Şimdi Ara

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2018 - ANA KONU / *MyClub* (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
38.329
Cevap
73
Favori
1.084.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hz.Heisenberg

20 Temmuz'da UTC saati ile 8:00 da başlayacakmış open beta. TR saati ile 11:00 mı oluyor?

evet 11.00 oluyor. bu bilgiyi nerden aldın merak ettim hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Online da takımdan ziyade,karma futbolculardan takım kurup,transfer yaparak oynamak çok daha zevkli.online klasmanda hep real ve barca gelicek karşına,myclubda futbolcu çeşitliliğide cok fazla olucak.o yuzden myclub yine akar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koç_hisarlı -- 17 Temmuz 2017; 0:46:6 >
  • Betayi offlineda oynayabilecek miyiz acaba

• Kardeşim öyle bir soru ki bu dedim adam neyi öğrenmiş.
  • nicksiznicklinick N kullanıcısına yanıt
    fransa ve brezilya ile offline maç oynayabileceğiz yanlış bilmiyorsam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 17 Temmuz 2017; 9:22:15 >
  • hocam linkte quikmatch olayı var. acaba fransa ve brezilya ile sadece online mı oynayacağız bu modda ? ben offline maç yapabileceğiz sanıyordum
  • Pes 2018 de co -op modunu ayni ps uzerinde 2 veya 3 arkadas oynicaz. Peki psn deki arkadaslarimizla ayni takimda rakibe karsi 2 ye 2 veya 3 e 3 online maclar yapabilecekmiyiz varmi bilgisi olan arkadaslar.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa323

Pes 2018 de co -op modunu ayni ps uzerinde 2 veya 3 arkadas oynicaz. Peki psn deki arkadaslarimizla ayni takimda rakibe karsi 2 ye 2 veya 3 e 3 online maclar yapabilecekmiyiz varmi bilgisi olan arkadaslar.

Büyük ihtimal bu şekilde de oynanabilecek.Asıl önemli olan 2vs2 de lag olmaması.Çünkü pes 2017 de 2vs2 de oyun -10 hızına düşüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: neo23

quote:

Orijinalden alıntı: mustafa323

Pes 2018 de co -op modunu ayni ps uzerinde 2 veya 3 arkadas oynicaz. Peki psn deki arkadaslarimizla ayni takimda rakibe karsi 2 ye 2 veya 3 e 3 online maclar yapabilecekmiyiz varmi bilgisi olan arkadaslar.

Büyük ihtimal bu şekilde de oynanabilecek.Asıl önemli olan 2vs2 de lag olmaması.Çünkü pes 2017 de 2vs2 de oyun -10 hızına düşüyor.

Insallah oyle olur ustad yoksa ayni makinadan kimle birlesip oyun oynicaz Allahini seversen bi anlami olmaz .. birde Co-op mevzusunun turnuvasi vs olmasi lazim yoksa tek mac quick mac mevzusu olursa sikar bir amacinin olmasi lazim .

Lag olayina gelince konami p2p serverini degismedikce online da yeterli stabiliteye ulasabileceklerini sanmiyorum . E A Turkiye serveri aciyor seklinde bir haber var konami online kalitesi icin pek umudum yok .

Oyunun online kalitesini beta surumune guvenerek degerlendirmek buyuk yanilgi olur . Beta surumu yaklasik 10 gun icin cikacak cogu kisinin haberi bile olmayacak veya gec haberi olacak hadi herkesin haberi oldu diyelim suan icin pes 2017 de atiyorum online olarak 300.000 kullanici varsa betayi indirip online olarak mac yapan sayisi tahminim 100.000 i bulmaz . Server yogun olmadigi icin kesin bir degerlendirme yapilamaz ..

Oyunun full surumu cikacak ardindan ilk 1 ay gene onlineda lag vs olaylar olacaktir tahminim her sene oldugu gibi ( fifa da bile her sene oluyor bu) oyun eylulde cikacagini dusunursek kasim in basi gibi online hakkinda tam degerlendirme yapilabilir gerisi hayalcilik olur.

