Şimdi Ara

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2018 - ANA KONU / *MyClub* (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
38.329
Cevap
73
Favori
1.083.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen katılıyorum

Everton gibi takımla nasıl yeneceğiz realmadrid gibi takımları

Böyle olacaksa kaldırsınlar daha iyi hiç bir mantığı yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun bir zamandan sonra Tekrar Merhaba arkadaşlar. Uzun zaman FİFA forumunda idim çünkü fifa oynardım. Fakat PES 18 Videolarını izledim ve genel olarak eksikleri giderip oyuna olumlu katkı sağladıkları görünüyor. Bariz göze çarpan bir değişiklik ben göremedim mutlaka oynayınca farkına varacağımız şeyler olacaktır videolarda görmesek de üstelik daha ilk videolar bunlar. Daha oyun beta bile değil.

PS4 de uzun zamandır ağırlıklı olarak arada sırada pes e dönsem de fifa oynuyorum. Ama fifa gerçekten bir noktadan sonra bayıyor ve keyif vermiyor tadı çok yavan geliyor. Ordan sıkıldıktan sonra kendimi pes havuzuna atıyorum kendimi hem eğlenceli hemde fifa da olmayan birçok şeyi buluyorum.

Pes te özellikle top fiziği pes bu konuda fifa ya ders verir gerçekten. fifa yıllardır kendini geliştirmesine rağmen hala pes in yanına yaklaşabilmiş değil. Pes hala amatör ruh ile bazı şeyleri başarıyor ama bazı konularda da fifa nın gerisinde kaldığı bir gerçek. Ve Şutlar evet burası bence futbol oynanayanların en çok sevdiği şeydir. PES deki şutlar fifa yı solda sıfır bırakır. Şut bence futbol oyunlarının en önemli öğesi ve temeli gerçekten bu konuda fifa resmen tırt bana göre. Aynı zamanda Pes in oynanışı kesinlikle daha özgür daha çok şey yapmana imkan verecek bir oyun potansiyeli var fakat ahh bir de bu potansiyeli ve markayı iyi kullanıp iyi pazarlayabilseler tam olarak fifa daki gibi stratejik noktalarda gelişim kaydedebilselerdi şu anda nba live gibi fifa tarih olabilirdi.

Çok ciddiyim. bu aslında gs nin 96 2000 sezonunun sonunda sportif başarıyı ekonomik başarıya dönüştürememesine benziyor. Pes zamanında zirvede olmanın getirdiği başarıyı kullanamadı ve şu anda genel itibariyle pazar payı olarak fifanın gerisinde kaldı.

Ama PES in hala aşıkları var hala kemik bir kitlesi var. Bunu pes fanlarının yaptığı müthiş sinematik videolarla görebiliyoruz. O videolar o fanların elinde çıkıyor. Ama sanki stüdyodan çıkmışcasına o kadar başarılılar ki. Pes bu şekilde aşıkları sevenleri varken ve futbol oyunlarında bu kadar kısıt varken hala pes markasına yatırım yapmamasını anlamak gerçekten zor. Bana göre KONAMİ global bir yatırım alsa bu konuda o potansiyelini iyi bir arge yatırımıyla birleştirse bu markasını daha iyi bir konuma taşıyabilir. Ama şu anki haliyle maalesef EA sports daki vizyon, zenginlik ve potansiyel kitle anlamında KONAMI arasında şu anda bariz fark görünüyor. Dedim ya konami hala amatör ruh ile ortaya birşeyler koymaya çalışıyor.

PES konusuna tekrar gelirsem PES 2018 bence bu sezonun en iyi spor oyunlarından biri olabilecek gibi duruyor genel olarak beğendim...

