Şimdi Ara

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2018 - ANA KONU / *MyClub* (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38.329
Cevap
73
Favori
1.083.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanblue001 İ kullanıcısına yanıt

kardeşim daha düzgün bir şekilde senin paylaşımını ekliyorum konuya. gerçekten çok güzel bir paylaşım olmuş.

şu videoya bakarak bile "BEN BİR GELİŞME GÖREMEDİM, HER SENE AYNI TERANE" diyen varsa bir şey diyemeyeceğim.
    gerçekten de PES 2017 nin üstüne ciddi gelişme göstermiş 2018

• KUMANDANASKER kullanıcısına yanıt
    Böyle daha iyi olmuş paylaşmanız teşekkürler

Ben böyle katmayı bilmiyorum nasıl yapılıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: KUMANDANASKER

kardeşim daha düzgün bir şekilde senin paylaşımını ekliyorum konuya. gerçekten çok güzel bir paylaşım olmuş.

şu videoya bakarak bile "BEN BİR GELİŞME GÖREMEDİM, HER SENE AYNI TERANE" diyen varsa bir şey diyemeyeceğim.
    gerçekten de PES 2017 nin üstüne ciddi gelişme göstermiş 2018

0:13'te Ter stegenden sonraki sahnede ışıklandırma tek kelime ile efsane olmuş ter stegenden sonra ani geçişte gerçek gibi geldi gözüme ancak oynanış yine bana hitap etmiyor. Pesin ara sahneleri her zaman olduğu gibi şahane. Keşke ara sahnelerdeki gerçekçiliği oynanış animasyonunda da yakalayabilseler.

• yalnız oyuncuların surat ifadeleri efsane olmuş. konaminin elinde bir bu seri kaldı zaten bayağı çalışmışlar bu sene pes e belli oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

online betadan tek beklentim online nasıl tuş geçikmesi var mı lag var mı özellikle arap rakipler ile yine eşleşme olacak mı umarım olmaz bunlar pes online oynmayı bıraktırır adama inanılmaz bir agırlık oluyor arap ve asya dan gelen rakip olunca
    umarım bu sıkıntı aşılmıştır oyun zevkinin içine ediyorlar
    yenmek yenilmek çok önemli değil tuş geçikmesi agırlık lag filan olunca hiç bir türlü zevk alınmıyor
    oyunda açık birşey olmaz umarım
    pes 2016 sürekli uzun paslar
    pes 2017 de sürekli orta kafa golleri
    pes 2018 de dengeli bir oyun olsun

pes 2017 sürekli orta kafa oynuyorlar her maç aynı geçiyor kanata git orta aç
    5 orta açıyorsan 3 tane kesin gol oluyor
    böyle olunca hep aynı şeyleri görmek belli bir zaman sonra oyun çok sıkıyor
    çok mu zor dengeli bir oyun yapmak

Hocam selamlar Kardeşimle hergün offline karşılıklı oynarız onun da tarzı orta kafa goldur Fakat L2 tuşunu keşfettikten sonra adam akıllı bir tane kafa golü yok .

ORTA AÇILIRKEN L2 ile pozisyon alıp zamanında R1 e basarsan emin ol gol olma oranını topa rakibin kafa vurma olayını %80 dusurursun.

Oyunda en kilit tuş "Ara pasların yerini bulması " "ikili mücadelede omuz ile topu çalmak" "zamanında basilmasi ile topa ayak sokmak" "pas verirken pasın hedefe ulaşmasını sağlamak " gibi özellikleri nedeniyle L2 dir.

BU ARADA OYUNU FULL MANUEL AYARLARDA OYNUYORUZ

• erimo E kullanıcısına yanıt
    Realmadrid bale ile orta yap benzema özellikle Ronaldo kafa toplarinda çok etkili

Birde ofline ile online çok farklı

Online rakip geliyor sadece orta kafa yaparak oynuyor başka bir şey yaptığı yok her türlü kafa golünü yiyorsun

• Ben kalecileri çok beğendim. Çok doğal ve gerçekçi olmuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • videonun 53. saniyesinde TER STEGEN in kafa ile uzaklaştırdığı pozisyonu önden replay olarak gösteriyor.
    kalecinin yüz ifadesi + grafik + ışık + animasyon gerçekten GERÇEK gibi

• Daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum ama 14 saat önce paylaşılmış...
    Vatana millete hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur89tr

quote:

Orijinalden alıntı: disclosure

Hoş gelmişsiniz, sefalar getirmişsiniz ancak konuyu eski (tahrik edici) konu sahibi mi size devretti yoksa eski (tahrik edici) konu sahibinin isteği üzerine yönetim mi size devretti? Altında bir art niyet aramayın, meraktan soruyorum.