• Bonuslar alttaki linkte verilmiş pes 2017 si olup 2018 alanlara ekstra bonuslar var ama ingilizcem iyi değil biriniz Türkçesini yazabilir mi

https://www.konami.com/wepes/2018/eu/en/page/bonus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacanga -- 17 Temmuz 2017; 18:53:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kacanga

Bonuslar alttaki linkte verilmiş pes 2017 si olup 2018 alanlara ekstra bonuslar var ama ingilizcem iyi değil biriniz Türkçesini yazabilir mi

https://www.konami.com/wepes/2018/eu/en/page/bonus

Platform seçin

PS4

PS3

XboxOne

Xbox 360

PC

Sürümü Seç

Dijital FC Barcelona Sürümü

PlayStation4 FC Barcelona Edition Dijital

Dijital Ön Sipariş Bonusu

Premium Partner Ajanlar 80+ [FC BARCELONA & BORUSSIA DORTMUND & LIVERPOOL FC]

UEFA Şampiyonlar Ligi STARS GS

Ajan: Usain Bolt

FCB Tema

Dijital FCB Sürümü Özel Bonus

FC Barcelona Acentesi

FC Barcelona Legend Agent [★ D. MARADONA Genel: 83]

1000 myClub Paralar

Gaziler Bonusu

MyClub eğitimlerini tamamlarsanız, myClub'umun [Inbox] bölümünde [Gazi Bonusu] alırsınız.

Bonus, [Pro Evolution Soccer 2017] myClub modunun gelişimine uygun olarak [Pro Evolution Soccer 2017] sahibi olan ve [Pro Evolution Socce 2018] satın alan kullanıcılara sunulacak.

■ Genel puanı 90 ya da daha fazla olan 2 oyuncu (Lv.30) daha fazla sahibi olmalıdır

PES2017-18 Özel Temsilci x 2

■ [Pro Evolution Soccer 2017] için myClub öğreticisini

tamamlayın PES2017-18 Özel Temsilci x 1

Ön sipariş geldiğini lütfen malıdır.

Telefon böyle çevirdi

• istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    Anladım sayılır eyvallah

• Bu oyunu 18 yıldır oynarım.Sırf Pes 2017 myclubun ,bu kadar kötü olmasından yola çıkarak ilk kez Pesin yeni bir oyununu almamayı düşünüyorum.Oyunlar ,keyif verirse güzeldir,oynadığınız oyunu yıllardır oynuyorsanız kendinizce oyuna hakimseniz ve zaman içinde tuşları,kontrolleri değişmemişse ve karşınıza tuhaf bir şekilde oyuna savunma ve hücum anlamında tamamen hakim olan rakipler çıkıyorsa o oyunu bırakmanın zamanı gelmiştir!!

Oyunun tuşları mı değişti ,myclupte savunma yapılmıyor.

Myclupte ,müthiş savunma yapıp leblebi gibi gol atan rakiplerin sırrı nedir?Devir ,bu tür oyuncuların devri mi,robotik zekaya mı sahip bunlar!!!!Aynı tuşlara basmıyorlar mı???Bunlar,ne yaparak bizden bu kadar üstün oynuyorlar!!!

Arkadaşlar ,inanın ki Pes 2018 myclupte de benzer şeyler olacaktır.Oyunu bu kadar rahat ,kusursuz oynayan rakipler olacaksa ,sırf online klasman ve oflline hatırına Pes 18 i alamam.Biliyorum,alsam myclube bulaşacağım ve o bölümde ise anlam veremediğim durumlar var.Hepiniz ,myclupte bir şekilde sinir harbi yaşamışsınızdır.Kabul edelim,Pes 2015 ten sonraki tüm myclupler ,küfür gibi ,hakaret gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 18 Temmuz 2017; 0:27:7 >

