Şimdi Ara

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2018 - ANA KONU / *MyClub* (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
14 Misafir (3 Mobil) - 11 Masaüstü3 Mobil
5 sn
38.329
Cevap
73
Favori
1.081.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler bu 3vs3 gerçekten manyak bişeye benziyo acayip keyif verebilir oynarken burdan ekip kurar beraber oynarız
  • quote:

Orijinalden alıntı: YasinJR10

beyler bu 3vs3 gerçekten manyak bişeye benziyo acayip keyif verebilir oynarken burdan ekip kurar beraber oynarız

Dediğin gibi oluyorsa tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

quote:

beyler bu 3vs3 gerçekten manyak bişeye benziyo acayip keyif verebilir oynarken burdan ekip kurar beraber oynarız

oluyo hocam mesela 3 kişi sen ben bi kişi daha lobi oluşturup maç arıyoruz karşıma 3 kişi çıkıyo bence baya keyifli olur konuşarak oynamak tek başına oyun cidden sıkıyo
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

quote:

oluyo hocam mesela 3 kişi sen ben bi kişi daha lobi oluşturup maç arıyoruz karşıma 3 kişi çıkıyo bence baya keyifli olur konuşarak oynamak tek başına oyun cidden sıkıyo

Umarım öyledir yoksa sadece aynı makineden girsek 2 kişiyile bile bulamazken 3 kişi 3 ds4 imkansız

• quote:

oluyor zaten 17'de de. buradaki fark 3-3 ün özelliği aynı ps4'ten 3 kişi farklı bir ps4'teki 3 kişiyle oynaması.
  • Bu sene ocakta pesi yaz indiriminde fifayi aldim. Ben de ilk olarak fifa 98le başlamıştım. Daha sonra ps1de winning eleveni görünce fifanin yüzüne bakmamıştım. Hatta o yillarda bi tane oyunda mac baslamadan önce yazi tura attirilirdi. Hangi futbol oyunuydu hatırlamıyorum ama guzel bi şeydi bence. Neyse bu ocakta pes17yi aldim ve siralama olarak ilk 100leri gördüm. Ben pesin oynanisini seviyorum. Denildigi kadar berbat bi oynanışı falan yok. Yaz indiriminde de fifayi aldim. Ilk olarak herhalde gelen giden 6 7 atar diyordum ama daha 2 hafta falan oldu 3. Klasmana ciktim bile hem futta hem de normalde. Dediginiz kadar zor bi oyun degil. Hatta eski pesciler fifayi iyi oynar çünkü bazi detaylar eski pes serilerinden alınmış gibi geldi. Pesin bu seneki en buyuk oynanis sorunu orta kafaydi. Fifada ise aşırı hizli kanatlar bence sorun. Martiali cavanda tutabiliyorken carvajal vs tutamiyor. Cok fazla hıza bagimli kalmis gibi. Fifada oyuncularla genis alanda daha rahat hareket ediyorsunuz. Ama dar alanlarda ceza sahasi cevresinde vs cok zor isiniz. Buralarda calim icin pro olmak gerekiyor ozel skiller vs yapmak gerekiyor. Ama peste dar alanda calim atmak bu kadar zor degil kibence dogru olan pes8n sistemi burda. Oynanus olarak hangisini oynarken daha cok egleniyorum dersem pes derim.

Ama şöyle bi sey var fifanin zengin içeriği sizi oyuna çekiyor. Pes bi sure sonra artik sıkıyor. Kendini tekrar ediyor. Myclupta ronaldoyu vs alinca artik amacsizlasiyorsunuz. Ee bir de üstüne seri galibiyetler alinca iyice oyundan soguyorsunuz cunku artik bi amaciniz kalmıyor. Ama fifada kadroyu bozup yeniden kurabiliyorsunuz ayrica yolculukmodu var. Menu olsun icerikler olsun ps4te oldugunuzu hissediyorsunuz da peste buralar bildiğin atari modu. Insani oyundan soğutuyor o menu. Bir de menuler arası geçiş yaparken o bekleme suresi yok mu tam uyuzluk.

