Şimdi Ara

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2018 - ANA KONU / *MyClub* (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38.329
Cevap
73
Favori
1.083.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: avei21

20 temmuzda herkese açık beta var hocam demoyu beklemenize gerek yok. gerçi sadece online olacak sanırım beta offline hazırlık maçı oynattırırlar mı emin değilim

Herkese açık olması iyi keza internette kod aramak zorunda kalıyoruz... 20 temmuza da bir şey kalmadı. Ps4'e geçtiğimden beri şu PES beni hep hayal kırıklığına uğrattı özelliklede ps3 tarzı grafikleriyle. Bu sene iyi duruyor inşallah üzmez bizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VolkanElçin

quote:

20 temmuzda herkese açık beta var hocam demoyu beklemenize gerek yok. gerçi sadece online olacak sanırım beta offline hazırlık maçı oynattırırlar mı emin değilim

Herkese açık olması iyi keza internette kod aramak zorunda kalıyoruz... 20 temmuza da bir şey kalmadı. Ps4'e geçtiğimden beri şu PES beni hep hayal kırıklığına uğrattı özelliklede ps3 tarzı grafikleriyle. Bu sene iyi duruyor inşallah üzmez bizi

inşallah bakalım benide bayağı heyecanlandırdı son videolar
  • Bu sene pc'ye de yeni nesil çıkacak diye okumuştum doğruluk payı nedir bilen var mı?
  • Rica ederim %100 Barcelona,Atletico Madrid,Liverpool,Dortmund,Brezilya olacaktır ama diğer olacak takımlar hakkında bir şey diyemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BVBLİFE -- 3 Temmuz 2017; 18:17:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottmn

Bu sene pc'ye de yeni nesil çıkacak diye okumuştum doğruluk payı nedir bilen var mı?

Konami kendi açıklamıştı hocam pc yede yeni nesil geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: BVBLİFE

Rica ederim %100 Barcelona,Atletico Madrid,Liverpool,Dortmund,Brezilya olacaktır ama diğer olacak takımlar hakkında bir şey diyemiyorum

Yeterli olur eğer bu takımlar gelirse. Zaten 10 gün sürecek beta. Suyunu çıkarırız 10 günde

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ottmn

Bu sene pc'ye de yeni nesil çıkacak diye okumuştum doğruluk payı nedir bilen var mı?

Konami kendi açıklamıştı hocam pc yede yeni nesil geliyor

Teşekkürler hocam. 2010 daki efsane oyundan sonra bi daha oynamadığım pes'i bu sene bi deneyeyim bakayım :)

• gerçekten bambaşka bir oyun olmuş ve çok geliştirmişler... taze taze yeni oyun içi video geldi arkadaşlar.
  • KUMANDANASKER kullanıcısına yanıt
    Bunun gibi videolarda neredeyse hep aynı takımlar oluyor neden acaba :)

2-3 senede bir futbol oyunu almak anlam ifade eder, ister fifa ister pes olsun

Her sene çok büyük gelişmeler olmuyor futbol da kabul etmek lazım bunu

• quote:

Orijinalden alıntı: KUMANDANASKER

gerçekten bambaşka bir oyun olmuş ve çok geliştirmişler... taze taze yeni oyun içi video geldi arkadaşlar.

17-18 yıldır oynuyorum çok farklı birşey görmedim orta kafa yok top fiziği biraz ağırlaşmış ışıklandırma biraz farklı oyuncu dönüşleri daha bir keskin olmuş yumuşak olacağına geri kalanı aynı farklı ne gördünüz bizede söyleyin biz de inceleyelim görmediğimiz bişeyi var ..

Online olarak duzelmezse zaten komple çöp o ayrı mevzu..

• Son 8 senedir sadece FIFA oynuyorum desem yeridir.
    2009-2010 dan bu yana PES i sadece 3 kez aldım ve 2 defa resmen hayal kırıklığına uğradım. 1 ay bile dayanamadım.
    Sadece PES 2017 yi son 8 senedir uzun soluklu oynadım ve 5 aydır da düzenli olarak oynuyorum.

Karşılaştırmamı doğal olarak PES 2017 ye göre yapacağım.

- Top fiziği tamamen değişmiş. Pasların gidişinden şutların gidişen kadar...
    - İlk kontrol, ilk patlama animasyonları olumlu yönde değişmiş. Zaten PES 2017 de de iyiydi. Üstüne katmışlar.
    - Oyun hızı yavaşlatılmış, saha sanki biraz daha büyümüş gibi (kamera açısından olabilir)
    - Topun hızı yavaşlatılmış. PES 2017 de şutlar füze gibi gidiyordu. Hatta her plase 90'a gidiyordu :)
    - Kaleciler gerçekten geliştirilmiş. PES 2017 de karşı karşıya ya atıyordum ya dışarı vuruyordum. Ama izlediğim bir çok videoda kalecilerin karşı karşıya %100 gol diyeceğimiz pozisyonları bile kurtarıyorlar. Bu önemli bir fark.
    - İkili mücadeleler geliştirilmiş. PES 2017 de bile iyi olan etki tepki animasyonları bir basamak üste taşınmış.
    - Penaltılar ve duran toplar FAZLASIYLA geliştirilmiş. PES 2017 de leş gibiydi.
    - Taraftar animasyonları geliştirilmiş. Taraftar sesleri iyileştirilmiş. Kısacası atmosfer geliştirilmiş.
    - Taraftarların tek renk olması olayı ortadan kaldırılmış. Artık renkli ve çoğunluk hissi veren bir görüntü mevcut.
    - Kale ağları tepkimeleri geliştirilmiş. Bunlar göze hoş gelen ayrıntılar.
    - Forma hareketleri, kirlenen formalar, kirlenen yüzler gibi ek ayrıntılar geliştirilmiş.
    - Oyuncuların yüz mimikleri, pozisyona göre verdikleri tepkiler ve surat varyasyonları geliştirilmiş.
    - Atak, hücum, defans, top kurma, top çevirme varyasyonları geliştirilmiş. Hatta olay anındaki animasyonlar da geliştirilmiş. Mesela 2017 de kaleciler uçarken resmen havada asılı kalıyordu. Burada o duruma çözüm getirmişler.
    - Hücum varyasyonları ile defans varyasyonlarında ki farklılıklar, özgürlük gözle görülür şekilde arttırılmış.
    - 2017 de yerden jilet gibi kayarak giden top olayını tamamen kaldırmışlar. Daha ne olsun :)
    - Ve daha eminim bir çok görmediğimiz özellik de oyunda mevcuttur...

