gel gel geelll yapıyor gibi Tövbe tövbe Almayacağım bu sene

• disclosure D kullanıcısına yanıt
    Oyun son demlerini yasiyorya ufacik bir yama ile kaldirabilirler momentumu boyle yapip seneye yatirimda yapabilirler millet oyunu alsin diye

• idda ediyom her şeyi kaldırır deniştirir ama MOMEN tumu asla kaldırmazlar çok şey istemiyoz ya 2000 lerin başında aldığımız keyfi almak istiyoz şu oyunda eskiden master lig bile oynarken 8 10 saat oynardım sıkılmadan şu zamana kadar ne oldu onca grafik iyi leştirildi eskiye göre grafikte çağ atladı pes ama gel gele lim eski tadı verrmiyo onlıne oyunlarda bize eski si gibi serbes şekilde istediğimiz gibi atak yapma pas verme olayını sağlaması lazım ronaldonun şu tu 95 öyle bu şut çekiyo ki adam sanki 59 şutu normal bi forvet şutu 78 adam öyle vuru yoki roberto Carlos sanki oyunun onlıne bölümlerinde bana göre sanki overallerin ve rakamların hiç bi önemi yokmuş gibi geliyor bu da oyunun biraz gerçekçiliğini vede özellkile keyfini kaçırıyor galibiyet alıyom sevinemiyom malubiyet alıyom snir oluyom galibiyeti alırken bile bileğimin hakkıyla almadığımı farkediyom o beni çıldırtıyor zaten sistem ne zaman isterse ozaman gol oluyo ben ver kaç la uzaktan şutlarla gol atmaya çalışıyom ama momentum bana abuk subuk gollet attırıyo bu oyunda bu şeklde ağır momentum olduğu sürece lisans ta alsa amuda da kalksa zor yani bi arkadaş yazmıştı konaminin pes in yani eski çalışanları sanırım denişmiş olmalı. çünkü bi oyun bu kadarvurdun duymaz olamaz onca pes sever in şikayetlerini hiç bi ciddiye almazlar anlamıyom bakın ea fifa bu sene özel server getiriyo momentum olsa bile lag olayı olmaz die düşünüyom en azından ama pes te öyle bişey yok sen 3 0 öndesin dakka 80 olmuş adam pat bağlantı koparıyor ne sana puan ne karşı tarafa ceza veriliyo bu şimdi adaletmi senin onca zaman verdiğin emek sinir stres yeri geliyor kimi arkadaşlar ciddi paralar verip coins alıyo bide yazık günah

• fakafuka kullanıcısına yanıt
    Vardır herhalde bir şey.

Buraya onlarca resim yükledim. 20 şutta bir gol bulmuşum rakipse 2’de 2 bulup beni yendi diye. Saçımı başımı yoldurdu bu oyun benim diye.

Artık oyun bitti, yaz geldi diye oyunu bırakanlar server’imi rahatlattı, konami ayarmı çekti bilmiyorum. Tamam rakip yine 2’de 2, 3’te 2 buluyorda ben en azından 20’de 5-6 buluyorum. Bugünde 5’te 5 ile gidiyorum. Hayırdır inşallah.

• disclosure D kullanıcısına yanıt
    Ben en son 13 macta 9 beraberlik 2 mağlubiyet 2 galibiyet alinca biraktim dahada oynamadim online .arada giriyorum ofline maradona ronaldo messi oynuyorum çıkıyorum .gwent kart oyunu oynuyorum streste olmuyoruk kryfime bakıyorum 😀

• Darkxking35 kullanıcısına yanıt
    Fifayı tavsiye etmem, en azından bu seneye kadar olanları. Sanıyorsunuz fifa sorunsuz vs. Ben sadece 1 hafta deyanabildim. Pes oynayan adama fifa işkence gibi gelir. Her şey güzel hayran kalıyorsun vs ama gameplay diye bir şey yok fifada. Kalas kalas adamlar. Hepsi aynı. Ben peste her oyuncunun topa nasıl vurduğunu nasıl döndüğünü 100m den görsem tanırım. Fifads bu yok. Neyse daha fazla detaya girmim. İstiyorsan bir dene ama pes oynayam bir adam fifayla zor yapar..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fakafuka

Ben en son 13 macta 9 beraberlik 2 mağlubiyet 2 galibiyet alinca biraktim dahada oynamadim online .arada giriyorum ofline maradona ronaldo messi oynuyorum çıkıyorum .gwent kart oyunu oynuyorum streste olmuyoruk kryfime bakıyorum 😀

Bende bu sene oyun almayıp 2017 Ana Lig oynayacağım. Senin gibi online falan yok yani bu sene. Hem bu firmaya para kaptırmayacağım, kendimce ceza vereceğim hemde sinirlerimi bozmayacağım. Oyuna kızıp, hatalarını sürekli dile getirip, hemen ön sipariş verirsek bu firma bunları düzeltmez. O yüzden bu forumda oyundan çok dert yanıp oyun daha çıkmadan 3-4 ay öncesinden alan arkadaşlarıma çok kızıyorum. Ne diyelim böyle oyundan mutlularsa daha mutlu olurlar inşallah.

Birde az önce maç yaptım. Hakem 2 dakika uzatma verdi ama sabaha kadar giderdi sanırım uzatma. Rakip 5-0’dan sonra dakika 60’larda maçı bırakınca kolu bıraktım. Bir geldim dakika 99. 104’ü bekledim ve bitirdim ki 105 olsa diğer uzatma sanılır diye. Yok böyle birşey. Demek ki o topun ceza alanından epey bir uzaklaşması gerekiyor maçın bitmesi için.

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2017 - ANA KONU / *MyClub*

• arkadaslar bir sey sorcam bilgisi olan lütfen yardımcı olabilirmi. playsatatıon 4 vardı .. 60 ekran inc de oynuyordum plazmada sattım 4 dü. şimdi pro 4 alcam bu televiyonda pes 18 i acarmı yani oynayabilrmyim yoksa ila yeni televiyon yeni cıkanalrdanmı almam lazım lütfen yardımcı olun
  • 
Sayfa: önceki 847848849850851
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.