Şimdi Ara

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2018 - ANA KONU / *MyClub* (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38.329
Cevap
73
Favori
1.083.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Yalnız bu oyun bu sene olmus gorunuyor. Ben gördüklerimi beğendim. Tabii ki geliştirilmesi gereken şeyler hala var. Hala su kayar gibi dönme olayları var (ama bu sene bu durum en azaltılmış hale gelmiş önceki senelere göre). Pozisyonlar çok doğal hale gelmiş. Topa ilk dokunuşlar baya elden geçmiş. Animasyonlar daha da doğal olmuş. En güzeli atak pozisyonlari epey dogallasmis. Çok hoş duruyor.

Bu sene pes çeldi gönlümü. Fifanın pisliklerine de karnım tok artık fut denen senaryo moduna. Istediği kadar geliştirsinler (ki FİFA 17 den farkı yok tabii ki ne geliştirmesi) ben o senaryo modundan bıktım artık. Geçen sene de İlk başta pes alıp sonra FIFA'ya donmustum. Bu sene yine ilk pes alıyorum ama şu videoda gorduklerim gibi bir oyun olursa online yine lagli rezalet olsa bile bırakmam master lig devam ederim en azından.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dante kullanıcısına yanıt
    Burada bence pislik olan birisi varsa oyununu EA'dan 10€ aşağıda satan KONAMI'dır. PES 200TL ediyorsa FIFA'nın en az 1000TL etmesi lâzım. Etmeyeceğine göre, PES 200 TL asla ve asla edecek bir oyun değil. 4-5 takımın oynanışını koymakla olmaz bu işler. PES'in lisanslı takım sayısı kadar, FIFA'nın ligi var be. Halâ ettiğiniz kelimelerden utanmıyorsunuz. Geçen sene yaptığını söylediğin gibi sakın ama sakın PES'ten illallah edip FIFA'ya döneyim deme. Çünkü dönersen bu dediklerini yutmuş olacaksın. EA'nın karnı da tok zaten sizin gibilere. Almasan bir yerleri eksilmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur89tr -- 1 Temmuz 2017; 8:40:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KUMANDANASKER

PES 2018 YENİ FRİKİK SİSTEMİ

İnşallah,şu saçma sapan duran top okları tamamen kaldırılmıştır.Ayarlardan açılıp kapatılabilir olmamalı,tamamen kaldırılmalı ki herkes,bu eski tarz frikik kullanmayı öğrensin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 1 Temmuz 2017; 10:0:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: onur89tr

Burada bence pislik olan birisi varsa oyununu EA'dan 10€ aşağıda satan KONAMI'dır. PES 200TL ediyorsa FIFA'nın en az 1000TL etmesi lâzım. Etmeyeceğine göre, PES 200 TL asla ve asla edecek bir oyun değil. 4-5 takımın oynanışını koymakla olmaz bu işler. PES'in lisanslı takım sayısı kadar, FIFA'nın ligi var be. Halâ ettiğiniz kelimelerden utanmıyorsunuz. Geçen sene yaptığını söylediğin gibi sakın ama sakın PES'ten illallah edip FIFA'ya döneyim deme. Çünkü dönersen bu dediklerini yutmuş olacaksın. EA'nın karnı da tok zaten sizin gibilere. Almasan bir yerleri eksilmez.

Bak bak nasıl savunuyor bak :))) Babasının şirketi EA. Almazsan bi yerleri eksilmiyomus. Hiiih sana mı kaldı EA. Hiiih niye pislik diyorsun EA ye yaaağğğ ufff :((((

• quote:

Orijinalden alıntı: onur89tr

Konuyu açan şahıs olarak konuyu trollemeye utanmıyor musun? PES oyuncusuna devredilmeli konu.
  • Su oyunculara bak. Odun robot gibi. Rezillik cidden

• Dante kullanıcısına yanıt
    her sene iki oyunuda alır oynarım ama ağırlıklı fifa oyuncusuyum. hatta fifa 18 i pre order yaptım fakat şu son videolardan sonra pes daha çok heyecanlandırdı beni. dediğiniz gibi doğallık göze çarpıyor. 20 temmuzda ki beta yı oynayıp pes ide pre order yapacağım ve yıllar sonra ilk defa ağırlıklı olarak pes oynayabilirim bu sene
  • Merhaba arkadaşlar,

Konu sahibi isteği ile konu bana devredilmiştir. Lütfen tartışma yaratmadan oyun sohbetlerine devam edelim.

İyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tenebrio

Merhaba arkadaşlar,

Konu sahibi isteği ile konu bana devredilmiştir. Lütfen tartışma yaratmadan oyun sohbetlerine devam edelim.

İyi forumlar

Sana devir ettiğine göre sende fifacısındır.

• Koç_hisarlı K kullanıcısına yanıt
    Fifa veya pes taraftarı değilim. Hangisi ucuzsa onu oynarım

• quote:

Orijinalden alıntı: Tenebrio

Fifa veya pes taraftarı değilim. Hangisi ucuzsa onu oynarım

Hadi bakalım hayırlı olsun temiz bir çocuğa benziyorsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tenebrio kullanıcısına yanıt
    Hoş gelmişsiniz, sefalar getirmişsiniz ancak konuyu eski (tahrik edici) konu sahibi mi size devretti yoksa eski (tahrik edici) konu sahibinin isteği üzerine yönetim mi size devretti? Altında bir art niyet aramayın, meraktan soruyorum.

Saygılar...

• ExTx E kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim
  • disclosure D kullanıcısına yanıt
    Hoşbulduk. Ps bölümünden, yetkililerden birine devredilmesine karar verildi
  • Arkadaşlar pes 2018 myclubta isimize yarayacak bu sene iş yapacak yada şöyle söyleyeyim sene boyunca form grafiği yüksek olabilecek güncel yetenekler hakkında fikir alışverişi yapalım .Ne dersiniz ?

Ben bir tane yazayım Dortmund ta oynayan açık oyuncusu dembele tahminim bu sene sarı top olarak etkili topculardan olacak açık oynayan 4-3-3 takımı yapanlar için bence çok ideal topçu olacaktır..

• Bana da baya düzeltilmiş gibi geldi. Demosunu oynar kararırımı veririm artık

• 20 temmuzda herkese açık beta var hocam demoyu beklemenize gerek yok. gerçi sadece online olacak sanırım beta offline hazırlık maçı oynattırırlar mı emin değilim

• Offline olarak oynayabileceğiz

• BVBLİFE kullanıcısına yanıt
    teşekkürler bilgi için , hangi takımlar olacak acaba beta da belli mi ?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.