Saygılar...

Kendi isteğimle devrettim çünkü yazılanları içime sindiremedim. Silinmediyse "forum önerileriniz" bölümünde konu açtım bu yüzden, bakabilirsin. Ayrıca tenebrio nickli arkadaşa devredilsin diye bir karar vermedim, onu yönetim karar kıldı.

Pc kullanıyorsan; bak ekranın sağ üst köşesinde çapraz işareti var (X) bi bas bakalım ne işe yarıyormuş ? 🤔 Mobilden yazıyorsan da yan veya üstteki tuşa bir süre basık tutman gerekli

• KUMANDANASKER kullanıcısına yanıt
    ayağının dışı ile pas verme çok güzel detay bilmiyorum 2017 de falan var mıydı. çok oynamadım onu.

neymarın gölünde topu ufak bir hareketle kurtarıp vuruşu yapmasıda güzeldi.

pes te en sevdiğim olay şu 90+ ve 45+ lardaki uzatmayı sayaç şeklinde göstermesi. misal fifa da +2 veriyor ama sayaç yok.. 90 da duruyor süre, yanında +2 yazıyor sadece. sen gol yiyene kadar bazen bitmiyor o +2.. ama pes te o süreyi saymaya devam ettiği için +2 olunca pozisyon bitince maçta bitiyor. ona göre savunmanı veya atağını yapıyorsun
  • acikcasi bu sene oyunu almamaya kararliydim ama su son 2 videoda anahtar degisiklikler gozume carpiyor.

oncelikle sanki top fizigi cok daha gercekci olmus, oyle vucuda yapisma durumu yok gibi ki bu oyunu cok daha gercekci yapar. boyle bir durumda cok fazla gol olma durumuda ortadan kalkar.

tabi oyun belirgin bir sekilde yavaslamis. bununla ilgili gelen feedbackler daha cok olumlu yonde. oynayip gormek lazim.

guzel gorunuyor simdilik ama yinede temkinli olmak lazim. beta ile full surum arasinda degisiklikler olabilir.

en onemliside yine offline ve online arasinda gameplay olarak daglar kadar fark olabilir. bu zaten en can sıkcı sey, resmen 2 farkli oyun oluyor.
  • Oyunu aşırı yavaşlamış görüyorum. Bu hoşuma gitmedi. Acaba online ı belirli hıza getiremeyeceklerinin farkındalar da,oyunu ztn yavaş yaparsak bu anlaşılmaz diye mi düşündüler? 🤔 Bana mantıklı geldi bu düşünce.Sebep bu olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Son 8 senedir sadece FIFA oynuyorum desem yeridir.
    2009-2010 dan bu yana PES i sadece 3 kez aldım ve 2 defa resmen hayal kırıklığına uğradım. 1 ay bile dayanamadım.
    Sadece PES 2017 yi son 8 senedir uzun soluklu oynadım ve 5 aydır da düzenli olarak oynuyorum.

Karşılaştırmamı doğal olarak PES 2017 ye göre yapacağım.

