Şimdi Ara

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2018 - ANA KONU / *MyClub* (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
38.329
Cevap
73
Favori
1.084.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Umarım öyle olur

Neyse az kaldı 5 gün kaldı

Online beta yi deniyecez bakalım neler değişmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her video guzel gorunuyor baya degismis bu sefer oyun. Her sene ayni geveledikleri "topa ilk dokunus" muhabbeti bu sene gercek anlamda olmus. Umarim su lag sorunu olmaz bir tek su var beni dusunduren. Ama demek ki guveniyorlar kendilerine online beta cikariyorlar. Yap su isi artik odun konami be.

• son video da 0.54 te neymarın havadan gelen topu kontrol şekli ayarlardan 0.25 hıza alıp öyle izleyin
    https://youtu.be/FtfeyJun6w4?t=54

oyuncunun neymardan o çalımı yedikten sonraki yüz ifadesi

bu sene gerçek maç oynuyormuş hissi verecekmiş gibi duruyor pes özellikle animasyonlarla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 14 Temmuz 2017; 8:47:50 >

• Video çok iyiymiş yaa tepkiler çok güzel özellikle Emre MOR u bile göstermişler o sempatik sevimli yüzü çok güzel olmuş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOadvance

Video çok iyiymiş yaa tepkiler çok güzel özellikle Emre MOR u bile göstermişler o sempatik sevimli yüzü çok güzel olmuş...

• Türk takımları olacakmı bu sene pes de. Eskiden 3 büyükler olurdu ne güzel, formaları falan birebir yaparlardı. Fifa nedense forma konusunda hiç özenmiyor bizim ligimizdeki takımlara (yüzlerede maalesef)
  • şu animasyonları ve yüz mimiklerini gördükten sonra fifa dan soğudum yeminle robotumsu hareketler ve mimikler yıllardır düzeltilmedi fifa da , pes eğer oynanıştada aşama kaydettiyse direkmen pre order yapacağım pes i
  • quote:

Orijinalden alıntı: avei21

son video da 0.54 te neymarın havadan gelen topu kontrol şekli ayarlardan 0.25 hıza alıp öyle izleyin

bu sene gerçek maç oynuyormuş hissi verecekmiş gibi duruyor pes özellikle animasyonlarla

Gösterilen kısa videoların çoğu oyuncuların yakın çekim yüz ifadeleri,oyuncuların pozisyonlara verdikleri tepkiler vs.

Bunların hiçbiri maçı oynarken görebileceğimiz umursayacağımız şeyler değil hocam. Oynanışa baktığımda yine buz pistinde oynanıyormuş hissi ve yine o odunsu oyuncular var maalesef. Pilot kameradan bakıldığında çalımlar da hala çok yapay duruyor.

Ben özellikle bazı maçlarda ışıklandırmaya hayran kalsam da genel olarak oynanış aynı.Klasik Pes. Açık beta pc'ye gelse de denesem yanılmayı çok istiyorum.

Pes'in ara sahnelerindeki animasyonlar ve Fifa'nın oynanışı 1 oyunda buluşsa güzel olacak :) Birinin oynanışını diğerinin ara sahnelerini hiç beğenmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottmn -- 14 Temmuz 2017; 12:40:2 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ottmn

quote:

Orijinalden alıntı: avei21

son video da 0.54 te neymarın havadan gelen topu kontrol şekli ayarlardan 0.25 hıza alıp öyle izleyin

Gösterilen kısa videoların çoğu oyuncuların yakın çekim yüz ifadeleri,oyuncuların pozisyonlara verdikleri tepkiler vs.

Bunların hiçbiri maçı oynarken görebileceğimiz umursayacağımız şeyler değil hocam. Oynanışa baktığımda yine buz pistinde oynanıyormuş hissi ve yine o odunsu oyuncular var maalesef. Pilot kameradan bakıldığında çalımlar da hala çok yapay duruyor.

Ben özellikle bazı maçlarda ışıklandırmaya hayran kalsam da genel olarak oynanış aynı.Klasik Pes. Açık beta pc'ye gelse de denesem yanılmayı çok istiyorum.

Pes'in ara sahnelerindeki animasyonlar ve Fifa'nın oynanışı 1 oyunda buluşsa güzel olacak :) Birinin oynanışını diğerinin ara sahnelerini hiç beğenmiyorum.

aynen ikisinin bu iyi özellikleri bir yerde olsa müthiş oyun olurdu

• Pre ordera maradona mi veriyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: AdiosKid

Pre ordera maradona mi veriyorlar

hayır usain bold veriyolar legend temsilcisi var maradona da çıkabilir riziger de
  • Uzun bir arada sonra Pes 2017 oynadım bir oyun nasıl bu kadar geri gidebilir benim oyunu bıraktığımda 2015'di o oyunun yanında bu 2017 10 yıl önceki versiyon gibi maalesef ! Oyun dinamiği inanılmaz daralmış arcadenin dibine vurmuşlar adam nereden şut atarsa top kaleye gidiyor sıfırdan bam güm vuruyor top kalemde yazık ayıp bir oyun bu kadar geri gitmezdi ! 2018 için görmek lazım açık betayı merakla bekliyorum...

• Kendilerine güvenmeseler imkanı yok online beta çıkmazdı. Bundan önceki online beta nın 2010'da tam 7 sene önce çıktığını düşünürsek...

• İcimden bi ses betada oyunu begeneceğimizi ama lag ve gecikmeler yaşayacağımızı söylüyor

• oyun hakkında inanılmaz güzel yorumlar var yabancı sitelerdeki incelemelerde. ben pes'in ilerleyişinden memnunum. çok umutluyum 2018 den.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evren377 -- 14 Temmuz 2017; 21:36:35 >
  • kacanga kullanıcısına yanıt
    Öhöm öhöm

• quote:

Orijinalden alıntı: BVBLİFE

Öhöm öhöm

Ne yazıyor türkçesi ne pre order da veriyolar mı yani. ps store da yazmıyor öyle bişey. bi de 83 ovr yazıyor sarı top mu marıdona

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacanga -- 14 Temmuz 2017; 21:53:53 >
  • Online beta pc için çıkmayacakmış. 2010 dan sonra ilk defa oynayayım diyordum ama olmadı.
  • Arkadaşlar maalesef beta'da sadece 2 tane takım olacak

• ..

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.