• Pes ten artık gram zevk almıyorum

• heyecan var mı beyler 1 hafta kaldı

• quote:

Orijinalden alıntı: Greatness Awaits

heyecan var mı beyler 1 hafta kaldı

Gün sayıyorum

Merakla bekliyorum uzun zaman sonra ilk defa online beta yapacaklar

Online daki gelişmeleri bekliyorum lag ve tuş gecikmesi olmayan bakalım

Birde oyunda açık olmaması 10 maçın 8 de aynı şeyi görmek sıkıyor adamı

Sürekli kanata git orta yap

Pes 2016 da ise sürekli uzun pas

Umarim herşey dengeli olur da futbol görürüz

• Beta PC'de de olacak mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi gözümüz aydın. Bu sene oyun dinamiklerinde manyak geliştirmeler yapmışlar. Online'da lag'e 0 tolerans sloganıyla yola çıkmış Konami. Artık bir Everton'lıyı, kanattan atlarını koşturup koşturup orta kafa gol bugı kasan Real Madrid'li öyle kolay kolay yenemeyecekmiş miş miş de mış mış mış. Haa, lisans sorununu da öyle kafanıza takmayın. O kadar kusur kadı kızında da olur canım.

Not: Malesef Pes oynuyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Greatness Awaits

heyecan var mı beyler 1 hafta kaldı

Olmaz mı be kardeşim.
  • Gel bakalım pes 18 efendi yavas yavas gel ("
  • Fifa ile pes i birlestirirsek ancak bir oyun eder

Lisans olmadan futbol oyunu tam oyun olamaz

Formalar ligler isimler bunların orijinal olması şart

• Fifa'yı ilk defa saatlerce oynayarak denedim ve kararımın değişmemesi beni şaşırtmadı. Ben neden Pes'i seviyorum biliyo musunuz? çünkü oyunu ben oynadığımı hissediyorum. Pas verdiğimde, şut attığımda "ben attım" diyebiliyorum. Ama Fifa'da pasa basıyorum top yavaş yavaş süzülüyor. Gol atıyorum, gol attığımı hissetmiyorum. Her şey lisans, grafik değil bunu anlayın artık. Pes bizden biri, Fifa zengin el oğlu gibi
  • Yeni gelismeler var sanirim kapak yildiziyla ilgili pek cok cesitli kapak olucak barca edition japan edition gibi ama direk kapak yildizi suarez gibi duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: horizont1905

Yeni gelismeler var sanirim kapak yildiziyla ilgili pek cok cesitli kapak olucak barca edition japan edition gibi ama direk kapak yildizi suarez gibi duruyor

Suarez'de ambassador olmuş.

Geçen sene,Aumbeyang, Gabigol,İniesta, Kagawa ambassador'du.

Bu sene Suarez'in yanında kimler olacak acaba. 🤔Bu ambassadorlar için yıldızlı fln halleri güzel oluyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://youtu.be/FtfeyJun6w4 YENİ VİDEO GELDİİİ! SICAK SICAK 🔥

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BVBLİFE -- 13 Temmuz 2017; 21:49:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BVBLİFE

https://youtu.be/FtfeyJun6w4 YENİ VİDEO GELDİİİ! SICAK SICAK 🔥

Yüz ve mimik olayını bambaşka boyuta taşımışlar

• açıkçası o kadar sinir stres olsakda yine sabırsızlıkla bekliyom özellikle arkadaşın dediği gibiyse LAG ve bug a 0 tolerans olayı gerçekse illaki bi yenilemeler olmuştur lisans olayına gelince 19 yıldır oynarım hiç takılmadım forma lisans olayına yeterki şu onlın ve lag olayını çözsünler haydi konami şaşırt biz değerli FANlarını
  • Pes 15 te bırakıp Fifaya geçmiş biri olarak umarım bu oyunla dönüş yaparım bende.

• BVBLİFE kullanıcısına yanıt
    İnsallah bu sene oyun güzel geliyor gibi.

Yalniz bu oyuncilarin yuzleri neden felçli gibi bir garip. Umarim tam sürümde daha iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: By_Conqueror

İnsallah bu sene oyun güzel geliyor gibi.

Yalniz bu oyuncilarin yuzleri neden felçli gibi bir garip. Umarim tam sürümde daha iyi olur.

Pozisyona tepki veriyormuş oyuncular

• istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    Yok onu anladım yüz mimikleri felan tamamda bir garip geldi oyuncuların yüzleri gözüme :)

Ben mimik felan bilmemde umarim oynanışı çok güzel olur gelişir :)

Eskiden pesin en önemli özelliği yapmak istediğin her hareketi aninda yapmasi ve seri olmasıydı son yillarda bu özelliğini kaybetti umarim yine eskisi gibi olur.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.