- Tek gördüğüm olumsuz yan, yerden giden toplar sanki durmayacakmış hep gidecekmiş gibi hareket ediyor.
    - Ve halen ani dönüşler, hızlı manevralar mevcut oyunda. 360 derece olayını tam kıvamına getirememişler bir türlü.

Bir FIFA fanı olarak (öyle adlandırıldım kısa bir süre önce) ben mi PES'i abartıyorum acaba? :)
    Bence PES kendi içinde büyük bir gelişim göstermiş ve alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KUMANDANASKER -- 5 Temmuz 2017; 14:41:4 >

• Şöyle harika bir müzik eşliğinde , insanı gaza getiren bir intro bekliyorum.Pes 2017 müzikleri son yıllardaki en kötü Pes müziklerindendi.Oyuna ,futbol oyunlarına yakışan ,bazen sırf müzikleri için oyuna girmemizi sağlayacak müzikler eklenmeli.Öncelikli olarak offline ve online oynanış birbirinin aynısı olmalı ve myclupteki tuhaf hantallık giderilmeli ,yağ gibi akan bir oynanış olmalı. https://www.youtube.com/watch?v=BRPMJL9YuMY&feature=share

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 5 Temmuz 2017; 16:59:54 >
  • Bu oyun olmuş, yoksa online için beta sürüm yayınlamak yürek ister. Güzel güzel gidip alayım
  • 15 gün kaldı betaya zaman çok çabuk geçiyor
  • o değilde pessi63 yok bu sene konunun tadı tuzu yok
  • Pesin "olmasina" cok seviniyorum acikcasi. Umarim olur. Senelerdir fifa oynamama ragmen segadan beri tum cocuklugum winning eleven ile gectigi icin pesin yeri ayri bende. Ea in o paragozlugu de gozumuze soka soka yapmaya baslamasi artik nefret ettirdi iyice. Pis herifler. Pes artik adam olsa keske de Ea in pacalari tutussa. Bize yarar neticede.

• Pes 2018'deki değişiklikleri gelişimleri görmemek için kör olmak gerekir, kesinlikle alacağım

• Online beta yayınlanması Pes2018 e çok iyi etki edecektir. Nitekim yapılan yorumlara ve eleştirilere istinaden değişiklikler yapılıp,oyunu ona göre çıkartırlar.

Bu yüzden, Beta ile Çıkan oyun arasında da belirgin farklılık olacağını düşünüyorum. Kimse beta nın benzeri çıkacak diye bir beklentiye girmesin öncelikle. Oyunun çıkış tarihine çok var. O yüzden tereddüt etmeyeceklerdir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ExTx E kullanıcısına yanıt
    online betadan tek beklentim online nasıl tuş geçikmesi var mı lag var mı özellikle arap rakipler ile yine eşleşme olacak mı umarım olmaz bunlar pes online oynmayı bıraktırır adama inanılmaz bir agırlık oluyor arap ve asya dan gelen rakip olunca
    umarım bu sıkıntı aşılmıştır oyun zevkinin içine ediyorlar
    yenmek yenilmek çok önemli değil tuş geçikmesi agırlık lag filan olunca hiç bir türlü zevk alınmıyor
    oyunda açık birşey olmaz umarım
    pes 2016 sürekli uzun paslar
    pes 2017 de sürekli orta kafa golleri
    pes 2018 de dengeli bir oyun olsun

pes 2017 sürekli orta kafa oynuyorlar her maç aynı geçiyor kanata git orta aç
    5 orta açıyorsan 3 tane kesin gol oluyor
    böyle olunca hep aynı şeyleri görmek belli bir zaman sonra oyun çok sıkıyor
    çok mu zor dengeli bir oyun yapmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: disclosure

Hoş gelmişsiniz, sefalar getirmişsiniz ancak konuyu eski (tahrik edici) konu sahibi mi size devretti yoksa eski (tahrik edici) konu sahibinin isteği üzerine yönetim mi size devretti? Altında bir art niyet aramayın, meraktan soruyorum.

Saygılar...

Kendi isteğimle devrettim çünkü yazılanları içime sindiremedim. Silinmediyse "forum önerileriniz" bölümünde konu açtım bu yüzden, bakabilirsin. Ayrıca tenebrio nickli arkadaşa devredilsin diye bir karar vermedim, onu yönetim karar kıldı.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.