Ayrica fifanin epl özelliği gercekten muazzam. Adamlar buraya harbiden yatirim yapmışlar calismislar bunu belli ediyorlar. Bi epl maçı yaparken gerçekten epl maci yaptigini hissediyorsunuz. Peste elindeki clyi hic kullanmasın. Gercekten saka gibi. Mesela cl ilgili yap efsane maclarin tekrarını biz oynayalım falan. Bu sekilde ilginc bi konsept olusturulabilir. Bi aralar telde bi oyun vardi daha once atilmis golleri falan atip bolum geçiyorduk. Iste bunu pes cl modunda yapsa cok guzel olmaz mi? Maci tekrar yapacak ve bazi önemli anlari bize yaptıracak. Düşünsenize lpool 3 3 milan maçının kader pozisyonunu falan oynuyorsunuz. O ambiansi falan verebilirlerse müthiş olurdu be.

Geleyim momentum konusuna. Bence futbol oyununda momentum olmalı. Momentum dedigim pesteki momentumu kast ediyorum. Çünkü fifadaki artik momentum falan degil bildigin senaryo. Oyun su olacak diyor o oluyor. O maçları boşuna kasmaya gerek yok. Fifadaki momentum beni güldürtuyor ama pesteki çıldırtıyor. Çünkü fifadakinde oyun olduğu bariz belli. Peste ama gerçek hayatta yasanan olaylar oluyor momentumda. Simdi hicbir oyuncu takim kusursuz oynamıyor. Ronaldo messibile bazen net gol pozisyonlarinda sacmalayabiliyor. Neuer sacma goller yiyebiliyor ramos silva hata yapabiliyor. Bunlar oyunda olunca biz momentum diyoruz ama bence olması gereken birsey. Eğer futbol oyununda herseye tam hakim olursan bi sure sonra sıkmaya başlayacaktır.

Ve seneye alacagim oyun pes2018 olacaktir ama yine de. Ne olursa olsun oynanisini daha cok seviyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: nicksiznicklinick

Bu sene ocakta pesi yaz indiriminde fifayi aldim. Ben de ilk olarak fifa 98le başlamıştım. Daha sonra ps1de winning eleveni görünce fifanin yüzüne bakmamıştım. Hatta o yillarda bi tane oyunda mac baslamadan önce yazi tura attirilirdi. Hangi futbol oyunuydu hatırlamıyorum ama guzel bi şeydi bence. Neyse bu ocakta pes17yi aldim ve siralama olarak ilk 100leri gördüm. Ben pesin oynanisini seviyorum. Denildigi kadar berbat bi oynanışı falan yok. Yaz indiriminde de fifayi aldim. Ilk olarak herhalde gelen giden 6 7 atar diyordum ama daha 2 hafta falan oldu 3. Klasmana ciktim bile hem futta hem de normalde. Dediginiz kadar zor bi oyun degil. Hatta eski pesciler fifayi iyi oynar çünkü bazi detaylar eski pes serilerinden alınmış gibi geldi. Pesin bu seneki en buyuk oynanis sorunu orta kafaydi. Fifada ise aşırı hizli kanatlar bence sorun. Martiali cavanda tutabiliyorken carvajal vs tutamiyor. Cok fazla hıza bagimli kalmis gibi. Fifada oyuncularla genis alanda daha rahat hareket ediyorsunuz. Ama dar alanlarda ceza sahasi cevresinde vs cok zor isiniz. Buralarda calim icin pro olmak gerekiyor ozel skiller vs yapmak gerekiyor. Ama peste dar alanda calim atmak bu kadar zor degil kibence dogru olan pes8n sistemi burda. Oynanus olarak hangisini oynarken daha cok egleniyorum dersem pes derim.

Ama şöyle bi sey var fifanin zengin içeriği sizi oyuna çekiyor. Pes bi sure sonra artik sıkıyor. Kendini tekrar ediyor. Myclupta ronaldoyu vs alinca artik amacsizlasiyorsunuz. Ee bir de üstüne seri galibiyetler alinca iyice oyundan soguyorsunuz cunku artik bi amaciniz kalmıyor. Ama fifada kadroyu bozup yeniden kurabiliyorsunuz ayrica yolculukmodu var. Menu olsun icerikler olsun ps4te oldugunuzu hissediyorsunuz da peste buralar bildiğin atari modu. Insani oyundan soğutuyor o menu. Bir de menuler arası geçiş yaparken o bekleme suresi yok mu tam uyuzluk.

