Şimdi Ara

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2018 - ANA KONU / *MyClub* (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
38.329
Cevap
73
Favori
1.081.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ExTx

quote:

Orijinalden alıntı: Football Always

quote:

Orijinalden alıntı: ExTx

Videodaki yorumlar genel anlamda doğru. Bence de grafikler dehşet olmuş. Ancak top, gerçekçilikten uzak olacak kadar yavaş gidiyor. Tabi oyun daha çıkmadı, eleştirilere göre oyun veya top hızında değişikliğe gidilebilinir.

Yamalarla oynanış 360 derece değişiyor zaten

360 değişirse aynı olur yanlız 180 diyelim ona biz

• quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

Pes 2017 de çok gol olmuyormuş 0-0 1-0 gibi skorlar bitiyor diyor kendisi online çok oynamadığı için ondan böyle yorum yapıyor online gel bak maçlar 7 + bitiyor

Yine atmosfer 0 ps2 zamanlarinda bile tezahüratlar vardı

Kuru gürültü yapıyorlar sadece bunu neden duzeltmiyorlar çözemedim gitti

Yaptıkları şeyleri bu nesilde görmemek çok saçma ps2 de yaptığın şeyleri ps4 de nasıl yapamıyorsun

Yapımcı ekip değiştiğini düşünüyorum. Eskiden var olan şeyi yok etmeseler şuan yeniliğe gerek olmadan mevcut detaylar zaten bir efsaneyi yaratırdı
  • Sığ bir düşünce seninki, kendin nasıl zevk alırsan herkesin de öyle olması gerektiğini düşünmek oluyor senin ki, 30 yaşında öğretmenim ve tek başıma oynamayı seviyorum oyunu
  • Lisanslar konusunda bir aciklama yapilmadi bildigim kadariyla ama cok yerde fb gs ve bjk oyunda olacak deniliyor hatta other teams adi altinda 25 kadar takim logosu var resmi bir duyuru var mi bu konuda yoksa asparagas mi bilen var mi arkadaslar?
  • Temmuz ayında online betası gelecekmiş Pes 18 in
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fernandina

Lisanslar konusunda bir aciklama yapilmadi bildigim kadariyla ama cok yerde fb gs ve bjk oyunda olacak deniliyor hatta other teams adi altinda 25 kadar takim logosu var resmi bir duyuru var mi bu konuda yoksa asparagas mi bilen var mi arkadaslar?

doğru gibi çok dillendiriliyor
  • Online müdabaka da 2v2 olacakmı , bilgisi olan var mk

• Bu 3 Vs 3 te aynı ps4 ten oynanıyor tamam peki online arkadaşlarımızla 3 lu takım kuramiyormuyuz varmı bilgisi olan arkadaşlar yabancı forumlarda bunu soran cevap alan olmusmu ?

• mustafa323 kullanıcısına yanıt
    Aynen bende bunu merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-İ-E_SN

Temmuz ayında online betası gelecekmiş Pes 18 in

Bunu ben de duymuştum. Acaba net bir tarih var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOZ_35

quote:

Orijinalden alıntı: C-İ-E_SN

Temmuz ayında online betası gelecekmiş Pes 18 in

Bunu ben de duymuştum. Acaba net bir tarih var mı ?

20 ya da 22 temmuzdu sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacanga -- 23 Haziran 2017; 9:32:29 >

• PES i çokça eleştiren biriyim. KONAMI nın yatırım yapmaması ve oyuna kısır artılar katmasını sert eleştiren biriyim. Ama 2018 deki gelişimleri beğendim. 2016 dan 2017 ye geçerken de bu artılar vardı. yine üstüne katmışlar. bence 2020 ye kadar katlaya katlaya giderlerse gerçekten de güzel şeyler olacak bir kaç sene içerisinde.

Video da yeni yayınlanan oyuniçi videoların şutları, golleri ve atak ve defans varyasyonları var. Şutlara farklı farklı falsolar ve top fizikleri gelmiş. Kaleci ve oyuncu animasyonları olumlu yönde iyileştirilmiş. Artık karşı karşıya gol pozisyonları daha zor olmuş. Yeni frikik sistemine bayıldım. Pasların gidişleri, uzun paslardaki top fiziği iyileştirilmiş. Lisans hala en büyük sorun ama yamalar bizim çocuklar :)

FIFA yı da PES i de eş zamanlı olarak alacağım.

Keyifli paylaşımlar. İyi seyirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KUMANDANASKER -- 23 Haziran 2017; 13:23:0 >

• 10:25 deki pozisyon gerçekten muhteşem... Atağa çıkış, uzun top, kaleci ile karşı karşıya... Çok gerçekçi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KUMANDANASKER -- 23 Haziran 2017; 13:24:6 >
  • Alıcam galiba videolar falan cok iyi gorunuyor da şimdi demo cıkana kadar beklemek istiyorum. O zamana kadar fiyat artısı olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uceelik

Alıcam galiba videolar falan cok iyi gorunuyor da şimdi demo cıkana kadar beklemek istiyorum. O zamana kadar fiyat artısı olur mu ?

fiyat değişmiyomuş ama demodan çok bu sene online beta çıkacak 20 temmuzda o önemli
  • Videolar iyi ama bakalim oynanabirlik nasil olucak demoyu denemeden kesinlikle siparis vermeyin
  • Videolar cidden iyi ve ciddi ciddi almicaktim fakat bi gelisme olmus, bu beni memmnun ediyor. Betası cıkınca oyunu oynayan oyuncularda yorum yaptıktan sonra icime sindigi an alıcam ("
  • quote:

Videolar cidden iyi ve ciddi ciddi almicaktim fakat bi gelisme olmus, bu beni memmnun ediyor. Betası cıkınca oyunu oynayan oyuncularda yorum yaptıktan sonra icime sindigi an alıcam ("

beta herkese açık olacakmış oynayıp değerlendirebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: kacanga

quote:

Videolar cidden iyi ve ciddi ciddi almicaktim fakat bi gelisme olmus, bu beni memmnun ediyor. Betası cıkınca oyunu oynayan oyuncularda yorum yaptıktan sonra icime sindigi an alıcam ("

beta herkese açık olacakmış oynayıp değerlendirebilirsin

Ouw herkese ise oynarım ("
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa323

Bu 3 Vs 3 te aynı ps4 ten oynanıyor tamam peki online arkadaşlarımızla 3 lu takım kuramiyormuyuz varmı bilgisi olan arkadaşlar yabancı forumlarda bunu soran cevap alan olmusmu ?

hocam beraber takım kurma yok eğlence işi

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.