- Top fiziği tamamen değişmiş. Pasların gidişinden şutların gidişen kadar...
    - İlk kontrol, ilk patlama animasyonları olumlu yönde değişmiş. Zaten PES 2017 de de iyiydi. Üstüne katmışlar.
    - Oyun hızı yavaşlatılmış, saha sanki biraz daha büyümüş gibi (kamera açısından olabilir)
    - Topun hızı yavaşlatılmış. PES 2017 de şutlar füze gibi gidiyordu. Hatta her plase 90'a gidiyordu :)
    - Kaleciler gerçekten geliştirilmiş. PES 2017 de karşı karşıya ya atıyordum ya dışarı vuruyordum. Ama izlediğim bir çok videoda kalecilerin karşı karşıya %100 gol diyeceğimiz pozisyonları bile kurtarıyorlar. Bu önemli bir fark.
    - İkili mücadeleler geliştirilmiş. PES 2017 de bile iyi olan etki tepki animasyonları bir basamak üste taşınmış.
    - Penaltılar ve duran toplar FAZLASIYLA geliştirilmiş. PES 2017 de leş gibiydi.
    - Taraftar animasyonları geliştirilmiş. Taraftar sesleri iyileştirilmiş. Kısacası atmosfer geliştirilmiş.
    - Taraftarların tek renk olması olayı ortadan kaldırılmış. Artık renkli ve çoğunluk hissi veren bir görüntü mevcut.
    - Kale ağları tepkimeleri geliştirilmiş. Bunlar göze hoş gelen ayrıntılar.
    - Forma hareketleri, kirlenen formalar, kirlenen yüzler gibi ek ayrıntılar geliştirilmiş.
    - Oyuncuların yüz mimikleri, pozisyona göre verdikleri tepkiler ve surat varyasyonları geliştirilmiş.
    - Atak, hücum, defans, top kurma, top çevirme varyasyonları geliştirilmiş. Hatta olay anındaki animasyonlar da geliştirilmiş. Mesela 2017 de kaleciler uçarken resmen havada asılı kalıyordu. Burada o duruma çözüm getirmişler.
    - Hücum varyasyonları ile defans varyasyonlarında ki farklılıklar, özgürlük gözle görülür şekilde arttırılmış.
    - 2017 de yerden jilet gibi kayarak giden top olayını tamamen kaldırmışlar. Daha ne olsun :)
    - Ve daha eminim bir çok görmediğimiz özellik de oyunda mevcuttur...

- Tek gördüğüm olumsuz yan, yerden giden toplar sanki durmayacakmış hep gidecekmiş gibi hareket ediyor.
    - Ve halen ani dönüşler, hızlı manevralar mevcut oyunda. 360 derece olayını tam kıvamına getirememişler bir türlü.

Bir FIFA fanı olarak (öyle adlandırıldım kısa bir süre önce) ben mi PES'i abartıyorum acaba? :)
    Bence PES kendi içinde büyük bir gelişim göstermiş ve alacağım.

Öncelikle emeğine sağlık uzun bir yazı yazmışsın üstad.

Top fiziği konusundaki değişimi yazmıştım zaten .Olumlu yönde güzel bir yenilik olmuş.

İlk kontrol ilk dokunuş geçen sene gelen bir özellik bu sene top kontrolü dokunuşu agirlastirmis benim tahminim gameplay içinde bu olay olumsuz etki edecek ki rakip takım bu sene ki gibi deli gibi pres yaparsa o ilk kontrol ilk dokunuş yalan olur.

Oyun hızı yavaslamasi artı bir katkı sağlayacaktır en azından 2017 deki yoğun presi bir nebze hafifletecektir .Ama bu bir yenilik değil üstad. Bir seride hizlandiriyorlar diğerinde yavaslatiyorlar.

Taraftar animasyonunu ve ses efektleri vs yi neye göre değerlendirdin bilmiyorum ama 2017 ye göre bir miktar gelişme var ama rakip firma ile kıyaslama yaparsan hala çok çok gerisinde . Bu olayı ben yenilik olarak görmüyorum. Bu sadece bir miktar iyileştirme.

Kale ağları forma hareketleri zart zurt her sene soğutup soğutup önümüze konulan şeyler ..Göz boyamadan başka birşey değil.

Kaleciler geliştirilmiş ani refleksle var bu yenilik olarak gorulsede bu sene myclub ve online klasmanda saç baş yoldurur momentum yeyince kaleci o reflexlerle top çıkarınca bunun olumsuz yönünü hep birlikte göreceğiz .. Ayrıca kaleciler hala ağır çekim uçuyor ..

Animasyonlar geliştirilmiş Evet bu güzel bir yenilik yüz mimikleri gayet iyi olmuş..

Sonuç itibari ile vay anasını oyunu acaip gelistirmisler denecek tarzda birşey yok ne kendimizi kandiralim nede forumdaki arkadaşlara yanlış yönlendirme yapalım neyse onu söyleyelim..