Ayrica fifanin epl özelliği gercekten muazzam. Adamlar buraya harbiden yatirim yapmışlar calismislar bunu belli ediyorlar. Bi epl maçı yaparken gerçekten epl maci yaptigini hissediyorsunuz. Peste elindeki clyi hic kullanmasın. Gercekten saka gibi. Mesela cl ilgili yap efsane maclarin tekrarını biz oynayalım falan. Bu sekilde ilginc bi konsept olusturulabilir. Bi aralar telde bi oyun vardi daha once atilmis golleri falan atip bolum geçiyorduk. Iste bunu pes cl modunda yapsa cok guzel olmaz mi? Maci tekrar yapacak ve bazi önemli anlari bize yaptıracak. Düşünsenize lpool 3 3 milan maçının kader pozisyonunu falan oynuyorsunuz. O ambiansi falan verebilirlerse müthiş olurdu be.

Geleyim momentum konusuna. Bence futbol oyununda momentum olmalı. Momentum dedigim pesteki momentumu kast ediyorum. Çünkü fifadaki artik momentum falan degil bildigin senaryo. Oyun su olacak diyor o oluyor. O maçları boşuna kasmaya gerek yok. Fifadaki momentum beni güldürtuyor ama pesteki çıldırtıyor. Çünkü fifadakinde oyun olduğu bariz belli. Peste ama gerçek hayatta yasanan olaylar oluyor momentumda. Simdi hicbir oyuncu takim kusursuz oynamıyor. Ronaldo messibile bazen net gol pozisyonlarinda sacmalayabiliyor. Neuer sacma goller yiyebiliyor ramos silva hata yapabiliyor. Bunlar oyunda olunca biz momentum diyoruz ama bence olması gereken birsey. Eğer futbol oyununda herseye tam hakim olursan bi sure sonra sıkmaya başlayacaktır.

Ve seneye alacagim oyun pes2018 olacaktir ama yine de. Ne olursa olsun oynanisini daha cok seviyorum.

Merhaba dediklerine sonuna kadar katılıp bir kaç şey de ben ilave etmek isterim;

PES de oyuncu saha oranı okadar iyi ayarlanmış ki gerçekten top sürdüğünü hissediyorsun durup düşünmek için vaktin oluyor FİFA daki gibi dar alanda kör dövüşü olmuyor.

İkincisi FIFA da oyuncuların ivmelenme hızları düşüp kalkma hızları topla hareket hızları okadar fazla ki bu da gerçeklikten uzaklaştırıyor oyunu. Oyun zamaninda bizim Ateri salonlarında oynadığımız oyuna dönüyor. Darbe yiyen adam saniyesinde ayağa kalkıp devam ediyorsa hiç bir gerçekçiliği kalmıyor maalesef..

Bunları 2010da Fifa ya geçip 2015e kadar hergün kardeşimle FİFA oynayan biri olarak belirteyim de fanboy yakıştırmalari yapılmasın.

PES 2017 de animasyon, oyun dinamikleri olarak bir atılım yaptı yeterli mi değil ama üzerine koyarak gidecek bir temelleri var artık bu yüzden umutluyum 2018den.

• PS1 dönemlerinde LMA Manager diye bir menejerlik oyunu vardır içinizde hatırlayan olacaktır.
    Bu oyunda altyapıdan genç topçu çıkartıp geliştirip çok yüksek fiyatlara saabiliyorduk.
    Diyeceğim şudur myclub'ta PES'in bi alt yapı özelliği getirmesini istiyorum artık efsaneler olmasın gerçekçilikten uzaklaşıyor.
    Tamam güzel nostalji oluyor maradona,ronaldo thuram vs ama artık bunların dönemi bitti
    Bu oyuncular özelleğine yakın alt yapıdan kendimiz antreman maç vs yaptırarak geliştireceğimiz oyun sisteminin gelmesi oyuna bağımlılığıı arttırır diye düşünüyorum.
    Herkese saygı ve sevgiler
    İyi bayramlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: OOMPH