• neo23 kullanıcısına yanıt
    Ustad daha oncede belirtttim benim dusuncem konami kesinlikle mudahale ediyor oyuna ornekleri var klasman 3 e cikiyorsun birden her sey normalken maglubiyet serisi basliyor taki klasman 5 yada 6 ya dusene kadar sana bir rakip denk getiriyor konami puani 2000 sen 800 lerdesin topu goremiyorsun 2 pas yaptirmiyor oyun adam puani sayesinde isi bitiriyor tek devrede yada rakibin 45.dakikada mutlaka gol atmasi 2-0 ondesin ilk yari son dakikada top defanstan uzaklasmiyor her pas rakipte zorla gol yiyorsun top cevirme olayi uzun zaman cevirme sonra gir ve tusa bas hepsi siyah oluyor toplarin konami kesinlikle elini cekmeli myclub modundan momentum degil 2015 teki gibi yetenek konussun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer Fenerbahçe olacaksa oyunu alırım orada sıkıntı yok ama oyle yada böyle myclub olayına girmeyeceğim offline oynarım bir de online klasmanları.. online klasmanlar şu an bile gayet güzel yeni online sistemi ile daha da iyi olur diye düşünmekteyim... myclub saçmalığına dönecek olursak ya usain bolt nedir Allah aşkına ?.. adam her şeyden önce futbolcu değil geçen de söyledim seneye bu adamlar federeri de yapar hazır 19. grand slami de kazanmışken bizim parlak zekalı konami yöneticileri balıklama dalarlar :) sonraki sene michael jordan lebron james derken bakmışsın jenifer lopez brad pitt leonardo di caprio falan da ekleyiverirler:) ... inşallah Fb olur yoksa Pes 2017 ye devam...
  • geçtiğimiz sene pes 2017yi işlerimn yoğunluğundan dolayı oynayamadım. bu sene oynayacağım, brz geç başlayabilirim ama.

umarım iyi bir seri olur. oyunculardaki şu level yükselme olayını kaldırmaları lazım. 50 lvl falan çok saçma oluyor. gerçekçilik en güzeli

görünüş olarak videolardan herşey çok güzel gözüküyor. oyun hızı, grafikler. 4K tv lazım bence.

önemli olan bu senenin bug'ı ne olacak acaba. geçen sene orta kafa gol. başka seriler uzun top, aşırtma şutlar, van der mirch..

bir de en önemli şey bence istediğimiz t.d'lerin daha çabuk alınabilir olması. istediğin bir t.d var ise bir kere kaçırınca 2,3 ay bekleme yine gelmesi için
  • Arkadaslar normal snopy, logitech gibi bilgisayarda kullandigim usb girisli oyun kollarini ps4 e taksam calisir mi? Var mi bir yolu?

• SonJnow kullanıcısına yanıt
    Çalışmaz hiçbir yolu da yok malesef

• quote:

Orijinalden alıntı: nxplay

geçtiğimiz sene pes 2017yi işlerimn yoğunluğundan dolayı oynayamadım. bu sene oynayacağım, brz geç başlayabilirim ama.

umarım iyi bir seri olur. oyunculardaki şu level yükselme olayını kaldırmaları lazım. 50 lvl falan çok saçma oluyor. gerçekçilik en güzeli

görünüş olarak videolardan herşey çok güzel gözüküyor. oyun hızı, grafikler. 4K tv lazım bence.

önemli olan bu senenin bug'ı ne olacak acaba. geçen sene orta kafa gol. başka seriler uzun top, aşırtma şutlar, van der mirch..

bir de en önemli şey bence istediğimiz t.d'lerin daha çabuk alınabilir olması. istediğin bir t.d var ise bir kere kaçırınca 2,3 ay bekleme yine gelmesi için

Pes 2017 yi oynamaman çok iyi olmuş ,1 yıl boyunca 90dk yorulmadan press yapan ve sürekli tiki taka ve orta gol şeklinde oynayan myclup rakiplerini görmemiş oldun.

• Gruba katılalım arkadaşlar. Oyun çıktıktan sonra da burdan rakip vs. buluruz.
    https://www.facebook.com/groups/1926996090903410/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klasizm -- 19 Temmuz 2017; 0:55:12 >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.