Dahası oyunun beta si bir çıksın oynayalım Konami betada ki yorumları değerlendirip iyilestirmelere giderde demoda daha iyi bir oyun ortaya koyar demoyu değerlendirelim full sürüm çıksın onu da bir görelim şimdiden offf aman Allahim oyun komple değişmiş felan bence şuan için doğru değil..

Dostum oyunda yenilik diyorsan ben sana yazayım yeni co-op modu bir yenilik , myclubta elinde bulunan oyuncularla başka oyuncuları random takas tarzında birşey yapmışlar yenilik , oyun planında oyuncu yüzlerini koymuşlar fifadaki gibi yenilik dersen yenilik ..

Diğerleri her sene çıkan yamayla bile olabilecek düzenlemeler ..

Sen önce hileyi lag i bugu kaldır sanki bana konaminin ne mal olduğunu bilmiyoruz kaç yıldır hileye çare bulamadılar onlinda gecikme lag bug ne ararsan var momentum fifayi yakaladı oyun modlari hala yetersiz lisanslar hak getire oyunun doğru düzgün bir müziği bile yok atmosfer tırt oyunun oynanisinda hala sıkıntı var 14 te yeni oyun motoruna geçildi hala oynanista saçmalıklar var takım uzamiyor yerinde sayıyor koşu bandida gibi topçular ronaldoyu en düşük levelli defans oyuncuları yakaliyor hala biz yok mimik mis yok kale ağıymis ..

Abiler bu oyun motoruyla bu hızla pes 2025 te adam akıllı bir oyun çıkarır ki biz böyle her düzenlemeyi vay anasını neler yapmışlar diye karşılaşsak ohooooooo .. :)

• quote:

Bana kalırsa 2li mücadelelerin FIFA 07 (Evet 07) Xbox 360 versiyonundan pek farkı yok. Tümünü izleyin, zaten 1-2 tanesini gördüğünüzde hak vereceksiniz.

Birader senin işin gücün Yok mu? Yürü git aşık olduğun Fifa forumuna orada yap yorumunu. Senin saçma sapan yorumunu okumak isteyen Yok bu başlık altında. Fifa 2007'ymiş. Yok commodore64 teki futbol oyununa benziyor.

Derdin sıkıntın ne senin? Bir oyuna körü körüne bağlanıp, diğer oyunu kötülemek ve onu oynayanları sinir etmeye çalışmak nasıl bir ruh hali? Psikolojik problemlerin varsa yardımcı olalım sana? Doktor falan önerelim. Olur Yani bunlara açığız. Yeter ki şuraya saçma sapan şeyler yazıp da göz zevkimizi bozma.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ExTx

quote:

Bana kalırsa 2li mücadelelerin FIFA 07 (Evet 07) Xbox 360 versiyonundan pek farkı yok. Tümünü izleyin, zaten 1-2 tanesini gördüğünüzde hak vereceksiniz.

Birader senin işin gücün Yok mu? Yürü git aşık olduğun Fifa forumuna orada yap yorumunu. Senin saçma sapan yorumunu okumak isteyen Yok bu başlık altında. Fifa 2007'ymiş. Yok commodore64 teki futbol oyununa benziyor.

Derdin sıkıntın ne senin? Bir oyuna körü körüne bağlanıp, diğer oyunu kötülemek ve onu oynayanları sinir etmeye çalışmak nasıl bir ruh hali? Psikolojik problemlerin varsa yardımcı olalım sana? Doktor falan önerelim. Olur Yani bunlara açığız. Yeter ki şuraya saçma sapan şeyler yazıp da göz zevkimizi bozma.

yok buna benziyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ExTx

quote:

yok buna benziyor

Çok severdim bu oyunu, süper şut falan çekiyordun çokta iyi oynardım

• Bu sene en çok merak ettiğim şey!

Hangi bug ile boğuşucağımız..

Şöyle pes 15 gibi tam bilek gücüne bakan oyun istiyorum ben..

Pes 17 de oyun kurup gol arıyor insan,ama adam sadece köşelere gidip gol araması ve yenmesi kadar emeği çalan oyun görmedim.İSTEMİYORUM!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suÇ -- 7 Temmuz 2017; 10:39:56 >
  • Hocam benim arkadaş var arada oynarız beraber orta gol yarışı yapıyoruz çok eğlenceli oluyor en cok orta gol atan maçı kazanıyor tavsiye ederim

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.