PS1 dönemlerinde LMA Manager diye bir menejerlik oyunu vardır içinizde hatırlayan olacaktır.
    Bu oyunda altyapıdan genç topçu çıkartıp geliştirip çok yüksek fiyatlara saabiliyorduk.
    Diyeceğim şudur myclub'ta PES'in bi alt yapı özelliği getirmesini istiyorum artık efsaneler olmasın gerçekçilikten uzaklaşıyor.
    Tamam güzel nostalji oluyor maradona,ronaldo thuram vs ama artık bunların dönemi bitti
    Bu oyuncular özelleğine yakın alt yapıdan kendimiz antreman maç vs yaptırarak geliştireceğimiz oyun sisteminin gelmesi oyuna bağımlılığıı arttırır diye düşünüyorum.
    Herkese saygı ve sevgiler
    İyi bayramlar

Myclubun en büyük sıkıntısı bir süre sonra mod amacsizlasiyor. Fifa surekli bi şeyler cikararak insanlari hirslandiriyor. Ama myclupta böyle bi sey yok. Genelde cl yari finalinde falan bitiyir mc

• myclub'a devam.
    bağırmaya devam.
    DS 4 parçalamaya devam.
    hileye hurdaya bağlantı kopartmalara devam.
    çaylak kupasına devam.
    siyah top delisi olmaya devam.
    La Liga fikstürü takip edip, ilk El Clasico için GP biriktirmeye devam.

2015'den beri tek değişmeyen gerçeğimiz.
    Lanet gibi üzerimize çöktü.
    bağımlılık yaptı.
  • Peste analig ya da master lig adını tam hatırlayamıyorum...

O modda oynarken genç yeteneklerden "emekli olan" Totti çıkmıştı..

Emekli olmuş, ölmüş, doğmuş, büyümüş, 17 yaşına gelip tekrar takıma katılmıştı..

PES o andan itibaren gözümde değersizleşmeye başlamıştı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robisso -- 27 Haziran 2017; 14:23:58 >
  • 2015.2016 ve 2017 de myclub oynadim 2015 cok keyifliydi simdi ise kesinlikle mycluba bulasmayacagim en buyuk sebep ise bolt sacmaligi gecen iki senede de 2016 ve 201 7 jurassic park gibiydi oyun yok maradona yok rivaldo nedir arkadas bu sacma salak mantalite hayir amac ne. Puskasi da ekleyin di stafanoyi ekleyin sacmalikta sinir tanimayin.. Lebron jamesi de ekleyin iyi stoper oynar ne bileyim tenisci navali ekleyin oda dos oynar olmadi obamayi ekleyin pivot sanrtafor olarak.. Fenerbahçe varsa oyun ciktiginda alirim ve online klasman oynarim eger fb yoksa hatiri sayılır indirim yapilana dek almam 2017 de ofline oynamaya devam ederim daha iyi...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sözün özü şu:Myclubun oynanışı ,taktik ,takım ruhunu bir kenara bırakalım,birebir offline oynanış gibi akıcı olmadıkça pesin isterse bundan sonra 100 tane oyunu çıksın,herkes sinir harbi yapmaya,momentiumu ,şunu ,bunu suçlamaya, kol kırmaya devam edecek.Hal böyleyken myclupte 5000 puanlara ulaşan ve bunu nasıl yaptığı belli olmayan abuk sabuk oyuncular da çıkacak.Myclupte ping ,bağlantı değerleri aşırı düzeyde ön planda oluyor.Yanınızdaki oyuncunuza pas atacaksanız ,rakip ,super kahraman Flash gibi anında oraya geliyor.Offlinede gegen press açık olsa bile böyle bir şey yok.Rakip oyuncu toptan daha hızlı bir şekilde geliyor,bu da bence ping değerleriyle ilgili.Hani Call of duty de ,rakibi önceden görüp vuruyorsunuz ama ping düşüklüğünden dolayı siz ölmüş oluyorsunuz onun gibi bir şey.Bağlantılar bu haldeyken bence Pesin bundan sonraki oyunlarını beklemeyin.Oyunun sunucuları ülkemize gelmedikçe online klasman normalken,myclupte anlam veremediğim bir hantallık varken bu oyuna bulaşmayalım ,zamanımıza emeğimize yazık.Myclupte 5000 puana ulaşan oyuncuyu,aynı konsolda offline olarak denk takım seçerek havada karada yenerim!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 27 Haziran 2017; 18:30:52 >

• neo23 kullanıcısına yanıt
    sözlerinin altına imzamı atarım o my club birincisi eleman yunan takisbabar7 o puanı nasıl yaptığını gerçekten merak ediyom baz elemanlaarın galibiyet sayılarına bakıyom 80 90 hiç kaybetmeden berabere kalmadan nasıl olabilir gerçekten aklım almıyor bu adamlara momentum lag hileci denk gelmiyomu acaba yada kendileri zaten profosyonel hilecilermi artık iyi ce paranoyak olduk bu gün oynuyom 4 defa 250 lerde 340 larda adamlar geldi o puanla adam halen oynuyo yada konami bize simülasyon maçları yaptırıyor biz karşımızda biri var sanıyoz bence çok saçma lıklar var my clubta

• 20 temmuz bekliyorum online beta yi uzun zaman sonra ilk defa bunu yapıyorlar birde herkese açık 10 günlüğü

Çoğu kişi yüklenecek o zaman anlariz oyunun online alt yapısı düzelmiş mi düzelme mis mi göreceğiz

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkxking35

sözlerinin altına imzamı atarım o my club birincisi eleman yunan takisbabar7 o puanı nasıl yaptığını gerçekten merak ediyom baz elemanlaarın galibiyet sayılarına bakıyom 80 90 hiç kaybetmeden berabere kalmadan nasıl olabilir gerçekten aklım almıyor bu adamlara momentum lag hileci denk gelmiyomu acaba yada kendileri zaten profosyonel hilecilermi artık iyi ce paranoyak olduk bu gün oynuyom 4 defa 250 lerde 340 larda adamlar geldi o puanla adam halen oynuyo yada konami bize simülasyon maçları yaptırıyor biz karşımızda biri var sanıyoz bence çok saçma lıklar var my clubta

80-90 maç kaybetmemek bu oyunda olacak iş değil bana göre. Sonuçta sana denk veya yakın Kişiler gelebilir, bağlantı kopabilir, lag olabilir, hadi bunları geçtim vurursun vurursun girmez momentumdur vs.... Bana göre 90 maç galip gelen kişi, mağlup durumdayken veya berabereyken fln maçı hükümsüz kılmanın yolunu bulmuştur. Mesela dün 5-1 öndeyim, en ufak bir bağlantı problemi yok,yağ gibi akıyor maç. Saniyesinde hükümsüz oldu. Konami'nin buna çare bulmadı lazım. Hükümsüz sayılmasına sebep olan kişinin mağlup sayılması gerekli.Hükümsüz nedir arkadaş? Demek ki birisinin bağlantısında problem var ya da bir şey yapıyor.Rakibi ilgilendirmez ki bu? Bağlantısı kötüyse yenilsin banane...

• Pre order olayı nasıl oluyor?

Pre order yapılırsa, alırken girilen adrese oyun cd si mi geliyor? Yoksa online sistemden mi indiriliyor oyun?

• quote:

Orijinalden alıntı: ExTx

Pre order olayı nasıl oluyor?

Pre order yapılırsa, alırken girilen adrese oyun cd si mi geliyor? Yoksa online sistemden mi indiriliyor oyun?

ps storedan alırsanız direkmen ps4 e indiriyorsunuz
  • quote:

Ön sipariş demek o psn store soruyosun sanırım oyunu indiriyodun cd falsn yok

• quote:

Orijinalden alıntı: avei21

quote:

ps storedan alırsanız direkmen ps4 e indiriyorsunuz

Daha önce pre order la aldın mı oyunu? Anladığım kadarıyla parayı şimdi ödüyorsun. Oyunun çıkış tarihinde ise sistemden indirmen gerekiyor. Yanlış anladıysam düzeltin ltfn 🤔

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.